Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (5 μέλη και 142 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
2.000
Πόντοι
206
Εντάξει πήγαινε αλλά όταν έρθεις ρε μάστορα δεν αλλάζεις αυτή τη φωτό προφίλ σου....?? Ανοίγουμε το bou και αν έχεις γράψει πολλές φορές σε μια σελίδα η οθόνη μας γεμίζει πού**ες......Άντε μετά να μπει καμιά σύζυγος στο δωμάτιο και να δει τι διαβάζουμε, να νομίζει ότι γίναμε τίποτα μονδέρνοι δροσεροί.....

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
668
Πόντοι
81
Εντάξει πήγαινε αλλά όταν έρθεις ρε μάστορα δεν αλλάζεις αυτή τη φωτό προφίλ σου....?? Ανοίγουμε το bou και αν έχεις γράψει πολλές φορές σε μια σελίδα η οθόνη μας γεμίζει πού**ες......Άντε μετά να μπει καμιά σύζυγος στο δωμάτιο και να δει τι διαβάζουμε, να νομίζει ότι γίναμε τίποτα μονδέρνοι δροσεροί.....
Xaxaaok

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
989
Πόντοι
81
Κύριοι μια ερώτηση ,πήγε κάνεις από Κλεάνθους πρόσφατα για να ενημερώσει για το ρόστερ? ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αν απαντούσαν και στο τηλέφωνο θα ξέραμε τι συμβαίνει

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.446
Πόντοι
1.436
Γνωρίζοντας πως το κορίτσι θα απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησα μια επίσκεψη για το πρόγραμμα τάντρα που προσφέρει. Κυρίως επικεντρώνεται σε απαλά αγγίγματα από τα χέρια της αλλά πολύ περισσότερο στην επαφή των σωμάτων..! Πριν από την την έναρξη της συνεδρίας φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και μουσική υπόκρουση ταξιδευτικού χαρακτήρα. Το πρώτο μισό της συνεδρίας με βρήκε μπρούμητα στο κρεβάτι απλώς να αισθάνομαι τα αγγίγματα αρχικά από τα χέρια της και στην συνέχεια με όλο της το σώμα ! Η αίσθηση είναι εξαιρετική καθώς έχει πολύ απαλό σώμα ! Στο δεύτερο μισό, βρισκόμουν ανάσκελα και πλέον είχα οπτική επαφή αλλά και ενεργή συμμετοχή στο ''παιχνίδι'' των αγγιγμάτων πράγμα που απογείωσε όλες τις αισθήσεις μου..! Η ευχάριστη αυτή ''ταλαιπωρία'' ολοκληρώθηκε με την τεχνική edjing που θεωρώ πως είναι μια πολύ έντονη εμπειρία ! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς (δεν έχω τριχοφυία) και μπορώ να απολάυσω αυτό το πρόγραμμα. Κλείνοντας θα της ευχηθώ καλό ταξίδι και στο επανιδείν! :hi:
τι προγραμματα κανει η κοπελα και ποσο χρεωνει?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
409
Πόντοι
21

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.059
Πόντοι
38.529

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!
Αδελφε,μονο για το τιτλο της αγγελιας τρωει ακυρο..
Καλα να περασεις..

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81

Αν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
409
Πόντοι
21
Αν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε
Αν πάω...θα ενημερώσω...αν , δεν είμαι ιδιαίτερα ζεστός όμως κάτι μου λέει να κάνω πίσω ....

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.446
Πόντοι
1.436
αν παει και ζησει....θα γραψει

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
409
Πόντοι
21

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.446
Πόντοι
1.436
Τι εννοείς? Καλύτερα να μην πάω δηλαδή? Αν έχεις άποψη θα ήθελα να μου πεις.
εννοω οτι στο kanesex βρισκεις απο πρεζονια μεχρι κλεφτες μεχρι τραβεστι
τωρα ενταξει καποιο τολμηροι κανουν καταδρομικες...εγω ποτε

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους...Διαβαζω το σαιτ εδω κ 4 μηνες περιπου..
Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για την ενημερωση σας εδω κ τοσα χρονια..
Μιας κ ειμαι απο επαρχια δεν εχω πολλες εμπειριες να καταγραψω,παρολα αυτα θα σας αναφερω μερικες στην πολη σας οταν την επισκεφθηκα..

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Να ξεκινησω με το πολυσυζητημενο Κρυσταλ..
Περασα με την κοπελα εν ονοματι Ολιβια..
Ειναι νταρντανα τ κοριτσι..Τ διαλεξα κυριως για το στηθος της..
Στα του αγωνα δεν περασα καλα να πω την αληθεια..
1ο μερος μασαζ της πλακας,απαλο χαιδεμα..10 λεπτα με το ζορι
Αλλα δυστυχως κ το δευτερο μερος απογοητευτικο..Με ξεπεταξε πλ γρηγορα..
Συνολο στο δωματιο εικοσι λεπτα τ πολυ..(Χωρις τ ντουζ)

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Επισκεψη στο relief στην Καλαμαρια..
40 ευρω γ 45 λεπτα μασαζ..
Η κυρια ονοματι Μαρια μ ειπε οτι δεν κανει τιποτα ερωτικο..
Στο μασαζ ημουνα γυμνος αλλα με σκεπασε με πετσετα κατα τη διαρκεια της συνεδριας...
Δε θα ξαναπροτιμηθει..

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Επισκεψη στη Θεανω π ανεφεραν καποια συναδελφοι..
Μονο μασαζ κ τιποτα παραπανω..
50 ευρω γ 2 ωρες σχεδον...Ο χωρος αθλιος,μασαζ στο πατωμα κ η κοπελα χαλια για τα δικα μ γουστα..
Δε θα ξαναπροτιμηθει...

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Κατερινα Αρετσου στην καλαμαρια..Δεν υπαρχουνε λογια για τ συγκεκριμενη..
Μιλαει ολη την ωρα,ψωναρα θα τη χαρακτηριζα,νομιζει πως τα ξερει ολα..
Το μονο καλο ειναι τ μασαζ π σ κανει..Απο κει κ περα η εμφανιση δε σχολιαζετε,χαλια μαυρα..Καπνιζε μεσα στο δωματιο π κανει το μασαζ κ εμενα με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια τ τσιγαρου..
Δε θα ξαναπροτιμηθει σε καμια περιπτωση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom