thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα σημερα μπορεις για ρεντεβου ;Σας περιμένω στον υπέροχο χώρο Μ!!
Καλησπερα σημερα μπορεις για ρεντεβου ;Σας περιμένω στον υπέροχο χώρο Μ!!
Εντάξει πήγαινε αλλά όταν έρθεις ρε μάστορα δεν αλλάζεις αυτή τη φωτό προφίλ σου....?? Ανοίγουμε το bou και αν έχεις γράψει πολλές φορές σε μια σελίδα η οθόνη μας γεμίζει πού**ες......Άντε μετά να μπει καμιά σύζυγος στο δωμάτιο και να δει τι διαβάζουμε, να νομίζει ότι γίναμε τίποτα μονδέρνοι δροσεροί.....
XaxaaokΕντάξει πήγαινε αλλά όταν έρθεις ρε μάστορα δεν αλλάζεις αυτή τη φωτό προφίλ σου....?? Ανοίγουμε το bou και αν έχεις γράψει πολλές φορές σε μια σελίδα η οθόνη μας γεμίζει πού**ες......Άντε μετά να μπει καμιά σύζυγος στο δωμάτιο και να δει τι διαβάζουμε, να νομίζει ότι γίναμε τίποτα μονδέρνοι δροσεροί.....
Σ'ωραίος.....! Μπράβο σου που το φρόντισες αμέσως....!Xaxaaok
Αν απαντούσαν και στο τηλέφωνο θα ξέραμε τι συμβαίνειΚύριοι μια ερώτηση ,πήγε κάνεις από Κλεάνθους πρόσφατα για να ενημερώσει για το ρόστερ? ευχαριστώ προκαταβολικά!
τι προγραμματα κανει η κοπελα και ποσο χρεωνει?Γνωρίζοντας πως το κορίτσι θα απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησα μια επίσκεψη για το πρόγραμμα τάντρα που προσφέρει. Κυρίως επικεντρώνεται σε απαλά αγγίγματα από τα χέρια της αλλά πολύ περισσότερο στην επαφή των σωμάτων..! Πριν από την την έναρξη της συνεδρίας φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και μουσική υπόκρουση ταξιδευτικού χαρακτήρα. Το πρώτο μισό της συνεδρίας με βρήκε μπρούμητα στο κρεβάτι απλώς να αισθάνομαι τα αγγίγματα αρχικά από τα χέρια της και στην συνέχεια με όλο της το σώμα ! Η αίσθηση είναι εξαιρετική καθώς έχει πολύ απαλό σώμα ! Στο δεύτερο μισό, βρισκόμουν ανάσκελα και πλέον είχα οπτική επαφή αλλά και ενεργή συμμετοχή στο ''παιχνίδι'' των αγγιγμάτων πράγμα που απογείωσε όλες τις αισθήσεις μου..! Η ευχάριστη αυτή ''ταλαιπωρία'' ολοκληρώθηκε με την τεχνική edjing που θεωρώ πως είναι μια πολύ έντονη εμπειρία ! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς (δεν έχω τριχοφυία) και μπορώ να απολάυσω αυτό το πρόγραμμα. Κλείνοντας θα της ευχηθώ καλό ταξίδι και στο επανιδείν!![]()
Massage 60€ k foul 100€τι προγραμματα κανει η κοπελα και ποσο χρεωνει?
Αδελφε,μονο για το τιτλο της αγγελιας τρωει ακυρο..![]()
Πυροσβέστες για το μουνι μου…????????????
Είμαι η Άννα 28 ετών και κάνω ερωτικά εχεμυθα ραντεβού με άντρες και ζευγάρια….. κάνω τα πάντα στο κρεβάτι φουλ πρόγραμμα nuru μασάζ ουρολαγνεια αυταρχικά το δωρακι μου είναι 100€ Η ώρα δυο εκτονώσεις +20€ πρωκτικο Οποίος ενδιαφέρεται ινμποξ….σας παρακαλώ όχι τζαμπατζήδες και όχι παζάρια ….kanesex.com
Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!
Αν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε![]()
Πυροσβέστες για το μουνι μου…????????????
Είμαι η Άννα 28 ετών και κάνω ερωτικά εχεμυθα ραντεβού με άντρες και ζευγάρια….. κάνω τα πάντα στο κρεβάτι φουλ πρόγραμμα nuru μασάζ ουρολαγνεια αυταρχικά το δωρακι μου είναι 100€ Η ώρα δυο εκτονώσεις +20€ πρωκτικο Οποίος ενδιαφέρεται ινμποξ….σας παρακαλώ όχι τζαμπατζήδες και όχι παζάρια ….kanesex.com
Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!
Αν πάω...θα ενημερώσω...αν , δεν είμαι ιδιαίτερα ζεστός όμως κάτι μου λέει να κάνω πίσω ....Αν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε
αν παει και ζησει....θα γραψειΑν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε
αν παει και ζησει....θα γρα
Τι εννοείς? Καλύτερα να μην πάω δηλαδή? Αν έχεις άποψη θα ήθελα να μου πεις.αν παει και ζησει....θα γραψει
εννοω οτι στο kanesex βρισκεις απο πρεζονια μεχρι κλεφτες μεχρι τραβεστιΤι εννοείς? Καλύτερα να μην πάω δηλαδή? Αν έχεις άποψη θα ήθελα να μου πεις.