cretan336-σύριζα -γαμαικανός ο ένας δίπλα στον άλλον στα 4 και εναλλάξ γαμίσι και στους τρείς και τα φλόκια μοιρασμένααδυνατω και να το φανταστω οτι θα χασω απο τον ΜΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥΣΙΑ ΓΑΜΑΙΚΑΝΟ...
μεχρι και που ψηφιζω πιο ευκολα συριζα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Τύπε να φέρουμε και κάνα φανάρι?η ομάδα θα υποτάξει το καφενείο της Β.Ελλαδας και θα την στείλει στα τάρταρα ,στηρίζουμε Παναθηναϊκό στηρίζουμε τον αγαπημένο μας φιλο-οπαδο και σκληροπυρηνικό @athinaios44![]()
Δεν σε βλέπω καλά....
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Είπαμε και πριν,θα έχουμε...cretan336-σύριζα -γαμαικανός ο ένας δίπλα στον άλλον στα 4 και εναλλάξ γαμίσι και στους τρείς και τα φλόκια μοιρασμένα![]()
Ε βρε μαλάκα, συκώτι δεν έχουμε οι πιο πολλοί από τις Ρ-Α-Κ-Ε-Σ και πας και μου βάζεις Ι. Γαμιέσαι μετά ή δε γαμιέσαι??????????????????μωρή κλασομπανιέρα άσε πια τις ζάγκλες , τάχα μου δεν το κάνεις συνέχεια αλλά είδες τις ρακιές, πουτάνα
Καμία διόρθωση να μη κάνεις στούρνε, σου εξηγήσαμε τους λόγους
Έχεις γαμηθεί στο μεταξύ με το "μπαμπά σας" !!! τι τραύμα έχεις στη ψυχούλα σου βρε ναυάγιο ? και προχτές πάλι για "μπαμπά σας " έγραψες . Ψάχνεις το μπαμπά σου ? ρίξε βλέφαρο στο ληξιαρχείο αραβίας![]()
Ποιοί μου εξήγησαν τους λόγους γιατί μόνο εσένα είδα να πετάγεσαι ωσαν την καλή πορδή που είσαι?
Μπαμπάς σου είναι ο Σώκρατες, με τόση αγάπη σε μεγάλωσε.
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Πάντως Πελοπόννησο λέμε γαμήσα και όχι γαμήσ-ι-α.....Ε βρε μαλάκα, συκώτι δεν έχουμε οι πιο πολλοί από τις Ρ-Α-Κ-Ε-Σ και πας και μου βάζεις Ι. Γαμιέσαι μετά ή δε γαμιέσαι??????????????????
Ποιοί μου εξήγησαν τους λόγους γιατί μόνο εσένα είδα να πετάγεσαι ωσαν την καλή πορδή που είσαι?

αχ ατύχησες που δεν είμαι Άραβας επομένως δεν είμαι ο μπαμπάς σου που με τόσο απωθημένο πόνο ψάχνειςΕ βρε μαλάκα, συκώτι δεν έχουμε οι πιο πολλοί από τις Ρ-Α-Κ-Ε-Σ και πας και μου βάζεις Ι. Γαμιέσαι μετά ή δε γαμιέσαι??????????????????

Βέβαια αν με είχες βιολογικό μπαμπά δεν θα έβγαινες πούστης,μπουχέσας,πουτάνα κ μαλάκας μαζί

Ομόφυλα να μην είναι και όπως θέτε γράφτε ταΠάντως Πελοπόννησο λέμε γαμήσα και όχι γαμήσ-ι-α.....
![]()
Ακούς εκεί Ι στις ρακές.....
Μιας και είναι φρέσκος, ενα χρόνο και κάτι πεθαμένος, θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο???αχ ατύχησες που δεν είμαι Άραβας επομένως δεν είμαι ο μπαμπάς σου που με τόσο απωθημένο πόνο ψάχνεις
Βέβαια αν με είχες βιολογικό μπαμπά δεν θα έβγαινες πούστης,μπουχέσας,πουτάνα κ μαλάκας μαζί![]()
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Ρακή ή ρατσή?Ομόφυλα να μην είναι και όπως θέτε γράφτε τα
Ακούς εκεί Ι στις ρακές.....
ΡακίΡακή ή ρατσή?
![]()
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Δεν κατάλαβες....
Πέστο με προφορά Μυλοποτάμου....

Δεν εχω σχέση με το μέρος, κείται μακράν.Δεν κατάλαβες....
Πέστο με προφορά Μυλοποτάμου....
![]()
ναι !!!! να σου πω ότι είσαι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαλάκας όχι απλός αρχιμαλάκαςΜιας και είναι φρέσκος, ενα χρόνο και κάτι πεθαμένος, θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο???
είναι φρέσκος κ μνημονεύεις διαρκώς μπαμπάδες άλλων ρε τομάρι ? έτσι τον τιμάς ?
φτούσου καθίκαρε !!!!!!! χάσου πούστη βρωμιάρη
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
Ρατσή εκεί....Δεν εχω σχέση με το μέρος, κείται μακράν.
Και Αρχάνες,Μοίρες κτλ....
Μια χαρά τον τίμησα όταν έπρεπε όπως και μια χαρά τον γνώρισα όταν ζούσε.ναι !!!! να σου πω ότι είσαι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαλάκας όχι απλός αρχιμαλάκας
είναι φρέσκος κ μνημονεύεις διαρκώς μπαμπάδες άλλων ρε τομάρι ? έτσι τον τιμάς ?
Όταν ήρθε η ώρα του να φύγει δεν έμειναν πίσω κατάλοιπα, είχαν τακτοποιηθεί πολλά χρόνια πριν.
Κάνε το ίδιο και θα δέις πως μετά θα έχεις ελευθερία να μιλάς για κάποια θέματα.
μαλακίες χοντρές λες εκτός αν χάνεις λάδια ,είσαι λειψός ? τι τακτοποίησες τη λήθη ?Μια χαρά τον τίμησα όταν έπρεπε όπως και μια χαρά τον γνώρισα όταν ζούσε.
Όταν ήρθε η ώρα του να φύγει δεν έμειναν πίσω κατάλοιπα, είχαν τακτοποιηθεί πολλά χρόνια πριν.
Κάνε το ίδιο και θα δέις πως μετά θα έχεις ελευθερία να μιλάς για κάποια θέματα.
για τα δικά μας πρόσωπα υπάρχει μνήμη , τι ελευθερία κ κουραφέξαλα ρεεεεέ ?
Θεός σχωρέστον τον άνθρωπο και δεν συνεχίζω στο θέμα του "απόντος"
Στα οπαδικά συνέχισε δεν πειράζει
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.014
- Πόντοι
- 6.536
ναι !!!! να σου πω ότι είσαι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαλάκας όχι απλός αρχιμαλάκας
Χαλαρώστε....Μια χαρά τον τίμησα όταν έπρεπε όπως και μια χαρά τον γνώρισα όταν ζούσε.
Το τραβήξατε πολύ.
Rob εσύ πιο πολύ.
Άστον ρε μαλάκα.
Δεν φταίνε οι πατεράδες σε κάτι.
Μάκη Ευθυμιάδη σφύρα σωστάΧαλαρώστε....
Το τραβήξατε πολύ.
Rob εσύ πιο πολύ.
Άστον ρε μαλάκα.
Δεν φταίνε οι πατεράδες σε κάτι.
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.