Διαγραμμένο μέλος 228088
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
αν ηταν ωραιες εννοειται ...και την κουνιαδα θα 'ετρωγα' πολυ ανετα
Κωλαρακι... κωλάρα έχει η κουμπάρα της....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!Κωλαράκι ή κωλάρα;
Καλή χρονιά!!
Πιστεύω ότι, πια, νήμα με το "αν θέλουμε να γαμήσουμε τον πεθερό μας", θα είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή.τυποι πρεπει να ανοιξει κι ενα νημα αν θελουμε να γαμησουμε τη νονα μας η τη νυφη μας![]()
περισσοτερο φυσιολογικο θα το έλεγα πλέον...Πιστεύω ότι, πια, νήμα με το "αν θέλουμε να γαμήσουμε τον πεθερό μας", θα είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή.![]()
Ο τύπος που βοήθησε...έφαγε την κουμπάρα;Έφτασα κοντά στην κουμπάρα, σε περίοδο παρατεταμένης ξηρασίας της που ψαχνόταν για άνδρα, αλλά τσάκισε στις λεπτομέρειες.
Ήταν να τη βοηθήσω στη μετακόμιση με ότι αντάλλαγμα ήθελα αλλά δε βόλεψε και βοήθησε άλλος...Κοντοπούτανο, μικρόβυζο αλλά με κώλο να τον βλέπεις και τον παίζεις, σκληρό σαν πέτρα..κρίμα
Αφού γνωρίζεστε οικογενειακώς πλέον, θα γίνει η δουλειά αργά η γρήγορα....εγώ γουστάρω τη γυναίκα του αδερφού της γκόμενας μου...
μουναρα νταρντανα με καρε μαλλί, ψηλή με πιασίματα και όλο παίζει το μάτι της όταν βρισκόμαστε όλοι για καφέ...
εννοειται να κανεις κινηση και μετα ελα απο εδω να μας πεις τι εγινεεγώ θα κάνω κίνηση και χέστηκα.εσκασε μύτη για καφέ με τσίτα κολλητό φόρεμα και μοστραρε τις βυζαρες όλη την ώρα...σε κάποια φάση είχε πάει τουαλέτα ο τύπος και όπως μιλούσαν με τη δικιά μου άρχισε να μου ακουμπάει πόδι κάτω από το τραπέζι η κάβλα
Ενα καφέ οφείλεις να τον πιεις με την λεγάμενημήπως να πάμε και για καφέ ?
μην εισαι αρνητικός και ξεκινάς με ηττοπάθεια.. κανεις την κινηση σου και βλέπειςΗ Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστευω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
πάμε τα μέλη του σαιτ να ανταλλάξουμε απόψειςΕνα καφέ οφείλεις να τον πιεις με την λεγάμενη
δεν πινουν καφεδες τα μελη του σαητ, ηδη εχουμε πολλα νευρα εδω μέσαπάμε τα μέλη του σαιτ να ανταλλάξουμε απόψεις
υπάρχει και η σοκολάταδεν πινουν καφεδες τα μελη του σαητ, ηδη εχουμε πολλα νευρα εδω μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα , δεν με γουσταρει ! Το ξερω !μην εισαι αρνητικός και ξεκινάς με ηττοπάθεια.. κανεις την κινηση σου και βλέπεις
Οι γενναίοι γαμάνε , οχι οι ωραίοι