Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά!
Κοντά σας σύντομα,από την τρίτη !με την καλύτερη διάθεση κ πολύ οργάνωση (κρεβάτι μασάζ κ όλες τις ανέσεις) :*
Γνωρίζοντας πως το κορίτσι θα απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησα μια επίσκεψη για το πρόγραμμα τάντρα που προσφέρει. Κυρίως επικεντρώνεται σε απαλά αγγίγματα από τα χέρια της αλλά πολύ περισσότερο στην επαφή των σωμάτων..! Πριν από την την έναρξη της συνεδρίας φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και μουσική υπόκρουση ταξιδευτικού χαρακτήρα. Το πρώτο μισό της συνεδρίας με βρήκε μπρούμητα στο κρεβάτι απλώς να αισθάνομαι τα αγγίγματα αρχικά από τα χέρια της και στην συνέχεια με όλο της το σώμα ! Η αίσθηση είναι εξαιρετική καθώς έχει πολύ απαλό σώμα ! Στο δεύτερο μισό, βρισκόμουν ανάσκελα και πλέον είχα οπτική επαφή αλλά και ενεργή συμμετοχή στο ''παιχνίδι'' των αγγιγμάτων πράγμα που απογείωσε όλες τις αισθήσεις μου..! Η ευχάριστη αυτή ''ταλαιπωρία'' ολοκληρώθηκε με την τεχνική edjing που θεωρώ πως είναι μια πολύ έντονη εμπειρία ! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς (δεν έχω τριχοφυία) και μπορώ να απολάυσω αυτό το πρόγραμμα. Κλείνοντας θα της ευχηθώ καλό ταξίδι και στο επανιδείν! :hi:

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
176
Πόντοι
0
Μετά από τηλεφώνημα σήμερα στο κρυσταλ απούσα κ πάλι η κριστυ!
Μαλλον επιβεβαιώνεται ότι σταματησε το καλύτερο χαρτί του κρυσταλ!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Μετά από τηλεφώνημα σήμερα στο κρυσταλ απούσα κ πάλι η κριστυ!
Μαλλον επιβεβαιώνεται ότι σταματησε το καλύτερο χαρτί του κρυσταλ!
Είπανε ποιες είναι διαθέσιμες;

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.048
Σας περιμένω στον υπέροχο χώρο Μ!!

Συνημμένα

• IMG_20230110_140619.jpg
    IMG_20230110_140619.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 104

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.792
Πόντοι
206
Εντάξει πήγαινε αλλά όταν έρθεις ρε μάστορα δεν αλλάζεις αυτή τη φωτό προφίλ σου....?? Ανοίγουμε το bou και αν έχεις γράψει πολλές φορές σε μια σελίδα η οθόνη μας γεμίζει πού**ες......Άντε μετά να μπει καμιά σύζυγος στο δωμάτιο και να δει τι διαβάζουμε, να νομίζει ότι γίναμε τίποτα μονδέρνοι δροσεροί.....

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Εντάξει πήγαινε αλλά όταν έρθεις ρε μάστορα δεν αλλάζεις αυτή τη φωτό προφίλ σου....?? Ανοίγουμε το bou και αν έχεις γράψει πολλές φορές σε μια σελίδα η οθόνη μας γεμίζει πού**ες......Άντε μετά να μπει καμιά σύζυγος στο δωμάτιο και να δει τι διαβάζουμε, να νομίζει ότι γίναμε τίποτα μονδέρνοι δροσεροί.....
Xaxaaok

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Κύριοι μια ερώτηση ,πήγε κάνεις από Κλεάνθους πρόσφατα για να ενημερώσει για το ρόστερ? ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αν απαντούσαν και στο τηλέφωνο θα ξέραμε τι συμβαίνει

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Γνωρίζοντας πως το κορίτσι θα απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησα μια επίσκεψη για το πρόγραμμα τάντρα που προσφέρει. Κυρίως επικεντρώνεται σε απαλά αγγίγματα από τα χέρια της αλλά πολύ περισσότερο στην επαφή των σωμάτων..! Πριν από την την έναρξη της συνεδρίας φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και μουσική υπόκρουση ταξιδευτικού χαρακτήρα. Το πρώτο μισό της συνεδρίας με βρήκε μπρούμητα στο κρεβάτι απλώς να αισθάνομαι τα αγγίγματα αρχικά από τα χέρια της και στην συνέχεια με όλο της το σώμα ! Η αίσθηση είναι εξαιρετική καθώς έχει πολύ απαλό σώμα ! Στο δεύτερο μισό, βρισκόμουν ανάσκελα και πλέον είχα οπτική επαφή αλλά και ενεργή συμμετοχή στο ''παιχνίδι'' των αγγιγμάτων πράγμα που απογείωσε όλες τις αισθήσεις μου..! Η ευχάριστη αυτή ''ταλαιπωρία'' ολοκληρώθηκε με την τεχνική edjing που θεωρώ πως είναι μια πολύ έντονη εμπειρία ! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς (δεν έχω τριχοφυία) και μπορώ να απολάυσω αυτό το πρόγραμμα. Κλείνοντας θα της ευχηθώ καλό ταξίδι και στο επανιδείν! :hi:
τι προγραμματα κανει η κοπελα και ποσο χρεωνει?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.228
Πόντοι
37.562

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!
Αδελφε,μονο για το τιτλο της αγγελιας τρωει ακυρο..
Καλα να περασεις..

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81

Αν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom