Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (6 μέλη και 129 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.116
Πόντοι
1.960
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!
Ζει και βασιλεύει, στην ίδια διεύθυνση με το ιδιο τηλέφωνο.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες από luxury. Έκλεισα κανονικά ραντεβού τηλεφωνικά και πήγα στην ώρα μου. Παρούσες δυο κοπέλες (δε συγκράτησα ονόματα) . Με τη μια δε θα έμπαινα ποτέ για εκτόνωση, οπότε επέλεξα την άλλη. Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω μπάνιο και ενώ περιμένω την κοπέλα, μπαίνει μέσα και μου λέει ότι ήρθε κάποιος άλλος πελάτης που είχε μαζί της ραντεβού και αν επιθυμώ να περάσει η άλλη κοπέλα ή να φύγω. Επειδή είχα ήδη κάνει μπάνιο θεώρησα σωστό να μείνω. Μπήκε η άλλη κοπέλα , έκανα ένα απλό μασάζ και έφυγα. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ την κοπέλα, αντιθέτως μου έκανε μασάζ πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Δεν μπορώ να πω ότι τα κλαίω τα 30 ευρώ, απλά πήγα με άλλο σκοπό. Η συμπεριφορά του μαγαζιού δε μου άρεσε καθόλου και ας απολογήθηκαν μέσω της αρχικής κοπέλας. Προφανώς εμφανίστηκε κάποιος καλός πελάτης όποτε μου έριξαν άκυρο και ας είχα κάνει ήδη την επιλογή μου. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό καθώς δεν είμαι του χώρου, εγώ πάντως δε θα ξαναεπισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα.
Έπαθα το ίδιο ακριβώς!!!!! Η πλάκα είναι ότι είχα ραντεβού ενώ ο άλλος ήρθε χωρίς ραντεβού!

• Like
Αντιδράσεις: 19jm90

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
316
Πόντοι
21
Πείτε καμια καλη πρόταση κι ας ειναι ψέμα

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
561
Πόντοι
81
Έπαθα το ίδιο ακριβώς!!!!! Η πλάκα είναι ότι είχα ραντεβού ενώ ο άλλος ήρθε χωρίς ραντεβού!
Πόσο πιο απλά να σου (μας) το πει το μαγαζί ότι τον πελάτη τον έχει χεσμένο. Ξέρω πως η απάντηση του μαγαζιού θα είναι ότι ήρθε ο τάδε πελάτης που είναι τακτικότατος. Αλλά δεν στέκει ως δικαιολογία.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Περασμα απο massagio με ελινα με τα μεγαλα βυζια. Πρωτο μερος μασαζ οκ ανυπαρκτο αλλα δεν παω για αυτο. Παρα τα παραπανω κιλα περασα μαζι της λογο των βυζιων. Το γραφω για να σωσω καποιους παιδια ξεκινησε τον φραπε και ηταν λες και πηγε στην παιδικη χαρα κανεναν ερωτισμο τιποτα ηθελα να γελασω μετα απο ενα σημειο. Δινω ενα μικρο ελαφρυντικο οτι ειναι μικρη και ξεκινησε τωρα θα πραγματοποιησω επισκεψη ξανα μετα απο καποιους μηνες να δω αν συνεχιζει το ιδιο μοτιβο.

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
108
Πόντοι
0
Καλησπέρα κόσμε. Τελείωσα μια δύσκολη δουλειά και είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Πέρασμα από κρισταλ λοιπόν και έκλεισα με Νεφέλη.
Ευγενικοτατη με ένα υπέροχο χαμόγελο και φωτεινό βλέμμα. Μου έκανε εντύπωση η κίνηση της στο χώρο και το ανεμισμα των μαλλιών της.
Αργοτερα όταν είχα το ΟΚ να την αγγίξω διαπίστωσα πόσο γυμνασμένη είναι. Βελούδινη επιδερμίδα με μια αίσθηση φρεσκάδας από λεβάντα. Ξέρω καλά την μυρωδιά από λεβάντα μιας και είμαι παραγωγος . Μοσχομυριζε φρεσκάδα.
Κατά την φτωχή μου άποψη είναι μια καλλονή.
Στην κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι έχει σπουδάσει φυσιοθεραπευτρια και ξέρει να ακολουθεί οδηγίες. Μου έκανε μια απίθανη χειρομαλαξη. Μονο από το πρώτο μέρος ένιωσα γεμάτος ενέργεια.
Όταν τελειώσε το δεύτερο μέρος και βγήκε η κοπελιά από το ντουζ ήταν μπουκιά και συχώριο.
Ελπίζω να μου επιτρέψει την επόμενη φορά να την βυζ....ω φιλήσω στο στήθος.
Γενικά πολύ καλή χημεία. Πέρασα ευχάριστα και αποδοτικά.

Σε ευχαριστώ πολύ Νέφος μου.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Το καταλαβαίνω. Μπορεί όντως να πρόκειται για μπέρδεμα. Απλά δεν μπορούσα να μην εκφράσω την καχυποψία και τη δυσαρέσκεια μου για το περιστατικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα παίδες... γνωρίζει κανείς αν επέστρεψε η Ρένα στο aqua????

• Like
Αντιδράσεις: P1

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.308
Πόντοι
10.295
Κανα σχετικό μαγαζί με άπω ανατολή υπάρχει στην πόλη;
Και να υπάρχει, αν κι εκεί σου ρίξει άκυρο καμιά γκόμενα, αντί για τριαντάφυλλο θα ποστάρεις συγνώμη με μπονζάι?

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.283
Πόντοι
1.321
Προσφατη επισκεψη με Κορινα Βασ. Ολγας. 50-55αρα, ωραιο δερμα, ωραιο στηθος. Καλο μασαζ και χωρις δευτερη σκεψη, μονη της αρχισε τσιμπουκι αρκετα καλο. 50€

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
709
Πόντοι
361
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα παίδες... γνωρίζει κανείς αν επέστρεψε η Ρένα στο aqua????
Δεν επέστρεψε και δεν πρόκειται να επιστρέψει εκτός και αν πάρει διαζύγιο

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Προσφατη επισκεψη με Κορινα Βασ. Ολγας. 50-55αρα, ωραιο δερμα, ωραιο στηθος. Καλο μασαζ και χωρις δευτερη σκεψη, μονη της αρχισε τσιμπουκι αρκετα καλο. 50€
Μια ερώτηση με όλο το σεβασμό. Πόσο χρονών είσαι ?

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
2.010
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom