Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.818
Πόντοι
7.195
Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....

Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....
Πωπω πωπω πωπω πω πω πω

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.968
Πόντοι
36.036
Η Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστευω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
Δείξε μου την φίλη σου να σου πω ποια είσαι ..
:angel::angel:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
τέτοιες φάσεις με κουμπάρες, πεθερές, μαμάδες, γιαγιάδες, αδερφές, γυναίκες φίλων είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πρέζα! Ολοι το χουμε μέσα μας λίγο ή πολύ, ΠΟΤΕ δεν γίνεται (οκ ας μην πάμε σε εξαιρέσεις) και απλά τον παίζουμε μέχρι να μας περάσει!

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.089
Πόντοι
3.506
τέτοιες φάσεις με κουμπάρες, πεθερές, μαμάδες, γιαγιάδες, αδερφές, γυναίκες φίλων είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πρέζα! Ολοι το χουμε μέσα μας λίγο ή πολύ, ΠΟΤΕ δεν γίνεται (οκ ας μην πάμε σε εξαιρέσεις) και απλά τον παίζουμε μέχρι να μας περάσει!

Συνοψιζω: ριχνουμε μια μαλακια για να μην κανουμε καμια μαλακια!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.465
Πόντοι
6.236

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.887
Πόντοι
216

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Εδώ δεν γαμάμε τον ωραίο άντρα μιας φίλης, πόσο μάλλον της κόρης. Συνέλθετε πια,όχι σεξ με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος!
Έχεις φίλη που θέλεις να σε γαμησει ο άντρας της?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.124
Πόντοι
1.206
Εδώ δεν γαμάμε τον ωραίο άντρα μιας φίλης, πόσο μάλλον της κόρης. Συνέλθετε πια,όχι σεξ με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος!
Αυτό που κάποιοι καυλωνουν με την αιμομιξία...
(Τώρα μπήκα στην κουβέντα,οπότε δεν είδα τα προηγούμενα)

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom