Pele141198
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.519
- Πόντοι
- 441
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα η πεθερά είναι σαν την δικιά μου εννοείτε
Τύπε έχεις μπερδέψει την καύλα με τη συγγένεια μήπως?Εσύ δεν έχεις καμία ωραία ξαδέρφη π.χ. που θα ήθελες να σου καθόταν?
Τι βλέπουμε εδώ, γιατί δεν φαίνεται κάτι καλά![]()
![]()
ΜπορείΤύπε έχεις μπερδέψει την καύλα με τη συγγένεια μήπως?
Δε θέλω να χάσω φίλη. Άντρες υπάρχουν πολλοί.Έχεις φίλη που θέλεις να σε γαμησει ο άντρας της?
Της πεθεράς?
Ναι αλλά θα ήθελες όμως!!!Δε θέλω να χάσω φίλη. Άντρες υπάρχουν πολλοί.
Ξεχώρισε τα τύπε μου γιατί είναι λίγο creepy έως άρρωστοΤι βλέπουμε εδώ, γιατί δεν φαίνεται κάτι καλά
Μπορεί
ΟκΞεχώρισε τα τύπε μου γιατί είναι λίγο creepy έως άρρωστο
Δεν παρεκτρέπομαι,μεσιέ. Πειρασμοί πάντα υπάρχουν γύρω μας. Ο άντρας της φίλης είναι ΤΑΜΠΟΥΤης πεθεράς?
Ναι αλλά θα ήθελες όμως!!!
Τον έχεις έστω φανταστεί να κάνετε σεξ?Δεν παρεκτρέπομαι,μεσιέ. Πειρασμοί πάντα υπάρχουν γύρω μας. Ο άντρας της φίλης είναι ΤΑΜΠΟΥ
Καληηηη!!! καμία από πίσω? πόσο χρονών είναι?Η πεθερά
Ανάκριση μου κάνετε?Τον έχεις έστω φανταστεί να κάνετε σεξ?
Κουβέντα κάνουμεΑνάκριση μου κάνετε?
Προφανώς το φυσάς το παραδακι γιατί αλλιώς ούτε καν θα έβγαιναν μαζί σου...πάντως σε εσένα βλέπουν έναν υποψήφιο χρηματοδότη για όλη τους την ζωή.Τις εμπνέεις!γαμήσια με παντρεμένες ότι καλύτερο...εγώ στα 35 που είμαι τώρα όσες έχω γνωρίσει από 30 μέχρι 40 το μόνο που θέλουν είναι γάμο και παιδιά. όλες όμως...οκ λογικό από μια πλευρά αλλά δεν παλεύονται κάποιες. στο λένε από το πρώτο ραντεβού στην ψύχρα, μηδέν περιθώριο![]()
Μάλιστα. Όταν η φίλη μου μου περιγράφει ( το συζητάμε οι γυναίκες) τα ερωτικά σκηνικά τους,χαίρομαι που περνάει καλά. Όχι, δεν με βλέπω μαζί του.Κουβέντα κάνουμε
τις εμπνεω γιατί έχω σταθερή δουλειά, βλέπομαι και γενικώς δεν έχω απωθημένα και κόμπλεξ...Προφανώς το φυσάς το παραδακι γιατί αλλιώς ούτε καν θα έβγαιναν μαζί σου...πάντως σε εσένα βλέπουν έναν υποψήφιο χρηματοδότη για όλη τους την ζωή.Τις εμπνέεις!
Σε σαράντα τέτοιες συναντήσεις μπορεί να βρεις μια που να ταιριάξετε...πιο νωρίς δύσκολα.τις εμπνεω γιατί έχω σταθερή δουλειά, βλέπομαι και γενικώς δεν έχω απωθημένα και κόμπλεξ...![]()
Μέσω διαδικτύου τις βρίσκεις;τις εμπνεω γιατί έχω σταθερή δουλειά, βλέπομαι και γενικώς δεν έχω απωθημένα και κόμπλεξ...![]()