Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (9 μέλη και 256 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.224
Πόντοι
37.965
Κι εγώ σου είπα είναι άλλο πράγμα τα προνόμια που έχουμε αποκτήσει με μια κοπέλα που έχουμε πάει 200 φορές και άλλο να το γράφουμε δημόσια αυτό και να παρασύρουμε και άλλους κάνοντας τους να πιστέψουν ότι με 50 θα στα κάνει όλα η Λάρα...
Ενώ η Νάταλι την οποία ειρωνεύεσαι,θα στα κάνει όλα με 50 από την πρώτη φορά . Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά πιστεύω και γι'αυτό δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι πριν δοκιμάσουμε
Καμια δεν ειρωνευτηκα.μαλλον με μπερδεψες με αλλον.ψαχνω καιρο να βρω αντικαταστατρια της Λαρας ειτε πρωινη ειτε βραδυνη βαρδια(εχω κανει δοκιμες και τσαρκες) αλλα δεν βλεπω ελπιδα. και μιλαμε για την Λαρα που ουτε καν δουλευει συχνα και μαλλον θα φυγει ξανα στην χωρα της.Κλαφτα χαραλαμπε δηλαδη.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Κι εγώ σου είπα είναι άλλο πράγμα τα προνόμια που έχουμε αποκτήσει με μια κοπέλα που έχουμε πάει 200 φορές και άλλο να το γράφουμε δημόσια αυτό και να παρασύρουμε και άλλους κάνοντας τους να πιστέψουν ότι με 50 θα στα κάνει όλα η Λάρα...
Ενώ η Νάταλι την οποία ειρωνεύεσαι,θα στα κάνει όλα με 50 από την πρώτη φορά . Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά πιστεύω και γι'αυτό δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι πριν δοκιμάσουμε
Η Ναταλι στα κάνει όλα με 50 γιατί εμφανισιακα είναι tragic.Τι δεν καταλαβαίνεις?

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
734
Πόντοι
1.525
αυτο δηλαδη ρε παικτες που καθεστε και τις συγκρινετε τι φαση?αλλος γουσταρει να βλεπει κατι απιαστο απο ομορφια και αλλος γουσταρει να πεφτει η ομορφια αλλα να ανεβαινουν τα γουστα μεσα,τα εξτρα... αυτο το ξερουμε χρονια η ωραια γκομενα θα σε κοιταει σαν τουβλο η χοντρουλα η μετρια θα προσπαθησει να κερδισει οτι χανει απο ομορφια με την καυλα της... αλλα τα τελευταια χρονια στην ελλαδα εχουν περαση ολες ... οποτε και ολες λειτουργουν σαν τουβλο. τωρα αν βγαινει και μια στο τοσο και σπαει τα προτυπα ομορφιας η εξτρα που προσφερει...δεν χρειαζεται ουτε αγαλμα ουτε και Διθύραμβους.

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
734
Πόντοι
1.525
και κατι ακομα... πας ρε τυπε με μια συγκεκριμενη πολλες φορες..λογικο να επελθει αλλη επικοινωνια αλλη συμπεριφορα ... αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα πρεπει να το διαλαλεις ... γιατι πρωτον σε κανεναν που παει πρωτη φορα δεν θα προσφερει οτι σε εσενα τον καλο πελατη και κατα δευτερον αν πεταχτουν και 2,3 πονηρουληδες και ζητησουν τα ιδια...μπορει να παρει και εσενα η μπαλα και παμε παλι απτην αρχη... οποτε καλο θα ηταν να σχολιαζουμε μια κοπελα και τις υπηρεσιες της οταν πρωτο παμε..οχι οταν τους εχουμε κανει ανακαινιση για 3η φορα το εξοχικο...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.643
Πόντοι
3.936
ΑL εχω παει και με τις 3 και θα σου πω αυτο αν η Ριτα και η Ναταλι ηταν ποιο νεες στα 50 ουτε το 1/4 απο αυτα που σου κανουν τωρα δε θα σου εκαναν γι αυτο λοιπον μη συκρινεις τα ασυγκριτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Η Ναταλι στα κάνει όλα με 50 γιατί εμφανισιακα είναι tragic.Τι δεν καταλαβαίνεις?
Tragic είναι το 80% των κοριτσιών αυτή στιγμή...τι σημαίνει ότι στα κάνουν όλα?
Άμα δεις αυτές στο poison και στο Φρίξου 14 θα τρομάξεις.

Δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο έχουν να αντιπροτείνουν αυτοί που εδώ και ένα χρόνο παθαίνουν κάτι όταν γράφονται θετικά για τη συγκεκριμένη κοπέλα, γι'αυτό και χρησιμοποίησα το παράδειγμα της Λάρας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
ΑL εχω παει και με τις 3 και θα σου πω αυτο αν η Ριτα και η Ναταλι ηταν ποιο νεες στα 50 ουτε το 1/4 απο αυτα που σου κανουν τωρα δε θα σου εκαναν γι αυτο λοιπον μη συκρινεις τα ασυγκριτα
Εγώ συγκρίνω τα ασύγκριτα αλλά εσύ μου απαντάς με ένα υποθετικό σενάριο που έφτιαξες στο μυαλό σου...

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
734
Πόντοι
1.525
ρε τσακαλια...στειλτε πριβε μηνυματα και λυστε τα... γιατι πρεπει να γαμιεται το τσατ για μια διαφωνια. εδω μπαινουμε για να ενημερωνουμε και για τζερτζελε...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.887
Πόντοι
4.986
Εμένα φίλος μου όταν είχα πάει στην Νάταλι με κορόιδευε που πλήρωσα 40 ευρο για την αδερφή της Χρύσας Ρώπας.... όμως το ισοφάρισε αυτό γιατί στο δωμάτιο έκανε παπάδες..τα πάντα ότι της ζητούσα... μόνο ακαποτο σεξ δεν είχαμε κάνει...μην συγκρίνεται υπηρεσίες με εμφάνιση τα πάντα ισοφαριζονται με κάποιο τρόπο

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
734
Πόντοι
1.525
και επειδη πολυς λογος γινεται... η ναταλι δεν ειναι πλεον στο godiva μολις πηρα τηλ και ρωτησα. το χασαμε το κορμι...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.233
Πόντοι
3.796
Tragic είναι το 80% των κοριτσιών αυτή στιγμή...τι σημαίνει ότι στα κάνουν όλα?
Άμα δεις αυτές στο poison και στο Φρίξου 14 θα τρομάξεις.

Δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο έχουν να αντιπροτείνουν αυτοί που εδώ και ένα χρόνο παθαίνουν κάτι όταν γράφονται θετικά για τη συγκεκριμένη κοπέλα, γι'αυτό και χρησιμοποίησα το παράδειγμα της Λάρας
Καλη χρονιά φίλε μου !
Κακός προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε κάποιους .
Νομίζω και μόνο η αναφορά σε συγκεκριμένες κοπέλες που κανεις είναι απόδειξη .
Δεν θυμάμαι κανέναν ,βάζω και εμένα μέσα ,που να του έδωσες πληροφορίες και να μην ήταν όντως όπως τα είπες .ούτε ποτέ έφτασες σε σημείο να τα παρά λες .
Οπότε άσε να γαμανε Λάρα,ποιο το πρόβλημα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.233
Πόντοι
3.796
και επειδη πολυς λογος γινεται... η ναταλι δεν ειναι πλεον στο godiva μολις πηρα τηλ και ρωτησα. το χασαμε το κορμι...
Αυτό γίνεται με τον πολύ ντόρο και την δυσφήμιση η και διαφήμιση.
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πέρασαν σε 2 μέρες 200 περίεργοι για να δουν μόνο και να ρωτήσουν τι κάνει στο δωμάτιο ευθέως με θράσος και από αυτούς να μην μπήκαν ούτε οι 10

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.224
Πόντοι
37.965
Καλη χρονιά φίλε μου !
Κακός προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε κάποιους .
Νομίζω και μόνο η αναφορά σε συγκεκριμένες κοπέλες που κανεις είναι απόδειξη .
Δεν θυμάμαι κανέναν ,βάζω και εμένα μέσα ,που να του έδωσες πληροφορίες και να μην ήταν όντως όπως τα είπες .ούτε ποτέ έφτασες σε σημείο να τα παρά λες .
Οπότε άσε να γαμανε Λάρα,ποιο το πρόβλημα
Καλως το γλυφτρακι του πατσινο.

ρε τσακαλια...στειλτε πριβε μηνυματα και λυστε τα... γιατι πρεπει να γαμιεται το τσατ για μια διαφωνια. εδω μπαινουμε για να ενημερωνουμε και για τζερτζελε...
Εσυ τι ενημερωση εχεις κανει? Βλεποντας τις κριτικες σου μονο για τρανς γραφεις.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.643
Πόντοι
3.936
Εγώ συγκρίνω τα ασύγκριτα αλλά εσύ μου απαντάς με ένα υποθετικό σενάριο που έφτιαξες στο μυαλό σου...
Απο τη στιγμη που συκρινεις τα ασυκριτα δε μπορει να γινει κουβεντα και θα σου πω μονο αυτο απο κει και περα πιστευε οτι θελεις τη Λαρα δε την εχουν ανεβασει ετσι για το τιποτα ειναι πααααααααααααρα πολυ καλη μεσα στο δωματιο λιγο φαουλ τα 50 που ζηταει αλλα οχι οτι δε τα καλυπτει μεσα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.224
Πόντοι
37.965
Απο τη στιγμη που συκρινεις τα ασυκριτα δε μπορει να γινει κουβεντα και θα σου πω μονο αυτο απο κει και περα πιστευε οτι θελεις τη Λαρα δε την εχουν ανεβασει ετσι για το τιποτα ειναι πααααααααααααρα πολυ καλη μεσα στο δωματιο λιγο φαουλ τα 50 που ζηταει αλλα οχι οτι δε τα καλυπτει μεσα
Εμεις οι αγαπουληδες οπως μας χαρακτηρισαν ασε μας να γαμαμε την Λαρα (το λενε και υποτιμιτικα λες και αυτοι γαμανε τις σουπερ μουναρες με τις σουπερ υπηρεσιες).

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.233
Πόντοι
3.796
Καλως το γλυφτρακι του πατσινο.
Καταρχάς να σου πω ότι δεν είμαι κανενός γλυφτρακι.
Με τον Πατσίνο και με άλλους στο σάιτ ανταλλάζουμε συχνά απόψεις και πληροφορίες για κοπέλες και χωρίς την δικιά σου ηλίθια άποψη .
Ειμαι πολλά χρόνια στα μπουρδέλα γενικά για να παρασυρθώ από έναν βλάκα σαν εσένα να δώσω 50ρικο .
Αυτό που είπα για τον Πατσίνο είναι αποδεδειγμένο και μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν τουλάχιστον τα μισά μέλη της Θεσσαλονίκης.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.643
Πόντοι
3.936
Εμεις οι αγαπουληδες οπως μας χαρακτηρισαν ασε μας να γαμαμε την Λαρα (το λενε και υποτιμιτικα λες και αυτοι γαμανε τις σουπερ μουναρες με τις σουπερ υπηρεσιες).
Δεν ειναι θεμα αγαπουληδων ρε φιλε και η Ριτα και η Ναταλι ειναι επισης φοβερες στο δωματιο αλλα δε μπορει να γινει συγκριση με τη Λαρα αν ηταν κι αυτες μικροτερες ουτε το 1/4 απο αυτα που κανουν μεσα δε θα εκαναν ασχετα που ο Αλ νομιζει οτι ειναι απλα υποθετικο σεναριο.Τελος η Ριτα στο απλο απλο ειναι ξεπετα του κερατα και το λκεω αυτο γιατι πηγα τη μια μερα με 100 μαζι της και εκανε παπαδες και την επομενη επιτηδες με 30 και στο 30αρι εκτος οτι δεν εκανε απολυτως τιποτα περα τα κλασικα με ξεπεταξε κιολας εντελως διαφορετικη μεσα στο δωματιο και προσεξε η διαφορα της Λαρας τοτε στο απλο ηταν 10 ευρω 30 η Ριτα 40 η Λαρα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.643
Πόντοι
3.936
Με τον Πατσίνο και με άλλους στο σάιτ ανταλλάζουμε συχνά απόψεις και πληροφορίες για κοπέλες και χωρίς την δικιά σου ηλίθια άποψη .
Ειμαι πολλά χρόνια στα μπουρδέλα γενικά για να παρασυρθώ από έναν βλάκα σαν εσένα να δώσω 50ρικο .
Αυτό που είπα για τον Πατσίνο είναι αποδεδειγμένο και μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν τουλάχιστον τα μισά μέλη της Θεσσαλονίκης.
Να παρασυρθεις σε τη ακριβως ρε μεγαλε εμεις δηλαδη που σταυρωσαμε τη Λαρα παλια που ηταν ξεπετα του κερατα και μετα την αποθεωσαμε γιατι αλλαξε ειμαστε χαζοι κι εσυ εισαι εξυπνος για το 10αρικο?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.233
Πόντοι
3.796
Να παρασυρθεις σε τη ακριβως ρε μεγαλε εμεις δηλαδη που σταυρωσαμε τη Λαρα παλια που ηταν ξεπετα του κερατα και μετα την αποθεωσαμε γιατι αλλαξε ειμαστε χαζοι κι εσυ εισαι εξυπνος για το 10αρικο?
Δεν σε είπε κανένας χαζό.
Απλά αναφέρθηκαν κάποιες κοπέλες όπως η Ρίτα η η Νάταλι για συγκεκριμένες υπηρεσίες και λεφτά .
Και βγήκε ο άλλος να κάνει δυσφήμιση και σύγκριση με τη Λάρα .
Λες να μην ξέρουν αυτοί που πάνε ,τι θα γαμησουν;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.224
Πόντοι
37.965
Εισαι γλυφτρακι γιατι με το ποστ σου δεν προσθεσες κατι παραπανω απλα συμφωνησες και εγραψες θετικα πραματα για τον πατσινο. Το εχεις κανει κιαλλες φορες.
Σε ευχαριστω για το βλακας να εισαι καλα και αλλη φορα να μην διαβαζεις τις αποψεις μου αφου ειναι ηλιθιες.
Τον πατσινο τον ξερω και εγω απο πολυ παλια, μια χαρα ειναι αυτα που λεει και σεβαστα απλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Σαν τα αμαξια ενα πραμα για αλλους ενα πορσε που κανει πολλα λεφτα ειναι πεταμενα λεφτα για αλλους οχι. Εγω λοιπον προτιμαω τις πορσε και ας ειναι ακριβοτερες.

Δεν ειναι θεμα αγαπουληδων ρε φιλε και η Ριτα και η Ναταλι ειναι επισης φοβερες στο δωματιο αλλα δε μπορει να γινει συγκριση με τη Λαρα αν ηταν κι αυτες μικροτερες ουτε το 1/4 απο αυτα που κανουν μεσα δε θα εκαναν ασχετα που ο Αλ νομιζει οτι ειναι απλα υποθετικο σεναριο.Τελος η Ριτα στο απλο απλο ειναι ξεπετα του κερατα και το λκεω αυτο γιατι πηγα τη μια μερα με 100 μαζι της και εκανε παπαδες και την επομενη επιτηδες με 30 και στο 30αρι εκτος οτι δεν εκανε απολυτως τιποτα περα τα κλασικα με ξεπεταξε κιολας εντελως διαφορετικη μεσα στο δωματιο και προσεξε η διαφορα της Λαρας τοτε στο απλο ηταν 10 ευρω 30 η Ριτα 40 η Λαρα
Εχω δοκιμασει και εγω την Ριτα. Εμφανιση δεν μου αρεσε γιαυτο δεν ξαναπηγα. Το προγραμμα της δε ωραιο αλλα μου εβγαλε και λιγο την πιστη. Και καλα θεωρει σεξυ να τον εχει τον αλλο γκαυλωμενο και αυτη να του κανει την δυσκολη. Οκ σε αλλους αυτα μπορει να αρεσουν.

Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι τζαμπα συζητηση κανουμε γτ η Λαρα δεν πολυ δουλευει και πλεον ερχεται και φευγει. Οποτε αντε να βρουμε καμια αλλη επιλογη τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom