Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI. Εδω εχει κανει κάποιος κονε γιατι εγω εχω έστειλα αλλα δεν
Μήπως πρόσεξες ότι είναι Κέρκυρα?Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI. Εδω εχει κανει κάποιος κονε γιατι εγω εχω έστειλα αλλα δεν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Malaka κοντεψα να αυτοκτονησω. Οχι ρε φιλε ΟΧΙΙΙΣυνάντηση σήμερα με την Γκαλίνα από Πειραιά. Ίσως το πιο τιμιο 50. Η Γκαλίνα είναι γκρανι γύρω στα 57-60.με σφιχτό σώμα και ωραίο κωλο, που με διαπραγμάτευση τον δίνει, λίγο τσουπωτη. Φιλάει με καύλα, τσιμπούκι καλό που αν θέλεις το πας τέρμα που τα καταπίνει για πρωτεινη. Γαμησι σε ότι στάσεις γουστάρεις. Γενικότερα δεδομένου ότι το παιχνίδι γίνεται σπίτι της, το οποίο είναι περιποιημένο, άρα με 50 ευρώ μία ώρα χωρίς να υπάρχει κανένα ρολόι και δύο χυσιματα είναι μια χαρά. Σίγουρα θα ξαναπάρω αφού εκτός του σεξ είναι και πολύ ευχάριστος χαρακτήρας. Εάν λοιπόν δεν είστε πιπινολατρες θεωρώ ότι αξίζει.
Galina Dimitryk, 55 ans, Grèce, Pireas, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. συνεννόηση μέσω Μαμπα πολύ εύκολη
Εισαι Κερκυρα? Εαν οχι μην γραφεις την κοπελα την κουραζουμεLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI. Εδω εχει κανει κάποιος κονε γιατι εγω εχω έστειλα αλλα δεν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Έχεις εμπειρία με Γκαλίνα ???Malaka κοντεψα να αυτοκτονησω. Οχι ρε φιλε ΟΧΙΙΙ
Οχι φίλε, και όπως την είδα στις φώτο ευτυχώςΈχεις εμπειρία με Γκαλίνα ???
Άμα με 50 τα κάνει όλα ( anal cif/cim) θα ταν οκ. ..Όποιος έχει δεί φωτογραφίες στο ινστα της θα καταλάβει.....
Πιο γριά πεθαίνει.... Χριστέ μου και μου πέρασε από το μυαλό να πάω να της ρίξω ένα στα γρήγορα μια και είναι στον Πειραιά.
Και η πλάκα η μεγάλη είναι που της λέω πόσο θες για μια πίπα να ξέρω μια και είμαστε κοντά και με ποιανουν κάτι καύλες ώρες ώρες....
Μου λέει 30€ για ένα χύσιμο ητε πίπα ητε πήδημα.
20€ της λέω για να σε έχω στο μυαλό μου για τις ώρες καυλας.
Δεν ανοίγω το σπίτι μου για 20€ μου λέει!!! Χαχαχαχα
20€ για μια ώρα θα έπρεπε να περνει και υπό συζήτηση
Άσταδιαλα 160χρονων.
Υ.γ άμα θέλει η κόρη της που είδα στο ινστα το βλέπουμε!!!!!!
εκεί μένει η κόρη της, που την σπιτώνει πολλές φορέςΤην Galina την πηδούσα όταν ήταν στον Πειραιά (μετά μου είπε ότι πήγε νεα σμύρνη) ακριβώς μόλις έβαλε προφιλ στο μαμπα. ...
εδώ λέμε ότι τα κάνει ..Άμα με 50 τα κάνει όλα ( anal cif/cim) θα ταν οκ. ..
www.mamba.ru
οτι κι αν ζητησει πανω απο σαραντα ειναι εγληματικο....επανηλθε...τι είχαμε πει?Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
Миньевра, 57 ans, Athènes, Bélier, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans.www.mamba.ru
Η κυρία κάνει και εντελώς ακαποτα... Οπότε προσοχή παίδες...επανηλθε...τι είχαμε πει?Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
Миньевра, 57 ans, Athènes, Bélier, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans.www.mamba.ru
Βλέπω γέλια και για να μη την πάρει...κάτι σαβουρα μυριζει
Ρε τι μάτια vampire ειναι αυτα; Τρομαξα αλήθεια....Μακριά...έχει αναφερθεί πιο παλιά. Σημαδεμένο ζάκι
Ρε αδερφέ δεν είναι απλά μεγάλη.... Είναι γριά...Άμα με 50 τα κάνει όλα ( anal cif/cim) θα ταν οκ. ..
ποιο ειναι το προφιλ της?Τι καυλιαρικες φωτογραφίες ανέβασε η Σβετ βρε παιδια
πως την λενε στο InstaΌποιος έχει δεί φωτογραφίες στο ινστα της θα καταλάβει.....
Πιο γριά πεθαίνει.... Χριστέ μου και μου πέρασε από το μυαλό να πάω να της ρίξω ένα στα γρήγορα μια και είναι στον Πειραιά.
Και η πλάκα η μεγάλη είναι που της λέω πόσο θες για μια πίπα να ξέρω μια και είμαστε κοντά και με ποιανουν κάτι καύλες ώρες ώρες....
Μου λέει 30€ για ένα χύσιμο ητε πίπα ητε πήδημα.
20€ της λέω για να σε έχω στο μυαλό μου για τις ώρες καυλας.
Δεν ανοίγω το σπίτι μου για 20€ μου λέει!!! Χαχαχαχα
20€ για μια ώρα θα έπρεπε να περνει και υπό συζήτηση
Άσταδιαλα 160χρονων.
Υ.γ άμα θέλει η κόρη της που είδα στο ινστα το βλέπουμε!!!!!!
ειναι και η κορη της στο κόλπο ???Πες της θες να δεις την κόρη της....και θα στο δώσει ευχαρίστως ..