Καταρχάς να σου πω ότι δεν είμαι κανενός γλυφτρακι.
Με τον Πατσίνο και με άλλους στο σάιτ ανταλλάζουμε συχνά απόψεις και πληροφορίες για κοπέλες και χωρίς την δικιά σου ηλίθια άποψη .
Ειμαι πολλά χρόνια στα μπουρδέλα γενικά για να παρασυρθώ από έναν βλάκα σαν εσένα να δώσω 50ρικο .
Αυτό που είπα για τον Πατσίνο είναι αποδεδειγμένο και μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν τουλάχιστον τα μισά μέλη της Θεσσαλονίκης.
Εισαι γλυφτρακι γιατι με το ποστ σου δεν προσθεσες κατι παραπανω απλα συμφωνησες και εγραψες θετικα πραματα για τον πατσινο. Το εχεις κανει κιαλλες φορες.
Σε ευχαριστω για το βλακας να εισαι καλα και αλλη φορα να μην διαβαζεις τις αποψεις μου αφου ειναι ηλιθιες.
Τον πατσινο τον ξερω και εγω απο πολυ παλια, μια χαρα ειναι αυτα που λεει και σεβαστα απλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Σαν τα αμαξια ενα πραμα για αλλους ενα πορσε που κανει πολλα λεφτα ειναι πεταμενα λεφτα για αλλους οχι. Εγω λοιπον προτιμαω τις πορσε και ας ειναι ακριβοτερες.
Δεν ειναι θεμα αγαπουληδων ρε φιλε και η Ριτα και η Ναταλι ειναι επισης φοβερες στο δωματιο αλλα δε μπορει να γινει συγκριση με τη Λαρα αν ηταν κι αυτες μικροτερες ουτε το 1/4 απο αυτα που κανουν μεσα δε θα εκαναν ασχετα που ο Αλ νομιζει οτι ειναι απλα υποθετικο σεναριο.Τελος η Ριτα στο απλο απλο ειναι ξεπετα του κερατα και το λκεω αυτο γιατι πηγα τη μια μερα με 100 μαζι της και εκανε παπαδες και την επομενη επιτηδες με 30 και στο 30αρι εκτος οτι δεν εκανε απολυτως τιποτα περα τα κλασικα με ξεπεταξε κιολας εντελως διαφορετικη μεσα στο δωματιο και προσεξε η διαφορα της Λαρας τοτε στο απλο ηταν 10 ευρω 30 η Ριτα 40 η Λαρα
Εχω δοκιμασει και εγω την Ριτα. Εμφανιση δεν μου αρεσε γιαυτο δεν ξαναπηγα. Το προγραμμα της δε ωραιο αλλα μου εβγαλε και λιγο την πιστη. Και καλα θεωρει σεξυ να τον εχει τον αλλο γκαυλωμενο και αυτη να του κανει την δυσκολη. Οκ σε αλλους αυτα μπορει να αρεσουν.
Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι τζαμπα συζητηση κανουμε γτ η Λαρα δεν πολυ δουλευει και πλεον ερχεται και φευγει. Οποτε αντε να βρουμε καμια αλλη επιλογη τωρα.