Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 145 άτομα (4 μέλη και 141 επισκέπτες)

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
200
Πόντοι
20
Επίσκεψη σημερινή!
Ένεκα της απουσίας της κριστυ επέλεξα νεφέλη!
Δε χρειάζεται να περιγράψω!
Πρώτο μέρος με αρκετή πίεση κ ωραίο μασαζ!
Δεύτερο μέρος απολαυστική!
Σταθερη αξία!
Κόστος 30+20!
Όταν πηρα τηλ να κλείσω ραντεβού μέσα στα ονόματα ήταν κ μια Ίνα.
Δυστυχως δεν την είδα!
Γνωρίζει κάποιος τι λέει από εμφάνιση κ υπηρεσίες;

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
182
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες. Ανεβαίνω σαλονικα κ ψάχνω για ένα καλο μασαζάκι με δεύτερο μέρος από φραπεδια μέχρι μπριζολιτσα. Μπορείτε να δώσετε πληροφορίες; Ποιο αξίζει; Π τα βρίσκω; Κόστος;
Δν έχω επισκεφτεί παρόμοια μέρη στη σαλονικα για αυτό ρωταω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.999
Πόντοι
5.956
Τυχόν διαφωνίες και διαμάχες μεταξύ μελών καλό είναι να γίνονται σε pm , η σκοπιμότητα του thread είναι άλλη κι επίσης πολλοί που θέλουν γράψουν για πρώτη φορά αποθαρρύνονται - γνώμη μου -
Διαφωνώ! Για μας τους χασομερηδες έχει " πλάκα" να διαβάζουμε διαξιφισμούς

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Καλησπέρα. Επιστροφή στο άθλημα μετά από καιρό. Τελευταία βδομάδα πέρασμα aqua με Ριτα, ήταν η τελευταία της ευκαιρία γιατί παλιά είχα περάσει καλά μαζί της αλλά δεν. Νομιζω πως έχει κουραστεί. Πέρασμα και από massagio με Άννυ. Καλό πρώτο συμπαθητικό δεύτερο μέρος. Είπαμε να ότι μας ξενερώνουν οι ψεύτικες κραυγές αλλά και το εντελώς μουγγό δεν παλεύεται.
Ξέρει κανένας τι απέγινε η Δαναη από aqua;
Δανάη αγνοείτε και τη ψάχνουμε όλοι.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Η κριστυ όταν ξεκίνησε ήταν ψαρωμενη κ έπαιζε ωραία μπάλα στο δωμάτιο… τώρα το παίζει παλιά κ φίρμα εκεί μέσα κ άλλαξε όλη η φάση..

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.355
Πόντοι
206
Καλημέρα σε όλους επιστροφή μετά από πολύ καιρο στο μπου λόγο προβλήματος του account...πολύ σαπιλα στην πολη μας

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
640
Πόντοι
86
Καλημέρα στο forum. Καμιά καλή ανασκόπηση για Βάσια μπορεί κάποιος να κάνει ? Έχω να πάω κανένα χρόνο λόγω σχετικά σοβαρού προβλήματος υγείας

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Massagio. Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα. Πολλά κορίτσια δράκοι επί το πλείστον. Δε κλίκαρα κάπου. Αποχώρησα ησύχως. Κρίμα. Τόσος κόσμος και ούτε ένα καυλάκι να σε κάνει κλικ να περάσεις Νέος χώρος Εγνατία και Συνδίκα περίπου.

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
236
Πόντοι
20
Την προγούμενη εβδομάδα πήγα στο Massagio. Υπήρχαν 4 κοπέλες διαθέσημες (Εύα, Αγάπη, Άννυ και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της). Επειδή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, διάλεξα την Άννυ (μικροκαμωμένη και με πολύ ωραίο πρόσωπο). Αν και το μασάζ ήταν καλό ,όλο το υπόλοιπο ήταν απογοήτευση. Δεν έβγαλε τίποτα γιατί λέει μπορεί να τη φωνάξουν και θα πρέπει να βγει αμέσως… ερωτικό στοιχείο δεν υπήρχε καθόλου… και γενικά ήταν πολύ ξενέρωτα. Θα προσπαθήσω με την Εύα τις επόμενες ημέρες για να δω αν είναι η γραμμή του μαγαζιού ή απλά θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας μαζί μου. Θα ενημερώσω την ομάδα.

talepa12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
Την προγούμενη εβδομάδα πήγα στο Massagio. Υπήρχαν 4 κοπέλες διαθέσημες (Εύα, Αγάπη, Άννυ και μια ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομά της). Επειδή δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, διάλεξα την Άννυ (μικροκαμωμένη και με πολύ ωραίο πρόσωπο). Αν και το μασάζ ήταν καλό ,όλο το υπόλοιπο ήταν απογοήτευση. Δεν έβγαλε τίποτα γιατί λέει μπορεί να τη φωνάξουν και θα πρέπει να βγει αμέσως… ερωτικό στοιχείο δεν υπήρχε καθόλου… και γενικά ήταν πολύ ξενέρωτα. Θα προσπαθήσω με την Εύα τις επόμενες ημέρες για να δω αν είναι η γραμμή του μαγαζιού ή απλά θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας μαζί μου. Θα ενημερώσω την ομάδα.
Η Αννυ ειναι με κοβιντ... κανε ενα σελφ τεστ για καλο και για κακο :face-medical-mask:

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Η Αννυ ειναι με κοβιντ... κανε ενα σελφ τεστ για καλο και για κακο :face-medical-mask:
σημερα παντως πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα, προσπαθω να πετυχω την ελινα με τα μεγαλα βυζια και μια κεισι μαυρομαλλα και δεν τις εχω πετυχει ουτε μια φορα σχεδον παντα η τριαδα αννυ αγαπη ευα δουλευει...

Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.522
Πόντοι
446
Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
554
Πόντοι
86
Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.
Ρε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.

Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.522
Πόντοι
446
Ρε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.
Εσυ τι θίχτηκες ρ μεγαλε. Με ενοχλησε και το ειπα. Οπως λεμε τα καλα να λεμε και τα κακα. Πελατες ειμαστε. Οπως καθε φορα δινουμε τα 50ευρα ετσι θελουμε κ την αναλογη υπηρεσια. Αυτο δειχνει οτι δε σεβονται τον πελατη. Και αφορα την πλειοψηφια. Σιγα να μην ειναι θεμα μοσχομυρισματος αν θα εχει κοσμο η οχι. Θεμα εμφανισης κ υπηρεσιων ειναι. Γι αυτο ειναι το θρεντ. Ξεκολλατε

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
108
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Στο βανα σπα παίζει κάνα καλό κομμάτι;

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
108
Πόντοι
0
Κανα σχετικό μαγαζί με άπω ανατολή υπάρχει στην πόλη;

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Αφροδίτη από Μαριάνα ξέρει κάποιος που είναι και πως μπορούμε να την βρουμε

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.824
Πόντοι
3.556
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!
Ποιος το είχε τότε θυμάσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom