Mounakiass
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Οποτε ακυρο αστο μν πεταξουμε τα λεφτα μας.... απο εμφανιση τι λεει? Απο Περιεργια και μονο ρωταω.
Η Αντζελίνα έχει ύψος 1,61 εκ, 52,4 κιλά, χαμογελάει με γωνία κλίσης στόματος 43 μοίρες δεξιά, φοράει φούστα 12 εκατοστά πάνω από το γόνατο, κάθεται μέσα στο δωμάτιο 49 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, μιλάει με Ρυθμό 10 λέξεις ανα λεπτό. Όταν την πληρώσεις, πιάνει το χαρτονόμισμα με το δεξί χέρι και το βάζει στην αριστερή τσέπη.Μάγκες παραθέστε πρόσφατες εμπειρίες με αντζελινα από luxury... Τι λέει άλλαξε τίποτα; η ακόμη η ίδια;
αυτο με το δεξι χερι στην αριστερή τσέπη, το εχεις δει με τα ματια σου?? προσπαθώ τοσι ωρα να το κανω...Η Αντζελίνα έχει ύψος 1,61 εκ, 52,4 κιλά, χαμογελάει με γωνία κλίσης στόματος 43 μοίρες δεξιά, φοράει φούστα 12 εκατοστά πάνω από το γόνατο, κάθεται μέσα στο δωμάτιο 49 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, μιλάει με Ρυθμό 10 λέξεις ανα λεπτό. Όταν την πληρώσεις, πιάνει το χαρτονόμισμα με το δεξί χέρι και το βάζει στην αριστερή τσέπη.
Ελπίζω να βοήθησα
Έγινε έγινε έξυπνε...Η Αντζελίνα έχει ύψος 1,61 εκ, 52,4 κιλά, χαμογελάει με γωνία κλίσης στόματος 43 μοίρες δεξιά, φοράει φούστα 12 εκατοστά πάνω από το γόνατο, κάθεται μέσα στο δωμάτιο 49 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, μιλάει με Ρυθμό 10 λέξεις ανα λεπτό. Όταν την πληρώσεις, πιάνει το χαρτονόμισμα με το δεξί χέρι και το βάζει στην αριστερή τσέπη.
Ελπίζω να βοήθησα
Φιλε το έχω δει. Ξέχασα να αναφέρω πως το δεξί χέρι της Αντζελίνας ειναι κατά 10 εκατοστά πιο μακρύ από το αριστερό. Οπότε όλα γίνονταιαυτο με το δεξι χερι στην αριστερή τσέπη, το εχεις δει με τα ματια σου?? προσπαθώ τοσι ωρα να το κανω...![]()
Εσύ δεν θα μου πεις πως είμαι αγαπουλης, φυτό, να αυτοκτονήσω κτλ;Έγινε έγινε έξυπνε...
Άλλο το πάθος και το χαβαλέ άλλο τα σοβαρά... Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν...Φιλε το έχω δει. Ξέχασα να αναφέρω πως το δεξί χέρι της Αντζελίνας ειναι κατά 10 εκατοστά πιο μακρύ από το αριστερό. Οπότε όλα γίνονται
Ελπίζω να βοήθησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ δεν θα μου πεις πως είμαι αγαπουλης, φυτό, να αυτοκτονήσω κτλ;
Σε θυμάμαι από την φάρσα για Φαίδρα. Είσαι όντως όσο λαλάκας θυμάμαιαυτο με το δεξι χερι στην αριστερή τσέπη, το εχεις δει με τα ματια σου?? προσπαθώ τοσι ωρα να το κανω...![]()
Αναστασία ή Στεφανία;mia tupissa anastasia apo athina poy eipe oti tha erthei thessaloniki.. oute fwni oute akroasi!!
ti fash??? kserete tpt?
pou gia na tin breis mono apo fcb kai ayto exei na mpei kamia 4 meres
ΑναστασίαΑναστασία ή Στεφανία;
Φολα είναι άστο..mia tupissa anastasia apo athina poy eipe oti tha erthei thessaloniki.. oute fwni oute akroasi!!
ti fash??? kserete tpt?
pou gia na tin breis mono apo fcb kai ayto exei na mpei kamia 4 meres
Στη μπροστινή τσέπη...την είδα και εγώ.αυτο με το δεξι χερι στην αριστερή τσέπη, το εχεις δει με τα ματια σου?? προσπαθώ τοσι ωρα να το κανω...![]()
...και το κρατούσες μανιάτικο..?? εάν δεν σηκώνεις χαβαλέ μεγάλε, πάνε τράβα τα βυζια σου...Σε θυμάμαι από την φάρσα για Φαίδρα. Είσαι όντως όσο λαλάκας θυμάμαι
απο τα καλυτερα διπλα...Άσχετο αλλά... ΑΧ ΦΑΙΔΡΑ!
Δηλώνω απο τους τυχερούς που πρόλαβα Φαίδρα/ Φενια και Στεφανία διπλό στο λουξουρι.
Δυστυχώς μόνο μια φορά.
Τράβα τα δικά σου βυζιά, τράβα και μια μαλακία. Άλλο η πλάκα και άλλο η κακία, τρόμπα...και το κρατούσες μανιάτικο..?? εάν δεν σηκώνεις χαβαλέ μεγάλε, πάνε τράβα τα βυζια σου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απο τα καλυτερα διπλα...
ti ennoeis?\Φολα είναι άστο..