Δεν είπε κανένας ότι είναι swinger. Δεν είναι όμως μαγαζί μόνο για τα ζόμπι.. Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε παιχνίδι στο σινεμά με άλλα άτομα , αλλά νορμάλ, όχι αγενείς - λιγουρια!
Απορώ τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου λέω...... Είπα εγώ ότι είναι για ζόμπι???
Μια απλή ερώτηση σου έκανα. Βάζοντας μια ξέκωλη ανακοίνωση εδώ υπάρχει περίπτωση φιλτραρίσματος? Ο τρόπος της προσέγγισης αυτής θεωρείς ότι θα μαζέψει τον αφρό ή την σαβούρα??
Κανένα σοβαρό ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του δεν το κάνει αυτό. Θα πάει να περάσει όμορφα όπου επιλέξει να πάει χωρίς ανακοινώσεις.
Εμένα προσωπικά μου δίνεις την εντύπωση ότι σε φτιάχνει το ξεφτιλικι από τις αναρτήσεις που κάνεις εδώ μέσα στα διάφορα thread και προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο. Και το ότι έχεις κοτσάρει ένα γυναικείο κώλο και έχεις προφίλ σαν ζευγάρι δεν αποδεικνύεται ότι είστε γιατί το έργο είναι γνωστό πια εδώ μέσα.
Και έχω μια ακόμη ερώτηση να σας κάνω: Γιατί εφόσον γουστάρετε αυτόν τον τρόπο επιλογής δεν βάζετε την ανακοίνωση εδώ στο σαιτ και να τους μαζέψετε στο σπίτι σας??