Έλεγαν σε προηγούμενες σελίδες πως βρισκόταν σε κάποιο νησί για διακοπές πριν 2-3 εβδομάδες , ποιός ξέρει ίσως γυρίσει απο Σεπτέμβρη.Παληκάρια η Ναταλί από το Π. Ερημίτη ξέρετε που είναι ? Μου είπαν ότι σταμάτησε. αποκλείεται κατά την γνώμη μου διότι μόλις είχε επενδύσει σε βυζια.
τζαμπα τόσο χρήμα???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Στο παρανταις δεν εχω παει 1 φορα και να περασω καλα πηδωντας ανθρωπινα... Φαινεται φταιει η συνενοηση των ιδιοκτητων με τις κοπελες... που δεν τις εξηγουν τι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κανουν... Κακως. Απο εμενα εχει φαει κοκκινη το παρανταις γιατι δεν γινεται αλλιως... Και αν εχει περασει καλα κανεις... θα πρεπει να τελειωσε στο πενταλεπτο χωρις πολλα πολλα....Να προσθεσω επισης οτι χθες το πρωι πηγα στο paradise στην Heidi απο Βενεζουελα..
Παιρνω το απλο στα 40 και μου λεει η Χαϊντι μεσα οτι δεν μπορω να φιλησω τις βυζαρες της κι οτι στο απλο εχει μονο σεξ (μαλλον ουτε στοματικο με προφυλακτικο) κι οτι ηθελε αλλα 10 για αυτα..!
Τα εδωσα φυσικα καθως δεν γινεται να μην φιλησεις τετοιες βυζαρες..!
Γενικα ηταν πολυ καλη κι ισως εχει τις ωραιοτερες βυζαρες στην πολη αυτην την στιγμη, αλλα το λεω για να ξερετε οτι ουσιαστικα εχει το απλο στα 50..!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Δουλεύει αδερφέ!!!!Λιλιανα δουλευει ακομη;;
Λογω Λιλιανας δεν αξιζει να φευγει κανεις!!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Σε ποιο και τι ώρες ;Δουλεύει αδερφέ!!!!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Κραξτε με αλλά αυτή τη Λιλιάνα δεν την έχω δει ποτέ. Όμορφη είναι; Και ναι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά πχ όμορφη θεωρούμε όλοι την Λάρα, την Στέλλα, γενικώς αυτές που όλοι θα τις κατατάξουν στις ωραίες γκόμενες που δουλεύουν
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.259
- Πόντοι
- 5.646
Η Λιλιάνα είναι milf 40+,καμία σχέση με Λαρα κ Στέλλα.Εχει καλλίγραμμο σώμα με μικρό βυζι κ πρόσωπο πολύ μέτριο.Πολύ καλή περιποίηση μέσα στο δωμάτιο.Κραξτε με αλλά αυτή τη Λιλιάνα δεν την έχω δει ποτέ. Όμορφη είναι; Και ναι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά πχ όμορφη θεωρούμε όλοι την Λάρα, την Στέλλα, γενικώς αυτές που όλοι θα τις κατατάξουν στις ωραίες γκόμενες που δουλεύουν
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Κατάλαβα, δεν είναι για μένα... Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντωςΗ Λιλιάνα είναι milf 40+,καμία σχέση με Λαρα κ Στέλλα.Εχει καλλίγραμμο σώμα με μικρό βυζι κ πρόσωπο πολύ μέτριο.Πολύ καλή περιποίηση μέσα στο δωμάτιο.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
αδερφέ δεν μπήκα ποτέ, γιατί δεν μ' αρέσει εμφανισιακά, αν σε ενδιαφέρει η άποψή μουΚατάλαβα, δεν είναι για μένα... Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.482
- Πόντοι
- 4.766
45+ για την ακρίβεια!!Κατάλαβα, δεν είναι για μένα... Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Μια Σουζάνα μιλφ ψηλή έτσι νομιΩ την έλεγαν που χάθηκε...
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 674
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα παιδια. Αυτη η Λαρα ποτε δουλευει? Πηγαινω καθε μερα το μεσημερι στο Μπελα Ντονα που με εχουν πει αλλα δεν ειναι εκει. Ειναι μια Αντζελα στο ενα και στο αλλο Μια ξανθια μιλφ απο τσεχια ξεχασα το ονομα της. Ξερει κανεις? Ευχαριστω.
Για πολύ καιρό την έβλεπα αλλά δεν πήγενα με την Λιλιάνα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου εξωτερικά. Μια φορά είπα να δοκιμάσω και από τότε παίζει να έχω πάει 50 φορές. Κάνει πολύ καλό γαμισι. Πλέον την βαρέθηκα μετά από τόσα γαμισια, εκτός βέβαια της πίπας της, αλλά δεν βρίσκω τίποτα άλλο να αξίζει.Κραξτε με αλλά αυτή τη Λιλιάνα δεν την έχω δει ποτέ. Όμορφη είναι; Και ναι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά πχ όμορφη θεωρούμε όλοι την Λάρα, την Στέλλα, γενικώς αυτές που όλοι θα τις κατατάξουν στις ωραίες γκόμενες που δουλεύουν
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Δυστυχώς εμένα η εμφάνιση με εξιταρει, δε κάνω βρώμικα κόλπα με ακαποτες πίπες κτλ οπότε δεν έχω απαίτηση να κάνει παπάδες. Μου αρκεί να βλέπω κάτι πολύ όμορφο πάνω στο πουλί μουΓια πολύ καιρό την έβλεπα αλλά δεν πήγενα με την Λιλιάνα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου εξωτερικά. Μια φορά είπα να δοκιμάσω και από τότε παίζει να έχω πάει 50 φορές. Κάνει πολύ καλό γαμισι. Πλέον την βαρέθηκα μετά από τόσα γαμισια, εκτός βέβαια της πίπας της, αλλά δεν βρίσκω τίποτα άλλο να αξίζει.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Free House, απογευματινές ώρες....Σε ποιο και τι ώρες ;
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.515
- Πόντοι
- 4.587
αν θέλεις μεγάλα βυζια πηγαινε στη γαληνη στο villa prive σημερα δουλευει μεχρι τις 22:00 το βραδυ..
Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου, είμαι κορίτσι και αυτός που λέω είναι ο γκόμενος μου
Μετά τις 4 αν πας δεν είναι εκεί.... 8 με 4 δουλεύει πρωινήΚαλησπερα παιδια. Αυτη η Λαρα ποτε δουλευει? Πηγαινω καθε μερα το μεσημερι στο Μπελα Ντονα που με εχουν πει αλλα δεν ειναι εκει. Ειναι μια Αντζελα στο ενα και στο αλλο Μια ξανθια μιλφ απο τσεχια ξεχασα το ονομα της. Ξερει κανεις? Ευχαριστω.
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 674
- Πόντοι
- 81
Στο μπελα ντονα? Σωστα παω?Μετά τις 4 αν πας δεν είναι εκεί.... 8 με 4 δουλεύει πρωινή
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Εισαι και παλιος και την εχεις παρει και ποσες φορες. Λαθος πληροφοριες γιατι δινεις........Μετά τις 4 αν πας δεν είναι εκεί.... 8 με 4 δουλεύει πρωινή
Οποτε ας απαντησω σωστα εγω. Η κοπελα δουλευει απο 10 εως 8 λεει το προγραμμα αλλα συνηθως αν πας μετα τις 6 ειναι καπως ρισκο αν θα σε δεχτουν η οχι γιατι θα θελει να φυγει.
Επισης πλεον δεν δουλευει ολες τις μερες (ερχεται πλεον για λιγο χρονικο διαστημα και φευγει πισω στην χωρα της) γιαυτο πρεπει παντα να διπλο τσεκαρεις πριν πας και να παρεις τηλ να ρωτησεις αν δουλευει η οχι.
Αυτα ισχυαν πριν κανουν ολοκληρη αλλαγη στο πως δουλευει και τωρα μολις το ειδα και ισχυει αυτο που ειπε ο τζιμιαδης ΛΟΛ. Θελω μαλωμα. Οποτε 8 με 4 και την δειχνει να δουλευει ολη την εβδομαδα. κεκ.
Αλλα παλιοτερα δουλευε συνεχεια οπως ειπα εγω τωρα πως και αποφασισε να το αλλαξει ετσι ξαφνικα,δεν εχω ιδεα.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.437
- Πόντοι
- 201
Έτσι κι αλλιώς και 8 που έγραφε απ τις 6 ήταν φευγάτη! Απ ότι έχω καταλάβει δουλεύει σύστημα γρηγοράδα! Λίγες ώρες 10 πελάτες και τέλος!Εισαι και παλιος και την εχεις παρει και ποσες φορες. Λαθος πληροφοριες γιατι δινεις........
Οποτε ας απαντησω σωστα εγω. Η κοπελα δουλευει απο 10 εως 8 λεει το προγραμμα αλλα συνηθως αν πας μετα τις 6 ειναι καπως ρισκο αν θα σε δεχτουν η οχι γιατι θα θελει να φυγει.
Επισης πλεον δεν δουλευει ολες τις μερες (ερχεται πλεον για λιγο χρονικο διαστημα και φευγει πισω στην χωρα της) γιαυτο πρεπει παντα να διπλο τσεκαρεις πριν πας και να παρεις τηλ να ρωτησεις αν δουλευει η οχι.
Αυτα ισχυαν πριν κανουν ολοκληρη αλλαγη στο πως δουλευει και τωρα μολις το ειδα και ισχυει αυτο που ειπε ο τζιμιαδης ΛΟΛ. Θελω μαλωμα. Οποτε 8 με 4 και την δειχνει να δουλευει ολη την εβδομαδα. κεκ.
Αλλα παλιοτερα δουλευε συνεχεια οπως ειπα εγω τωρα πως και αποφασισε να το αλλαξει ετσι ξαφνικα,δεν εχω ιδεα.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Περασμα με ελενα παλια ραισα στο τελευταια στου Ν. ουρανου. Εβαλε στηθος, κι αλλο δλδ. Ωραια γκομενα που ξερει. Περασμα με 40 χαλαρο. Μου φαίνεται περιεργο πως μια γκομενα στα κυβικά της παιρνει τοσα. Εχει χειροτερες που βαρανε 50μπαλα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις