Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Ποια άλλη να δοκιμάσω εκτός από Νεφέλη; Διάβασα για μια ευριδικη στο βανα; Στο κρυσταλ καμία άλλη όμορφη έχει;

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
76
Πόντοι
0
Θα πας εκεί που λέει ο φίλος @καρδιναλιος.

"Να πας σε αυτο που είναι στην Μπακνανα 47 στο Νεο Κόσμο και να πάρεις την Ελενα.
Μετα θα με ευχαριστεις!!!!"

Θα πας εκεί που λέει ο φίλος @καρδιναλιος.

"Να πας σε αυτο που είναι στην Μπακνανα 47 στο Νεο Κόσμο και να πάρεις την Ελενα.
Μετα θα με ευχαριστεις!!!!"
Ξέρεις τιμές και προγράμματα?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Ξέρεις τιμές και προγράμματα?
Τόσα χρόνια εδώ δεν έχω πάψει να εκπλήσσομαι....
Ρωτάς που να πάς , σου λέμε ακριβώς που και με ποιά, και ξαναρωτάς τιμές και προγράμματα;
Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια διαφήμιση εδώ, αλλά και και στο νετ που είναι πιο μεγάλή και απο διαφήμιση της eurobank και ρωτάς να σου πούμε ξανά;
Ελεος!!!!
Ενα κλικ ρε γμτ τοσο δύσκολο είναι;
Αν ήταν δυνατόν μερικοί, να τους την κρατούσαμε κιόλας να την χώσουν, δεν θα ελεγαν οχι.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Τόσα χρόνια εδώ δεν έχω πάψει να εκπλήσσομαι....
Ρωτάς που να πάς , σου λέμε ακριβώς που και με ποιά, και ξαναρωτάς τιμές και προγράμματα;
Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια διαφήμιση εδώ, αλλά και και στο νετ που είναι πιο μεγάλή και απο διαφήμιση της eurobank και ρωτάς να σου πούμε ξανά;
Ελεος!!!!
Ενα κλικ ρε γμτ τοσο δύσκολο είναι;
Αν ήταν δυνατόν μερικοί, να τους την κρατούσαμε κιόλας να την χώσουν, δεν θα ελεγαν οχι.
Εντομεταξυ δεν θα πάει να ξέρεις,εδώ είμαστε ούτε μισή κριτική θα κάνει

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Μήπως η Μπέλα του κρύσταλ είναι η Νατάσα του Βένους που είπε ο φίλος ότι πάει για κλείσιμο

O_papous

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
166
Πόντοι
0
Όταν λες η γνωστή βρωμιάρα η άλλη τι εννοείς
μια που κάνει μασαζ σε στρώμα στο πάτωμα, κυκλοφορεί καπου στο ράδιο city και γενικά δεν αξίζει..... (απλά τα έχω διαβάσει στο νήμα και δεν ξέρω εάν το τηλέφωνο αντιστοιχεί σε αυτήν)

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Επισκεψη εντός της εβδομάδος στο Κρίσταλ, συνεδρία με Ρένια (πολύ καινούρια προσθήκη στο ρόστερ)

Ξανθούλα, συνδυάζει όμορφο, αγγελικό, πρόσωπο και κορμάρα - κατα τη γνώμη μου τις βάζει ολες κάτω εκεί μεσα. Αναλυτικά:

Πρόσωπο: πολύ ωραίο (σε αντίθεση με κάτι καρακάξες όπως η Ιριδα εκεί μέσα) με όμορφο χαμόγελο, εκφραστικά μάτια.
Σώμα: εχω την αίσθηση ότι πρέπει να αθλείται, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το σφιχτο κωλαράκι. Αψεγάδιαστα πόδια, λεπτά με γυμνασμένες γάμπες.
Στήθος: 1,5-2αρι (το πολύ) - για να σας δώσω να καταλάβετε κάτι μεταξύ Κρίστυ και Ιριδα. Πολύ ανταποκρίσιμη ρώγα. Για τους βυζολόγους που θέλουν στήθος στυλ Νάντια, Αρτεμις (παλιότερα κρισταλ) ή νυν Ολιβια, καμία σχέση.

Στα του προγράμματος: πολύ καλό πρώτο μέρος, με καλή πίεση, έχει δύναμη. Δείχνει να ξέρει τι κάνει, και δεν κλέβει καθόλου στο χρόνο. Στο δεύτερο μέρος, είναι φανερό ότι είναι καινούργια στο χώρο (νομίζω είχε 2-3 μέρες που ξεκίνησε όταν πήγα), ψαρωμένη λίγο κι ακόμη μαθαίνει. Αλλά είναι φιλότιμη. Μένει με το κάτω εσώρουχο, το οποίο δεν θέλει να βγάλει και δεν επιτρέπει μπροστα εκει αγγίγματα, δάκτυλα κλπ. Αφήνει όμως να πιάνεις το υπέροχο κωλαράκι της, φιλιά στο στήθος. Εχει αδυναμίες στο δεύτερο μέρος αλλά εχει γενικά τις προοπτικές να εξελιχθεί σε νούμερο 1 του μαγαζιού εφόσον εξελίξει και το κομμάτι του φραπέ.

Σαν παρουσία, για να καταλάβουν καποιοι παλιοί, μου θύμισε την Φαιδρα/Φένια αλλά έχει κατά την γνώμη μου καλύτερο σώμα, πιο σφιχτό, ίσως όχι τόσο όμορφο πρόσωπο.

Στα απολύτως θετικά, ότι πλύθηκε αρκετή ώρα μετά τη συνεδρία στο ντουζ στην περιοχή του στήθους και τα χέρια. Τοπικό πλύσιμο αλλά για αρκετή ώρα και πολύ καλύτερο από κάποιες άλλες εκεί μέσα που λίγο νεράκι βαζουν και πάμε στον επόμενο...

Στα του σόσιαλ, ευχάριστη, και ισορροπημένη. Μιλάει όσο πρέπει κατα τη γνώμη μου.

Μία ευχάριστη νότα ανανέωσης στο μασαζο-ρόστερ της πολης.

ΥΓ. Ειδα και την Μπελλα όταν πήγα. Αυτή είναι παλιά, ήταν στη Βάνα πριν. Εκεί την είχα δοκιμάσει. Μελαχρινή, με επιπλέον κιλά, χείλη φτιαγμένα φουλ, πλούσιο στήθος, μασάζ ανύπαρκτο (ενα μονοτονικο χάδι) και γενικά διεκπαιρεωτική. Απο μένα ειναι όχι ξανα από την εποχή της Βανας.
Η αλήθεια είναι ότι ένα δυνατό ξανθό λείπει. Ειδικά εκεινη την Φαιδρα καημό έχω που την πρόλαβα μόνο 1 φορά! Επιφυλάσσομαι για αξιολόγηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom