Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (11 μέλη και 151 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Προ 1 ώρας, 35 λεπτών και 42 δευτερόλεπτων, ενημέρωση
από τα δύο Λιοσίων 73...:confused:

Όροφος: Εύα μελαχρινή δίμετρη αλόγα με τακούνια. Πάχος μοιρασμένο, βυζάρες και κωλος με λίγη κυτταρίτιδα. Για μένα μέτρια κι αργό σκαρί.

Ισόγειο: 2 χοντρές.
Χαγιάτ :confused: μελαχρινή, ψηλή χοντρή τακουνάτη, οπτικά ανεκτή με άφθονα τατουάζ αξίας γύρω στα 30.000 ευρώ πάνω της. :2funny:

Κλαούντια, ένας γελαστός ντολμάς με ατσούμπαλα πιασίματα και τσακίρικα ματάκια.

Τι γίνεται σε αυτά τα μαγαζιά τελευταία; κι η Αμέλια έχει παχύνει. Το έχουν ρίξει στην μάσα;

:hi:
Κάποιος την έπινε ακριβώς έξω από την εξώπορτα του 73Β και μύριζε μέχρι κάτω.
Αν το μύρισες και εσύ Βιτσιανώμαλε πήγαμε σχεδόν την ίδια ώρα!
Η Εύα είναι εμφανισιακά μέτρια, κάποιοι μπορεί να τρελένονται για το εμφανισιακό κομμάτι, εγώ όχι, γιατί είναι ο ορισμός της νταρντάνας,
αλλά δεν έβγαλε τυχαία το όνομα "Εύα πιπάρες". Θα της έδινα μία πίπα αλλά είχε δωμάτια και βαριόμουν να περιμένω...

Σε άλλα νέα το ρόστερ της αλυσίδας θέλει λίγο ανανέωση με 1-2, μοντελέ προσθήκες, γιατί αυτή τη στιγμή με Ρούμπι, Κέλυ, Χαγιάτ, Εύα κτλπ, πάσχει και δεν έχει επιλογές για όλα τα γουστά.

Η Καρολίνα λογικά αποχωρεί ή το έχει κάνει ήδη, η Πάολα η Ρωσίδα από το Ελμπασάν είναι φόλα και η μόνη που είναι "καλή" εμφανισιακά είναι η Ιωάννα η Ρουμάνα που από ότι μου είπε θα ανυψώσει και τα πεσμένα 2,5άρια της και θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα μετά. Εντάξει δεν είναι συνολικά κάτι 'ουαου', αλλά βγάζει μία πουτανιά το όλο στυλάκι μαζί με την τσοντόφατσα που έχει.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.077
Πόντοι
28.636
χαγιατ = σεβντα απο μαραθωνος, βεργας.

περνα διδυμου 16 να δεις την τυπισσα με την ξανθια περουκα.
πως δεν εβαλα τα γελια, στο τσακ ημουν... :2funny::2funny::2funny:
Διδυμου 18 υπογα....

Και πάντα ήταν άχρηστη
3/10 και πολύ της είναι...

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.077
Πόντοι
28.636
Διδυμου 18 υπογα....

Ωραίος και ουσιαστικός φίλε μου σε ολα. Η Ρούμπι είναι η Κλαούντια. Είχε λαλήσει φαίνεται η γιαγια στην υποδοχή κι έκανα τον μαλάκα μην την εκθέσω. Δεν μου ήρθε μυρωδιά από κάτι πάντως. Η Εύα βλέπεται, δεν την λεω καν χοντρή όπως είδες αλλά είναι αργό σκαρί για μένα. Να περνάς καλά.

:hi:
Ξεχάσατε την Μαρία!!!
Μέστην Καυλα σήμερα!!!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Ξεχάσατε την Μαρία!!!
Μέστην Καυλα σήμερα!!!
Στο Πάτση δεν ήταν αυτή σήμερα;
Την πήρα μία φορά δοκιμαστικά στο 73Α, καλούτσικη ήταν αλλά το πρόσωπο δεν μου άρεσε και τόσο. Θετικό ότι μιλάει Αγγλικά.

Επίσης πήρα την Τόνια σήμερα στο Φωκ25 όροφο, όσες φορές την είχα δει δεν μου έκανε το κλικ,
ωραία πολύ στητά 2άρια+ με piercing, και καλός πάτος. Μέτρια φάτσα, πίπα του μισού λεπτού, αρκετό baby oil, μέτρια προς καλή συμμετοχή αλλά συνολικά ψιλοξεπέτα. Την είδα που κατέβαινε την Φωκαίας και έμπαινε στο 25.

Είδα την Σάρα επίσης, που κατέβαινε εκείνη την ώρα και σχόλαγε από το 25 όροφο, ενδιαφέρον πετίτ φάνηκε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Η Κατερίνα;:2funny: αυτή ήταν Μεταξουργείο και έκανε όργια. Μετά πήγε Λιοσίων 76 ισόγειο για καριέρα και ολοκληρώθηκε
η καταστροφή του μαγαζιού. :confused:
Εδω ειχα φάει και εγω τη φόλα μου απο την Κατερίνα οταν δουλευε Μετάξι..

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
66
Like
9.780
Πόντοι
5.436
H Ανδριάννα από Χωματιανού 11 το πήγε 30 ευρώπουλα. Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε.
Αφού οι άλλες στην περιοχή με τέτοια μούτρα και κιλά :2funny: το έχουν 20, γιατί να μην το πάει 30
η Ανδριάννα που έχει κορμί κι απόδοση; :rockon:
αλλιώς αν το άφηνε 20, ας το πήγαιναν 10 οι υπόλοιπες! Απλή σκέψη κάνω.
Σε λίγο ενημέρωση από Μαραθώνος. Να είστε καλά. :hi:
υποτίθεται ότι χρεώνουν 30€ μεν αλλά για 15λεπτο, υπάρχει κι ένα χειρόγραφο χαρτί στο σαλόνι. Αν τηρούν τον χρόνο, είναι μια η άλλη με το 10λεπτο των 20€.
Την Τρίτη που πέρασα δεν κάθισα βέβαια να μετρήσω χρόνο αλλά υπήρχε άνεση, σίγουρα δεν έφυγε στο 10λεπτο.
Θα μου πεις και τα +10€ είναι θέμα...

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
733
Πόντοι
81
Η Αντριάνα από χωματιανου παίρνει πακια;

kalosmylos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2020
Like
36
Πόντοι
0

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.130
Πόντοι
736

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Άκυρη ερώτηση, αλλά την έχω απορία. Το μούσι πιστεύεται ότι λειτουργεί αποτρεπτικά στο να αφήσει μια ιερόδουλη φιλιά στο στόμα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Άκυρη ερώτηση, αλλά την έχω απορία. Το μούσι πιστεύεται ότι λειτουργεί αποτρεπτικά στο να αφήσει μια ιερόδουλη φιλιά στο στόμα;
Ναι, και οχι μονο για φιλιά αλλα και για γκειφοκωλι η γλειφομούνι.
Σε γνωστη κορασίδα που πηγα αξύριστος ευτυχώς με ειδε στο σαλονι και με έστειλε σπιτι μου να ξυριστω πρωτα για να τη γλειψω καθως την τσιμπουσαν τα γένια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Ναι, και οχι μονο για φιλιά αλλα και για γκειφοκωλι η γλειφομούνι.
Σε γνωστη κορασίδα που πηγα αξύριστος ευτυχώς με ειδε στο σαλονι και με έστειλε σπιτι μου να ξυριστω πρωτα για να τη γλειψω καθως την τσιμπουσαν τα γένια.
Σοβαρά μιλάς τώρα ή τρολάρεις πάλι; Μάλλον έχω φάει πολλά άκυρα λόγω του μουσιού μου :P

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.606
Πόντοι
4.646
Το μούσι λειτουργεί ως δικαιολογία συνήθως για να μην δεχτεί φιλιά ή γλυφομούνι/γλυφοκωλι...:angry: Αν έχεις το μούσι περιποιημένο και δεν μοιάζεις με ναυαγό που πηδαγε για χρόνια καρύδες :zfuck: σε χαμένο νησί του Ειρηνικού, τότε θα πάρεις :kiss-mark:...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Το μούσι λειτουργεί ως δικαιολογία συνήθως για να μην δεχτεί φιλιά ή γλυφομούνι/γλυφοκωλι...:angry: Αν έχεις το μούσι περιποιημένο και δεν μοιάζεις με ναυαγό που πηδαγε για χρόνια καρύδες :zfuck: σε χαμένο νησί του Ειρηνικού, τότε θα πάρεις :kiss-mark:...
Περιποιημένο το έχω, αλλά και πάλι έχω την εντύπωση ότι μου το κοιτάνε με μισό μάτι.

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
20.203
Πόντοι
5.956
Ιάσωνος 1Γ.

Την είχα πάρει πέρσυ!
Φόλοφαση!
Βέβαια το χειρότερο από όλα ήταν που της έβαλα δάκτυλο στο αιδοίο της και απιφανιακα είχε κάτι σαν μικρό στρογγυλό σπυράκι..... καντίλα δεν ξέρω τι ήταν δεν είμαι δερματολόγος - αφροδισιολόγος αλλά φοβήθηκα για κονδυλωμα και δεν την πήδηξα μόνο πίπα την έβαλα να μου πάρει.

Από τον ίδιο οίκο(Ιάσωνος 1Γ) και η Ουκρανεζα ψηλή αδύνατη Τατιάνα είχε (δεν ξέρω αν το έχει και τώρα) κάτι σαν μικρό καντίλοσπυρακι αλλά αυτή δεν το είχε στο αιδοίο.....το είχε στο στόμα και συγκεκριμένα πάνω στην γλώσσα!
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν καντίλοσπυρακι και όχι κονδυλωματακι.

:undecided:
Kαλημερα για την τατιανα φιλαρακι για ποτε μειλας γιατι γραφεις (ειχε) ???? ..Ευχαριστω..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom