kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.408
- Πόντοι
- 3.506
Εκφραση σαν να της καρφωθηκε στην κωλοτρυπιδαΠήγε να κεράσει βύζο η μιλφάρα Φαίη. Λίγο ακόμα και θα φαινόταν και ρώγα.
![]()

Εκφραση σαν να της καρφωθηκε στην κωλοτρυπιδαΠήγε να κεράσει βύζο η μιλφάρα Φαίη. Λίγο ακόμα και θα φαινόταν και ρώγα.
![]()
Ποδαρες η Φαίη...
Έχει πατώσει στα νούμερα τηλεθέασης , οπότε έχουμε ελπίδες να τσοντοποιηθεί ξανά …. Ξέρω εντελώς εγωιστικό αυτο που λέω , αλλά άνθρωπος ειμαι κι έχω ελαττώματα
Ας αρχίσει το var φοράει η δεν φοράει???
Για πολύ χύσιμο αυτές μποτες....Πωωωω σήμερα ήταν τρέλα.Με καυλομποτα που τα σπαει !!!!!
Εκτιμάμε την ειλικρίνεια σου....Έχει πατώσει στα νούμερα τηλεθέασης , οπότε έχουμε ελπίδες να τσοντοποιηθεί ξανά …. Ξέρω εντελώς εγωιστικό αυτο που λέω , αλλά άνθρωπος ειμαι κι έχω ελαττώματα
Ψηφίζω ότι ΔΕΝ....Αν αποφασίσει ο διαιτητής ότι ΔΕΝ φοράει δεν θα τρέξει δείχνοντας το σημείο του πέναλτι, αλλά θα κάνει αυτό το σινιάλοδίνοντας το σήμα να ξεκινήσει το πάρτυ
Μοντέλο η Φαίη
Πάντα με σταυρό στο στήθος ...και θρησκευόμενη και μιλφαρα!Μη τολμησει κανενας κακοπροαιρετος να πει οτι οι παρακατω φωτογραφιες εχουν 8655889 φιλτρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο πάει και ομορφαίνει η Φαίη.Μονο με τη μπότα αυτή να την έβλεπα live...Μη τολμησει κανενας κακοπροαιρετος να πει οτι οι παρακατω φωτογραφιες εχουν 8655889 φιλτρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδιΜη τολμησει κανενας κακοπροαιρετος να πει οτι οι παρακατω φωτογραφιες εχουν 8655889 φιλτρα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδι![]()
Δεν θα ήταν καλύτερη αν έκανε κάποια παρέμβαση εκεί...έμεινε φυσική ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΗΣ!τι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδι![]()
Την οποια φατσα τρομαξα να αναγνωρισω με τα κωλοφιλτρα.Το παραχεσετι φατσα εχει η μυτογκα να πουμε. το ξεκίνησε για λάγνο αλλα της βγηκε λες και μύρισε κανα κλανιδι![]()
Αν έχει και αυτή ανασφαλειες με την εμφάνιση της ,τι να πουν άλλες και άλλες....Την οποια φατσα τρομαξα να αναγνωρισω με τα κωλοφιλτρα.Το παραχεσε![]()