Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Μην πας καν μεγάλε...Φόλα, τσάμπα τα λεφτά που έδωσα...πονούσε, πίπα για γέλιο/χάλια, και πισωκολλητό δεν ήθελε να προσπαθήσουμε καν.
Μία στάση μπρος κι αυτή έδειχνε να πονούσε, είχε μία μούρη γάμησε τα!!!
Ενώ στο καλοσώρισμα είναι καλό και όμορφο με χαμογελάκι, μέσα είναι για μπάτσα!!!

ΜΑΚΡΥΑ!!! Μόνο να την δείτε!!!(Η τσατσά γκαύλαρος)....χαχαχα

Τα σέβη μου να είστε όλοι καλά!!!
Εμένα μου έδωσε και το χέρι. Μου λέει χαίρω πολύ Μαρία. Κρίμα πάντως γιατί είναι ωραίο μωράκι

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Εμένα μου έδωσε και το χέρι. Μου λέει χαίρω πολύ Μαρία. Κρίμα πάντως γιατί είναι ωραίο μωράκι
owned GIF

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Δεν το πιστεύεις μεγαλε; Δεν έχεις παρά να πας σήμερα μετά τις 19.00 να καθισεις στο σαλονι και βγαινοντας θα σου σφίξει και σένα το χέρι λέγοντας το όνομα της. Τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα σου.....

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Δεν το πιστεύεις μεγαλε; Δεν έχεις παρά να πας σήμερα μετά τις 19.00 να καθισεις στο σαλονι και βγαινοντας θα σου σφίξει και σένα το χέρι λέγοντας το όνομα της. Τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα σου.....
εισαι και χαζος.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Ισως για να το λες. Αν κρίνω πάντως απ τη φώτο σου την ασχήμια σου δεν την φτάνω με τιποτα. Θα πρέπει να ντρέπεσαι πολύ, Έτσι εξηγούνται και τα 4010 μυνηματα.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.273
Πόντοι
10.555
Ξερει κανεις αν η Ριτα συνεχιζει; το ειχα βρει κλειστο ενα απογευμα που περασα

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
734
Πόντοι
1.525
Ξέρει κανείς για σίγουρα σήμερα Κυριακή αν δουλεύει η βλαντα και που?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Έχει πάει κανείς στην καινούργια κοπέλα που λένε Έμιλυ; Είναι πολύ όμορφη, όποιος την δοκίμασε ας πει την εμπειρία
Αύριο ξεκινάει σύμφωνα με το άλλο σάιτ , οπότε για να έχει ηδη πάει κάποιος δύσκολα. Εκτός αν πρίν δούλευε σαν έσκορτ η κάπου αλλού πχ Αθήνα :confused:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.881
Πόντοι
12.815
Βολτα απογευματοβραδυνη, Βενους 2, αναμενο το φως, λεω μπας και ειναι μεσα η Ριτα, αν και γραφτηκε ποιο πισω οτι ειναι σε αδεια. Η τσατσα μου λεει 2 κοπελες, η μιλφαρα Βλαντα και Σιζελ αν ακουσα καλα, πριν βγουνε να τις δω, ρωταω για την Ριτα, με το που ακουσε η τσατσα το ονομα Ριτα, συφηλιαστηκε.!! Εφυγα χωρις να δω την Σιζελ κυριως, γιατι δεν ηθελα να πεσω στο επιπεδο της τσατσας.!! :2funny: η οποια μεχρι να φυγω συφηλιαζοταν μονη της...
Μπηκα στο Φριξου 14, ενω το πρωι ελεγε το προγραμμα Συλβια, μετα αλλαξε σε Αντριανα, βγενει ενα ατσουμπαλο μελαχρινο κοριτσακι με κωλαρα αλα καρντασιαν, αφηνεις μπουκαλι μπυρας πανω, γενικα δεν ηταν και η καλυτερη εικονα, αντικαυλωτικη για εμενα, προσωπακι καλο γλυκο, με γυαλακια, αλλα ολο το συνολο δεν...
Κοροβαγκου 5, η καινουρια Αλιονα, καμπυλωτο κοριτσακι με πολλα αξεσουαρ, να κρυβει τα παχακια της, προσωπο συμπαθητικο, ξανθο μαλακι, κωλαρα φαρδυα. Φευγω να δω και την αλλη καινουρια την Ροξανα, στο Ν.Ουρανου 6 πανω, βγενει το μιλφακι, γαμευσιμο, πληρωνω και το περιμενω να μπει στο δωματιο, με το καλημερα καταλαβα οτι η φολα θα ηταν πικρη, συνενοηση στα Αγγλικα, δηλωνει Ρωσιδα, οσο δηλωνω και εγω οτι ειμαι Ρωσος, προσωπο καλο μιλφισιο, βυζια μεσαια σιλικονατα, με μεγαλη ρωγα, και πολλες φακιδες γυρω στο στερνο και στα βυζια, μουνακι καθαρο συμαζεμενο, αξυριστο να τσιμπαει, γενικα ειναι ψιλη γκομενα, στα του αγωνα, ξενερωτη τελειως, δεν ξερει να γαμιεται, ξεπετα ολκης, προκαταρτικα μηδεν, γενικα η απειρη τελειως, πιπα μονοτονη μονο το κεφαλακι και χαρη μου εκανε, πεταμενα λεφτα στην ουσια....

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
μαυρο στο freehouse,δεν ξαναπαω,οποιος απο παλια πηγαινε και δεν εμπαινε με καποια κοπελα τον εχουνε black list,ας δουλεψουνε μονο με ιδιους και ιδιους,εμεις θα πηγαινουμε στα υπολοιπα,αυτοι θα χασουν...

πηγα paradise με beatris ωραια μικρη κοπελα απο βουλγαρια,γλυκια κοπελα,λιγο απειρη με τη δουλεια,δε ξερει ΕΛληνικα,συννενοηση μονο στα αγγλικα προς το παρον,θα την ηθελα για γυναικα μου κι οχι για να την πηδαω ως ιεροδουλη...

• Like
Αντιδράσεις: nmak81

Chal1996

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
2.335
Πόντοι
441
μαυρο στο freehouse,δεν ξαναπαω,οποιος απο παλια πηγαινε και δεν εμπαινε με καποια κοπελα τον εχουνε black list,ας δουλεψουνε μονο με ιδιους και ιδιους,εμεις θα πηγαινουμε στα υπολοιπα,αυτοι θα χασουν...

πηγα paradise με beatris ωραια μικρη κοπελα απο βουλγαρια,γλυκια κοπελα,λιγο απειρη με τη δουλεια,δε ξερει ΕΛληνικα,συννενοηση μονο στα αγγλικα προς το παρον,θα την ηθελα για γυναικα μου κι οχι για να την πηδαω ως ιεροδουλη...
Δεν είναι μόνο αυτό σε βρίζουν και στα ρωσικά.
Η κ@ριολ@ τσατσά στο δεξί
Όταν τα άκουσε στα ελληνικά όμως βούλωσε το στόμα της

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Δεν είναι μόνο αυτό σε βρίζουν και στα ρωσικά.
Η κ@ριολ@ τσατσά στο δεξί
Όταν τα άκουσε στα ελληνικά όμως βούλωσε το στόμα της
στο δεξι βλεπει απο το παραθυρο με τη σιτα εχει σβηστα τα φωτα,προχθες ερχομουνα με ενα φιλο στα 2 μετρα μολις πλησιασαμε ακουγεται η τσατσα να λεει "εχει προγραμμα ειναι μεσα στο δωματιο" καναμε μεταβολη και φυγαμε,την αλλη μερα παμε χτυπαμε και στα δυο πως τυχαινει να ειναι τα κοριτσια μεσα στα δωματια σε προγραμμα,οτι να ναι,εχει γυρω στα 30 σπιτακια μπορει και παραπανω και θελουν να μπαινουμε με την πρωτη που βλεπουμε....

• Like
Αντιδράσεις: nmak81

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.148
Πόντοι
746

Έτσι κάνουν, είναι πολύ αγενής. Μπορεί να μην θέλουν άλλους πελάτες.

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
Λοιπόν πέρασμα πριν 3 μέρες με Αντζελινα στο μπελα ντονα. Αρχικά να πω ότι καμία σχέση με τις φωτος στο άλλο σαητ. Τσατσά πιο κουφή και από εργάτη σε σιδηροκολλησεις. Πλήρωσα το απλό και την περίμενα 15 λεπτά να έρθει χωρίς να υπάρχει άλλος πελάτης. Στα του αγώνα ωραίο τσιμπούκι βαθύ αλλά στα υπόλοιπα κομοδίνο. Επίσης είχε και μια ελιά στον κωλο που δεν την είδα στο σαλόνι. Μέτρια εμπειρία δεν θα την ξανά επέλεγα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.948
Πόντοι
3.796
Αυτή η Roxana που δείχνει στο άλλο σάιτ ,την πέτυχε κάνεις ;
Είναι σαν τις φωτό ;
Και τι ώρες δουλεύει αν ξέρει κάποιος;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Αυτή η Roxana που δείχνει στο άλλο σάιτ ,την πέτυχε κάνεις ;
Είναι σαν τις φωτό ;
Και τι ώρες δουλεύει αν ξέρει κάποιος;
Γράφει πιό πάνω ο karaman για αυτήν προς το τέλος του πόστ.

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Μπορείτε να προτείνεται για αύριο πρωινή μεσημεριανη βάρδια καμία με μεγάλες βυζάρες συναγωνιστές? ευχαριστώ πολύ!

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.602
Πόντοι
2.610
Μπορείτε να προτείνεται για αύριο πρωινή μεσημεριανη βάρδια καμία με μεγάλες βυζάρες συναγωνιστές? ευχαριστώ πολύ!
Η Χριστίνα η Ρουμάνα που δουλεύει πρωινή βάρδια στο Inside στη Φρίξου 14.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom