Georgefeet1994
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Που ρε μάγκα θέλω και εγώ να γαμησω γυφτάκιΤι ώρα;
Που ρε μάγκα θέλω και εγώ να γαμησω γυφτάκιΤι ώρα;
Το πάνε γυρεύοντας στο τέλος όντως να τα βιάζουν και να μην τους πιστεύει κανείς το απόλυτο όπλο έναντι σε αυτού του είδους κακοήθεις είναι το ακόλουθο https://www.amazon.com/Police-Body-Camera-Law-Enforcement/dp/B07B2LV8W3 πολύ απλά καλείς αστυνομία για τα υπόλυπα.«Άρρωστο» κόλπο από παιδιά κυρίως Ρομά που ζητιανεύουν ⋆ TirnavosPress
Προσοχή μην τη πατήσει κανείς !!
Εκεί στην Πάτρα στην περιβολα, οι ντόπιοι βέβαια τα ξέρουν καλύτερα, συχναζουν οι γύφτοι που έχουν τον καταυλισμό τους σε μία περιοχή που λέγεται ριγανοκαμπος στον Γλαύκο στην έξοδο της περιμετρικής κοντα.«Άρρωστο» κόλπο από παιδιά κυρίως Ρομά που ζητιανεύουν ⋆ TirnavosPress
Προσοχή μην τη πατήσει κανείς !!
Εκεί στο ριγανοκαμπο που λες έχω διαβάσει σε sites της Πάτρας ότι παίζουν γυφτισσες που κάνουν πιατσα αλλά ποιος τολμάει να κάνει πέσιμο εκεί όταν οι ίδιοι γυφτοι δε πατάνε και για μας τους Αθηναίους πέφτει λίγο μακρυάΕκεί στην Πάτρα στην περιβολα, οι ντόπιοι βέβαια τα ξέρουν καλύτερα, συχναζουν οι γύφτοι που έχουν τον καταυλισμό τους σε μία περιοχή που λέγεται ριγανοκαμπος στον Γλαύκο στην έξοδο της περιμετρικής κοντα.
Εκεί είναι το απόλυτο γκέτο στην περιοχή, στον ριγανοκαμπο δεν τολμούν να πάνε ούτε άλλοι γύφτοι από άλλες γειτονικές πόλεις της Αιτωλοακαρνανιας κ της Πελοποννήσου επειδή απλα τους έφαγαν.
Original γυφτισσα αλλά διστυχως είναι εκτός Ελλάδος …
έξελεντ ορίτζιναλ νεανικό γυφτοκωλάρι με μελανιές και σπυριά..
Από ότι φαίνεται είναι σε κάποια βαλκανική χώρα σίγουρα κάπου θα υπάρχουν αντίστοιχες σε μπουρδέλα θέλει πιστεύω ψάξιμο η δουλειά.Original γύφτισσα αλλά δυστυχώς είναι εκτός Ελλάδος …
Αυτό ξεφεύγει απτην κατηγορία εμπειρίες και περνάει στις επικίνδυνες αποστολές!Εμπειρια πολλα χρονια πριν..
Σε ταξιδι χρονια πριν στη Βουδαπεστη βολταριζα το βραδυ
και βρεθηκα σε πιατσα..
Μου γιαλισε ενα γυφτακι 18,αντε 20 βαρια βαρια..
Με τα σπαστα Αγγλικα της,κανονιζουμε να παμε σπιτι της..
Λιγο πιο περα λοιπον. ανεβαινουμε κατι εξωτερικες κυκλικες μεταλλικες σκαλες..
Που παμε αναρωτιεμαι,αλλα πιτσιρικας εγω 20-22 με αγνοια κινδυνου!!!
Φτανουμε σπιτι ανοιγει την πορτα,μπαινουμε στο καθιστικο μπροστα,
οπου ηταν ..ο μπαμπας της,η μανα της και το μικρο αδελφακι υποθετω..
Παθαινω ενα σοκ...Απο εδω μου λεει η μικρα και με πηγαινει στο δωματιο..
.Η οικογενεια μεσα στη χαρα...Καλως ηρθε το δολλαριο και ετσι...
Hello ο μπαμπας..και εγω να προσπαθω να κρατηθω απο τα γελια...
Εγινε η δουλεια στο υπνοδωματιο,οχι κατι σουπερ απο οσο θυμαμαι,
πλερωσα και χαιρετησα την οικογενεια,που μεχρι και υποκλισεις μου εκαναν..
Παντως τα νεφρα μου τα εχω ακομα!!!!
Τώρα που χειμωνιάζει βρέχει κάνει κρύο και νυχτώνει νωρίς σα να μαζεύονται στα τσαντηρια τους όποτε θελει πολύ περισσότερο ψάξιμο καλοκαίρι έχω παρατηρήσει κυκλοφορούν πολύ περισσότερο τις βλέπεις αράζουν έξω σε πλατείες παγκάκια και αν σου κάτσει η φάση βρίσκεις και καμία καβάτζα να κανείς τη δουλειά σου σε ανοιχτό χώρο χωρίς να πρέπει να τη βάλεις στο αμάξι σου και σου αρπάξει τίποτα(στην καλύτερη ) ή να τρέχεις σε ξενοδοχεία με τη γυφτισσα το μόνο καλό είναι ότι στο ξενοδοχείο την κανείς και το μπανάκι της αλλά μετά δεν έχει βρώμικο σεξΑπό ότι φαίνεται είναι σε κάποια βαλκανική χώρα σίγουρα κάπου θα υπάρχουν αντίστοιχες σε μπουρδέλα θέλει πιστεύω ψάξιμο η δουλειά.
Το θέμα είναι να βρούμε κάτι πιο σταθερό δηλαδή σε ποια μπουρδέλα και σε ποιες βάρδιες εργάζονται γιατί αν κοιτάμε μόνο με το κυνήγι πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουμε νηστικοί, όποιος μπορεί ας μας δώσει τα φώτα του.Τώρα που χειμωνιάζει βρέχει κάνει κρύο και νυχτώνει νωρίς σα να μαζεύονται στα τσαντηρια τους όποτε θελει πολύ περισσότερο ψάξιμο καλοκαίρι έχω παρατηρήσει κυκλοφορούν πολύ περισσότερο τις βλέπεις αράζουν έξω σε πλατείες παγκάκια και αν σου κάτσει η φάση βρίσκεις και καμία καβάτζα να κανείς τη δουλειά σου σε ανοιχτό χώρο χωρίς να πρέπει να τη βάλεις στο αμάξι σου και σου αρπάξει τίποτα(στην καλύτερη ) ή να τρέχεις σε ξενοδοχεία με τη γυφτισσα το μόνο καλό είναι ότι στο ξενοδοχείο την κανείς και το μπανάκι της αλλά μετά δεν έχει βρώμικο σεξ
Δέν είναι μαγκιά του δημάρχου εκτίουν ποινές από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία από καταδίκες που έχουν.Εδώ που μένω επαρχία ο δήμαρχος έκανε την μαγκιά και τους έχει τρυπώσει με συμβάσεις στην καθαριότητα. Είναι λοιπόν κάτι μικρές πολύ καλοστεκουμενες σε πόστο οδοκαθαρισμων αυτές πάνε σε χωριά και πιο πολύ λουφαρουν παρά κάνουν δουλειά. Τις έχω πιάσει στην καύλαντα και ανταποκρίνονται αλλά κίνηση δεν κάνω γιατί όλοι ήμαστε γνωστοι και δεν θέλω τίποτα επισκέψεις σε σπίτι και μαγαζί..
Ανέλυσε το λίγο εάν ξέρεις. Νόμιζα για ψήφους τους έχει χωσει με 3μηνες συμβάσεις.Δέν είναι μαγκιά του δημάρχου εκτίουν ποινές από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία από καταδίκες που έχουν.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες....άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης μου το έχει πει.Ανέλυσε το λίγο εάν ξέρεις. Νόμιζα για ψήφους τους έχει χωσει με 3μηνες συμβάσεις.
Αυτες εν τωμεταξυ τσεκαρουν γειτονιες,τα σπιτια ,ποτε λειπεις κλπ.Εδώ που μένω επαρχία ο δήμαρχος έκανε την μαγκιά και τους έχει τρυπώσει με συμβάσεις στην καθαριότητα. Είναι λοιπόν κάτι μικρές πολύ καλοστεκουμενες σε πόστο οδοκαθαρισμων αυτές πάνε σε χωριά και πιο πολύ λουφαρουν παρά κάνουν δουλειά. Τις έχω πιάσει στην καύλαντα και ανταποκρίνονται αλλά κίνηση δεν κάνω γιατί όλοι ήμαστε γνωστοι και δεν θέλω τίποτα επισκέψεις σε σπίτι και μαγαζί..