Εχω και εγω τις φασεις μου χαχαχα,εδω με 60+ καλοδιατηρημενη γιαγια(εχουμε σχεδον 30χρονια διαφορα) που γουσταρει να εχεις σχεση και να κανεις κατι παραλληλα μαζι της,επισης μου λεει συνεχεια για το γιο της που ειναι μεγαλυτερος απο εμενα αλλα τη μουναρα κορη δεν μου την εχει αναφερει ουτε μια φορα,καλα που υπαρχει ο ρουφιανος το φουμπου.
Κι η Αννα Βισση εξηντα και ειναι αλλα την πηδουσα ανετα! Υπαρχουν εξηνταρες περιποιημενες και πρωην μουναρες και υπαρχουν και εξηνταρες σαν γριες απο το χωριο.
Κλασσικο θεμα που το 99% που απαντανε θα τον εχωνε ευχαριστως σε εξατμιση ή σωληνα αποτευχεσης αλλα κραζουνε εμενα που βγαζω γουστα χωρις να πληρωνω
Και ναι ρε μαλακες εχει παρει τον γιο της τηλεφωνο μπροστα μου ενω ειχε το πουλι μου στο χερι της και του ελεγε ποτε να ερθει σπιτι να τους μαγειρεψει.
Με αυτή την απάντηση δεν μας εξήγησε ο μύστης εάν είναι έτσι τα πραγματα...το ουδέν σχόλιο....δεν στέκει εδώ ....θέλουμε απάντηση...γιατί έτσι πρέπει εδώ
Με αυτή την απάντηση δεν μας εξήγησε ο μύστης εάν είναι έτσι τα πραγματα...το ουδέν σχόλιο....δεν στέκει εδώ ....θέλουμε απάντηση...γιατί έτσι πρέπει εδώ