Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Καλησπερα συναγωνιστες. Περασμα απο το αγαπημενο για πολλους κρισταλ πριν απο μερες. Διαθεσιμες για την ωρα που ηθελα η νεφελη και η ολιβια. Περασμα με νεφελη. Πρωτο μερος απο τα καλυτερα. Ισως σε χαλαρωτικο προγραμμα να μη συγκρίνετε και με κανονικο. Δευτερο μερος αρκετα καλο. Εμεινε με το στριγκακι και ηταν δεκτικη. Γενικα καλο σωμα και προσωπο καλουτσικο. Αν κ την περασμενη φορα που την ειδα ηταν σαν τον σουγκλακο αλλα ας μην νευριάσω τους αγαπουλιδες της . Γενικα απο τις καλυτερες του χώρου. Θελω να μεινω παλι σε ενα θεμα που ξανα έθεσα ρε μαγκες. Κολλουσε πανω μου ειχε λαδωθει κι αυτη δηλαδη έτριβε τον πουτσο μου στο στηθος της αλλα οταν τελειωσαμε δεν πλυθηκε εβαλε το φορεμα κ εφυγε αμεσως. Δεν ξερω αν το κανει παντα αυτο. Για μενα παιζει μεγαλο ρολο. Η υγιεινή ειναι το α και το ω. Ξερω το να κανεις 6-7 ραντεβου τη μερα ειναι κουραστικο αλλα καποια βασικα πραγματα ας τα τηρείτε ρε παιδια.
Δε το λεω μονο για τη νεφελη. Γιατι οσες πλένονται ισα ισα ριχνουν λιγο νερο κ φευγουν. Κοιτανε να μπεις ακριβώς να βγεις παρα 10 για να μπει ο επομενος. Να σκέφτεστε κοριτσια που σγρ διαβάζετε οτι μπορει να δουλεύουμε 10 και 12 ωρες και να θελουμε να ερθουμε να χαλαρωσουμε και να καυλωσουμε. Να ειστε σωστες. Βγαζετε της τρελης τα λεφτα στη φτωχομανα.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.
Ρε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Ρε φίλε, ήθελες να κάνει μπάνιο μπροστά σου όταν τελειώσατε? δεν ξέρεις τι έκανε μετά που βγήκε από το δωμάτιο. Δεν την υπερασπίζομαι, έχει τύχει να πάω να φιλήσω το στήθος κοπέλας σε μαγαζί κ να μου ήρθε μυρωδιά πουτσίλας κ ξενέρωσα κ έφυγα, αλλά να μη δημιουργούμε θέμα όταν δεν είμαστε σίγουροι. Εννοείται αν μια κοπέλα προσέχει, μοσχομυρίζει είναι καθαρή θα έχει περισσότερη δουλειά από μια βρωμιάρα που δεν σέβεται τον εαυτό της ούτε τον πελάτη.
Εσυ τι θίχτηκες ρ μεγαλε. Με ενοχλησε και το ειπα. Οπως λεμε τα καλα να λεμε και τα κακα. Πελατες ειμαστε. Οπως καθε φορα δινουμε τα 50ευρα ετσι θελουμε κ την αναλογη υπηρεσια. Αυτο δειχνει οτι δε σεβονται τον πελατη. Και αφορα την πλειοψηφια. Σιγα να μην ειναι θεμα μοσχομυρισματος αν θα εχει κοσμο η οχι. Θεμα εμφανισης κ υπηρεσιων ειναι. Γι αυτο ειναι το θρεντ. Ξεκολλατε

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Στο βανα σπα παίζει κάνα καλό κομμάτι;

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Κανα σχετικό μαγαζί με άπω ανατολή υπάρχει στην πόλη;

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Αφροδίτη από Μαριάνα ξέρει κάποιος που είναι και πως μπορούμε να την βρουμε

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Καλημέρα. Από τα πριβέ το Αντι Στρες (τότε στη Βούλγαρη) υπάρχει ακόμα; Πήγαινα πριν από καμία 15 χρόνια, αλλά από τότε δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαγαζί, αν έχει αλλάξει τοποθεσία, αν έχω ακόμα το τηλέφωνο, αν ισχύει ακόμα, και αν υπάρχει ακόμα κάποιος που να θυμάται τη φάτσα μου!
Ποιος το είχε τότε θυμάσαι

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Ζει και βασιλεύει, στην ίδια διεύθυνση με το ιδιο τηλέφωνο.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες από luxury. Έκλεισα κανονικά ραντεβού τηλεφωνικά και πήγα στην ώρα μου. Παρούσες δυο κοπέλες (δε συγκράτησα ονόματα) . Με τη μια δε θα έμπαινα ποτέ για εκτόνωση, οπότε επέλεξα την άλλη. Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω μπάνιο και ενώ περιμένω την κοπέλα, μπαίνει μέσα και μου λέει ότι ήρθε κάποιος άλλος πελάτης που είχε μαζί της ραντεβού και αν επιθυμώ να περάσει η άλλη κοπέλα ή να φύγω. Επειδή είχα ήδη κάνει μπάνιο θεώρησα σωστό να μείνω. Μπήκε η άλλη κοπέλα , έκανα ένα απλό μασάζ και έφυγα. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ την κοπέλα, αντιθέτως μου έκανε μασάζ πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Δεν μπορώ να πω ότι τα κλαίω τα 30 ευρώ, απλά πήγα με άλλο σκοπό. Η συμπεριφορά του μαγαζιού δε μου άρεσε καθόλου και ας απολογήθηκαν μέσω της αρχικής κοπέλας. Προφανώς εμφανίστηκε κάποιος καλός πελάτης όποτε μου έριξαν άκυρο και ας είχα κάνει ήδη την επιλογή μου. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό καθώς δεν είμαι του χώρου, εγώ πάντως δε θα ξαναεπισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα.
Έπαθα το ίδιο ακριβώς!!!!! Η πλάκα είναι ότι είχα ραντεβού ενώ ο άλλος ήρθε χωρίς ραντεβού!

• Like
Αντιδράσεις: 19jm90

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Πείτε καμια καλη πρόταση κι ας ειναι ψέμα

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Έπαθα το ίδιο ακριβώς!!!!! Η πλάκα είναι ότι είχα ραντεβού ενώ ο άλλος ήρθε χωρίς ραντεβού!
Πόσο πιο απλά να σου (μας) το πει το μαγαζί ότι τον πελάτη τον έχει χεσμένο. Ξέρω πως η απάντηση του μαγαζιού θα είναι ότι ήρθε ο τάδε πελάτης που είναι τακτικότατος. Αλλά δεν στέκει ως δικαιολογία.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Εμείς φταίμε και μόνο που τις κάνουμε μάγκες....αν δεν πέσει πείνα δεν θα καταλάβουν

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Περασμα απο massagio με ελινα με τα μεγαλα βυζια. Πρωτο μερος μασαζ οκ ανυπαρκτο αλλα δεν παω για αυτο. Παρα τα παραπανω κιλα περασα μαζι της λογο των βυζιων. Το γραφω για να σωσω καποιους παιδια ξεκινησε τον φραπε και ηταν λες και πηγε στην παιδικη χαρα κανεναν ερωτισμο τιποτα ηθελα να γελασω μετα απο ενα σημειο. Δινω ενα μικρο ελαφρυντικο οτι ειναι μικρη και ξεκινησε τωρα θα πραγματοποιησω επισκεψη ξανα μετα απο καποιους μηνες να δω αν συνεχιζει το ιδιο μοτιβο.

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Καλησπέρα κόσμε. Τελείωσα μια δύσκολη δουλειά και είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Πέρασμα από κρισταλ λοιπόν και έκλεισα με Νεφέλη.
Ευγενικοτατη με ένα υπέροχο χαμόγελο και φωτεινό βλέμμα. Μου έκανε εντύπωση η κίνηση της στο χώρο και το ανεμισμα των μαλλιών της.
Αργοτερα όταν είχα το ΟΚ να την αγγίξω διαπίστωσα πόσο γυμνασμένη είναι. Βελούδινη επιδερμίδα με μια αίσθηση φρεσκάδας από λεβάντα. Ξέρω καλά την μυρωδιά από λεβάντα μιας και είμαι παραγωγος . Μοσχομυριζε φρεσκάδα.
Κατά την φτωχή μου άποψη είναι μια καλλονή.
Στην κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι έχει σπουδάσει φυσιοθεραπευτρια και ξέρει να ακολουθεί οδηγίες. Μου έκανε μια απίθανη χειρομαλαξη. Μονο από το πρώτο μέρος ένιωσα γεμάτος ενέργεια.
Όταν τελειώσε το δεύτερο μέρος και βγήκε η κοπελιά από το ντουζ ήταν μπουκιά και συχώριο.
Ελπίζω να μου επιτρέψει την επόμενη φορά να την βυζ....ω φιλήσω στο στήθος.
Γενικά πολύ καλή χημεία. Πέρασα ευχάριστα και αποδοτικά.

Σε ευχαριστώ πολύ Νέφος μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom