Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (33 μέλη και 231 επισκέπτες)

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Μηνύματα
665
Κριτικές
11
Like
3.555
Πόντοι
736
Αδερφια μου ελπιζω να ειστε ολοι καλα και με την πουτσα ορθια
μου εχουνε λειψει πολυ τα μπουρδελα στην αθηνα και σε κανα 2μηνο θα ειμαι εκει να καταθεσω μεχρι και την τελευταια μου σταγονα οπως προβλεπεται, θελω να ρωτησω αμα θυμαστε πριν 2-3 (;) χρονια δουλευε μια παμελα στο λατινοσπιτο κωλαρα φατσαρα φωναρα αβυζη την τελευταια φορα που ημουνα ο τσατσος μου ειπε πως εχει φυγει αλλα θα επρεστρεφε οταν ανοιγαν τα συνορα εχουμε κανα νεο;
Τι παιζει στο λατινοσπιτο τωρα; Μια καρολινα πηρα την τελευταια φορα μου αρεσε ο κωλος της και μαζι της ηταν μια αννα μαρια που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.
Επισης πως ειναι οι ρουμανες μου αουρορα και σιμονα ( ξερω η 2η φολα αλλα εχω περασει καλα τι να κανω)
Γενικα εχω κολλημα με φολες πχ με μαρια βυζαρου καυλωνω πολυ μια φορα εχω μπει περσυ και δεν εχυσα καν τοσο φολα αλλα μονο που θυμαμαι τις βυζαρες της καυλωνω καπου ειχα διαβασει οτι αρχισε τα ακαποτα μπουκιατσι ισχυει;
Πάμελα
έχει φύγει και απ ότι μου έχουν
πει οι τσατσάδες αλλά και ο μελαμψός δροσερός τσάτσος με το μακρύ μαλλί
εκεί δεν θα ξανάρθει.. Βέβαια ποτέ
τίποτα δεν είναι σίγουρο... Στα 3 λατινόσπιτα πλέον παίζουν ανθυπομέτριες λατίνες
με φωτεινή
εξαίρεση την Ανναμπέλα
που ναι μεν έχει εμφάνιση για φυλής
για εμένα αλλά φολίτσα
μέσα καθώς δεν γουστάρει ούτε να στην αγγίζει χωρίς
καπότα! Καρολίνα
έχει φύγει κι αυτή. Μάλιστα μία λατίνα στη μεταμεσονύχτια χρεώνει 20€! Αουρόρα έχει γίνει ξανθιά θα τη βρεις φυλής 54 απόγευμα και Σιμόνα έκανε ένα
πέρασμα
από στούντιο φυλής 104 αλλά χάθηκε πάλι αφού
έχει κάνει όνομα σαν φόλα στην περιοχή και πήγε άκλαφτη η προσπάθεια να προαχθεί στο 50άρικο !
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.148
Κριτικές
1.245
Like
194.736
Πόντοι
45.465
Διάβαζα και πιο παλιά για τις εμφανίσεις της Μαραθώνος και φυλής 109 νομίζω...ψηλή άλογα...κτλ
Κοίτα να δεις, με τα τακούνια είναι γύρω στο 1.75,εγω προσωπικά ψηλές θεωρώ μόνο όσες γυναίκες είναι χωρίς τακούνια από 1.75 κ πάνω.
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ποιος θα τις γαμαει ΜΟΝΙΜΑ τις 7 η 8?? Ο άντρας τους αποκλείεται πάντως...
Ποιο κοντά στην σεξουαλική φύση του ανθρώπου είναι ΜΙΑ να την γαμαν κάνα 3,4 άντρες πάρα το ανάποδο...
Τις γκόμενες έξω τις γαμάνε χιλιάδες -δεν το συζητάμε- το θέμα είναι κι εμείς οι άντρες να έχουμε το χαρέμι μας για να μην βαριόμαστε. Εσύ σαν μπουρδελιάρης δεν έχεις γαμήσει 45 διαφορετικές γυναίκες από 100 φορές την κάθε μία?? Στις 7-8 θα κολλήσεις..??????
 

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Μηνύματα
347
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα σας. Καταρχάς, ακολουθεί συντομη νημερωση της χθεσινης πρωινης βαρδιας (Τρίτη 26.VII.2022), μεταξύ 14:30-15:10.

OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα. CIM: εκτονωση στο στομα.

-Στο Διδυμου 27 ανοιξε πόρτα η γνωστη ξανθιά κατσαρομαλλα τσατσα. Σημερα φορουσε τζιν παντελονι ως τα γονατα και πρασινη μπλούζα. Είναι αυτή που χτυπαει πορτα στο 8’. Φυσικα με θυνηθηκε από χθες. Ειχε ΜΙΛΕΝΑ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ & ΦΩΤΕΙΝΗ. Μόνο η πρωτη ειχε δωματια. Οι άλλες όχι (παραξενο). Βασικα ειχα στοχο την Μιλένα, υστερα από προτροπή έντιμου συνοδοιπόρου. Αυτό προ δυο ετων που εμφανίστηκε εδώ η Μιλένα. Φυσικα το ιδιο προγραμμα ανακοινωνε και τοτε: όλα πλην πρωκτικού. Πληρωσα και περασα, αφου ειπα στην τσατσα μην χτυπησει πορτα στο 8’. Ειπε ότι χτυπαει στο 10. Ψεμματα δηλαδη. Η ΜΙΛΕΝΑ είναι μια νεαρη παχουλή με καστανα μαλλια και 3ρι στηθος. Καθημερινο προσωπο. Με τατουαζ στο χερια και στην ομοπλάτη. Δινει απλόχερα γλωσσοφιλα και κανςι πολύ καλή ακα πίπα. Και φυσικα ευχαριστο ισπανικο (χυνεις ανετα αν το παρατεινεις). Λογω σωματοτυπου δεν ενδεικνυται για πολλές στασεις. Στα 4 κακιστο στησιμο και δεν μπηκα. Μονο cow girl και παραλλαγές ιεραποατολικου καναμε. Να τονισω ότι το μουνι της είναι τοσο χαλαρο, ώστε δεν ενιωθα σχεδον τιποτα. Γι’αυτό και καθυστέρησα λιγο να ολοκληρωσω. Φυσικα στο στομα εγινε η εκτονωση. Η αθλια τσατσα χτυπησε πόρτα στο 8’, αλλά την γραψαμε κανονικα. Χτυπησε ξανα πιο εντονα θυρα στο 13’, τη στιγμη που ειχε τελειωσει. Το εχω τονισει επανηλημενα ότι χτυπαει την πορτα στο 8’ ή το 9’. Φανταζομαι και η μελαχροιμη τσατσα το ιδια πραττει. Δεν νομιζω να ξαναπαρω Μιλενα διοτι είναι παχουλη (μεγαλα μπουτια και περιφερεια). Φυσικα ειμαι νεαρα, κανει πιπαρα, καυλωτικο ισπανικο και την χυνεις στο στομα. Οσοι θελουν παχουλες ή ισπανικο, ας δοκιμασουν. Αρκει να ξερουν ότι υπαρχει περιορισμός χρόνου.

-Χωματιανού 11Α: Αυτό ανοιξε στις 15:00. Ειχε την Αλίνα σε δωματιο όταν περασα.

-Χωμ 11Β: η Αντριανα. Σε δωματιο. Στο vip δωματιο με τα 30€ έχουν τώρα πανω από την πορτα φωτο της Μεριλιν Μονρόε, κι όχι φωτεινή επιγραφή wellcome.:confused:

-Οδός Ιουλιανού 82. Νεοκλασικο της δεκαετιας 1920. Ολοκληρο το σχέδιο του κτηρίου είναι κέντημα, όπως και η γεωμετρια στις βεράντες. Δύο εισοδοι: μία για ισογειο και μία για τον όροφο. Τα παλαιά αρχοντικά δίνουν άλλη υποσταση στην Αθήνα του σήμερα.
20220726_192801.jpg


-----------
Συντομος περιπατος στη διαρκεια της β’ βάρδιας (Τριτη 26/7, 21:20-22:00).

-Πιπίνου 65: ΚΛΕΙΣΤΟ.

-Φυλής 109Α: η ΝΕΛΛΥ. Η γνωστη αδυνατη. Δουλευει και Μεταξουργειο.

-Φυλής 109Β: η ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Αδιάφορη κοκκινομαλλα μιλφ. Μονιμη εδώ.

-Φυλής 105 Δεξιά: ΜΑΡΙΑΝΝΑ (μελαχρινη νεαρα) & ΝΙΚΟΛ (Νεαρη μαυρομαλλα, αλλά πιο αδυνατη). Αμφοτερες με σιλικονατο στηθος. Συνηθως εργαζονται σε διαφορετικες βαρδιες. /το 105 αριστ είναι καιρο κλειστο, μαλλον οριστικα, όπως και το 81.

-Φ 67: ΑΛΙΣΙΑ (καστανομαλλα Ρουμανα τσουπωτη με βυζαρες. Σε OWO, 69 & COB. Γνωστή από α’ βαρδια παλαιοτερα) & ΕΛΕΝΗ (ξανθια μιλφ, ομοιάζει με μπαροβια. Σε απλο προγραμμα). Κανουν και παρτουζα με 30€.

-Φ 84 κατω: η ομορφη ΡΑΝΙΑ. Ο κυρ Βασιλης ειπε: «ελατε στην πρωταθλητρια της Φυλής!»

-Φ 65 ισογειο: ο κυρ Χρήστος παρουσιασε την Αννα Μαρία. Γνωστη κι αυτή. Αδυνατη κοντουλα νεαρα με μαυρα μακρια μαλλιά. Ομορφο προσωπο. Σε owo & τελειωτικο στην κοιλία.

-Φ 65 οροφος: ΚΛΕΙΣΤΟ. Το ιδιο και το Φ 59.

-Φ 74 Δεξια: η ΑΝΝΑΜΠΕΛ από Ιασονος 32. Με την ιδια χοντρη αθλία τσατσα που ειχε κι εκει. Προγραμμα: «πιπα, μουνί, κωλο». Το διατυπωνει πονηρα η αθλία και εννοει πιπα με καποτα και καθολου CIM. Αν της πεις απλο ή νορμαλ προγραμμα θυμώνει και λεει: «ο κωλος είναι απλο προγραμμα;». Εγω ημουν ο πρωτος που εκραξα εδώ ως φολα την Ανναμπελ και την χοντρη περυσι. Οσοι την εκθειαζατε, ας τα λουσθείτε τωρα. Εχει περιποιηθει παντως η πορνη τα μαλλια της, αλλα στο βλεμμα διεκρινα ότι λαμβανει ουσιες. Συνηθως εργαζεται, διοτι εχει αγαπητικους, από 19:00 εως 04:00 ξημερωματα.

-Φ 74 αριστερα: η ΓΙΑΝΝΑ. Αδυνατη μιλφ με κανονικο προσωπο.

-Φ 72 δεξια: η ΕΙΡΗΝΗ. Η γνωστο ομορφη Βουλγαρα με το μικρο στηθος και τα πεταχτα οπισθια από Φωκ 9 προ κοβιντ (περασε και από άλλα). Σε απλο προγραμμα με πρωκτικο σεξ.

-Φιλιππίδου 11Α: η ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Μια ξανθια χοντρη μιλφ τής κακιάς ωρας (στυλ Αλιόνας Διδ 18, αλλά νεότερη). Ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα.

-Φιλιππ 11Β: η ΑΝΝΑ στο δωματιο για 30 λεπτα Επειδη κατι τής εδωσε η υπηρέτρια και την ειδα για λιγο, δεν είναι η Αννα ξανθια με βυζαρες, αλλά η Αννυ η λεγομένη «πορνοστάρ». Μαυρομαλλα με μεγαλο τατπυαζ στο δεξι μπούτι. Γενικα υπαρχει μπερδεμα εδώ με το ονομα Αννα.

-Φωκαίας 13 υπόγειο: η Ιωάννα. Ψηλη καστανοξανθη με απλό προγραμμα. Ορθά επισημανθηκε παραπανω ότι είναι η λεγομένη «βολεϋμπολίστρια». Πριν κατι μηνες ηταν στο Ιάσονος 44 ισογειο. Την τελευταια φορα στη Φυλής ηταν στο Φ72. Παραξενο που δεν την αναγνωρισα αμεσως. Ο τσατσος εχει δουλεψει παλαιοτερα στο Ιασονος 37 ισογειο. Πηρε προαγωγή ο παπάρας.

-Στα λοιπα της Φωκαίας ιδια εικονα με χθεσινη ενημερωση. ΚΛΕΙΣΤΑ τα 17Α, 19 και 25Α. Στο 17Β θα ηταν η Παολα. Στο 25Β σιγουρα Τζανίνα και Σάρρα. Στο 27Α εργαζοταν η Εμμανουελα (γνωστη νυφιτσα με cim). Tα 27Β και 24 κανονικα ανοικτα.

-Βέργας 2Α: η ΒΙΚΥ σε δωμάτιο. Σας γνωριζουμε, σας γνωριζουμε.

-Βέργας 6: αμφοτερα ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Βέργας 7 υπογειο: η ΓΙΑΝΝΑ. Νταρνανοπαχουλη καστανη με μεγαλο στηθος. Σε OWΟ, ισπανικο & COB.

-Βέργας 7 ισογ: η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Αδιαφορη ξανθια παχουλη μιλφ.

-Βέργας 3 ισογ/ δεξια: ΟΛΓΑ (βλ. Χθεσινο. Μαυρομαλα παχουλη μιλφ) & ΜΙΛΑΝΑ (καστανη αδυνατη με μικρό στηθος). Αμφότερες σε OWO & COB. Να σημειωσω ότι η Μιλάνα το 2017-18 δουλευε ως Μόνικα στο Κολωνού 30Β.

-Βέργας 3 ισογ/ αριστερά: η ΣΕΒΝΤΑ σε δωματιο. Μια παχουλή με απλο πρόγραμμα είναι.

-Το Λιοσίων 79Β ανοικτο. Σιγουρα με Αντζελα μεσα. Ανοικτα και τα studio επι της Λ 73.

-Στην Εξηκιου ανοικτα κλασικα το 18 (Ελλη) και 18 οροφος (Μιλένα). Με μια καινουρια λευκή BMW παρκαρισμένη εξω.

ΥΓ Περασμα για λιγο στο εσπερινό στον Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, μιας και γιορταζει σημερα, να αναψω ένα κερί. Χρόνια πολλά και να εχουμε την ευχη του. /ενδιαφερουσα η ιστορία του εν λόγω ναού (ο μεγαλυτερος στα Βαλκάνια)

20220726_194853.jpg

20220726_211234-1-1-1.jpg
Η Μικαέλα δε δούλευε;
 

Skf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
860
Like
4.443
Πόντοι
446
Καλησπέρα σε όλους...
Σήμερα μετά από πολλά χρόνια έκανα μια βόλτα στο Μεταξουργείο....πριν καμία 10τια έριχνα κάνα γρήγορο.
Λοιπόν έσκασα μεσημέρι με την πάπια και άρχισα να ράβω τα στενά....
Παντού κατάντια βρώμα και 9½/10 αλλοδαποί .
Η αλήθεια είναι ότι από το πρωί με είχε βαρεσει η κ@υλα και αφού δεν απάντησαν 2 στανταρακια που είχα μου έσκασε το Μεταξουργείο για ξεκαυλ.
Σταματάω σε ένα καφενείο απέξω και μπαίνω βγαίνω σε καμία 10αρια ρδελα που είχε σχεδόν κολλητά.
Ρε τι πείνα έχει πέσει?
10€ και οι περισσότερες ελεύθερο στοματικό με cim??
Κάποτε τα περισσότερα δεν άνοιγαν σε ξένους θυμάμαι...τώρα είχε μόνο ξένους σε σημείο να νοιώθω και άσχημα .
Στο ένα σπίτι η τσατσά δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα όμως....
Παρακάλια να μπω στο δωμάτιο χωρίς σταματημό....
Ρεεεε για 10€?
Πιστεύω ότι αν έβγαζα 20αρικο θα τις πηδούσα και από τα αυτιά.
Στο άλλο ήρθε η τανα και μου έριχνε χαστούκια στον κώλο φωνάζοντας τι κωλαράκι είναι αυτό και κτλ...
Στο άλλο ήρθε η τανα μπροστά μου μου έπιασε το χέρι και αφού το έβαλε στα βυζιά της μετά μου έστησε στα όρθια τον κώλο τής και μου έλεγε να της χαστουκισω τον κώλο!!!
Ρε έχασα την μπάλα με το πόσο προσπαθούσαν να μπω στο δωμάτιο οι περισσότερες ΟΜΩΣ παρόλες τις καύλες με όλη αυτή την παρακμή και όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που είδα μέσα στα σπίτια έφυγα χωρίς τελικά να πάρω καμιά....2 μάλιστα ήταν αρκετά καλά για την περιοχή αλλά πολέμησα με τον εαυτό μου και τελικά έφυγα.
Γνώμη μου η περιοχή του Μεταξουργείου δεν είναι ούτε για μπουρδέλο τσάρκα.....
Έτσι όπως τα είδα τα πράγματα δεν ρισκάρω να κολλήσω ότι αφροδισιακό υπάρχει.
 

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Μηνύματα
298
Like
507
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους. Έχει επιστρέψει η ντιανα η κωλαρού από διδύμου/αλκιβιάδου?
 

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
843
Like
1.966
Πόντοι
206
Κοίτα να δεις, με τα τακούνια είναι γύρω στο 1.75,εγω προσωπικά ψηλές θεωρώ μόνο όσες γυναίκες είναι χωρίς τακούνια από 1.75 κ πάνω.

Χωρις τα πορνοτακουνα ειναι η μαγκια.Εβλεπα και εγω τις πρωτες φορες ενα στανταρακι που εχω με τα τακουνια,με περνουσε για λιγο,εγω 1,84.Ρε τι ψηλο μουνι ξανθο ειναι αυτο?Μετα απο 4-5 φορες που γνωριστηκαμε καλα,παιρνει θαρρος και ερχεται μια μερα με τις παντοφλες.Σηκωνομαι ορθιος και τελικα την περναω ενα κεφαλι.Τι υψος εχεις της λεω?1,67 μου κανει,ταπα εισαι γαμω το κερατο σου.Παλι καλα που δεν μιλαει Ελληνικα.Στα στουντιο δεν εχω πετυχει ψηλη κοπελα,ισως αυτη που λεω να ειναι η ψηλοτερη που εχω πετυχει.Οι πιο πολλες παιζουν μπαλα στο 1,50.μιλαω παντα για επαρχια.Ισως Αθηνα να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.
 

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Μηνύματα
2.187
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
Διπλό υπερηχητικό πέρασμα σήμερα από το Μετάξι.
Κάρφωσα την Ναταλία την σκίννυ Βουλγάρα στο Ιάσονος 27Α. Τυπική μέσα, χωρίς να πρήζει και να βιάζεται αλλά με μηδενική συμμετοχή.
Για ένα 10άρικο και για τα πρώτα τα χοντρά δεν τα έκλαψα.

Πέρασα από το Κολωνού 45 μήπως πετύχω την Εύα που θέλω να την δοκιμάσω γιατί φαίνεται αρκετά νόστιμο πιπινάκι αλλά εκείνη την ώρα είχανε κλείσει όλα της αλυσίδας και έπαιζε μόνο στο αριστερά τέρμα ευθεία κουρτίνα η Στέλλα μία αδιάφορη μιλφ που την έχω ξαναδεί οπότε δεν περίμενα.

Πήρα ένα νεράκι να δροσιστώ και να ξαναοπλίσω και πέρασα σε μερικά για βόλτα να δω τι παίζει.
Στα 3 στην σειρά Ιάσονος 44Β, στο τρίτο δεξιά η τσατσά μου είπε πως η πουτάνα δέχεται πελάτες άνω των 30 ετών, ενώ ήταν δωμάτιο και δεν άκουσα καν όνομα, απλά γέλασα και αποχώρησα.
Ήταν λίγο περίεργη η ώρα μίας και αλλάζανε βάρδια από τις 11:30 το βράδυ στα παραπλήσια μπουρδελάκια και είπα να ανέβω Κολωνού ξανά.

Μπήκα στο Κολωνού 48 το δεξιά και η τσατσά παρουσίασε την Στέλλα και μία άλλη πολύ χοντρή και ατσούμπαλη.
Πήρα την Στέλλα με καλές εντυπώσεις γιατί με ρούφηξε όπως έπρεπε και δεν το περίμενα κιόλας.
Θαρρώ πως μόλις είχανε αρχίσει την βάρδια τους και οι δύο κοπέλες.
Η τσατσά τις παρουσίασε για καινούργιες και "σχεδόν παρθένες" :rockon:
Έτσι και έγινε, την ξεπαρθένιασα λοιπόν καλά την Στέλλα και έφυγα τέρμα άδειος και χαλαρός από την κατουρημένη περιοχή έχοντας ξοδέψει μόνο 20 ευρώ και αδειάσει τα αρχίδια μου δύο φορές με επιτυχία.
 

Jedimastermind88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2022
Μηνύματα
2
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αμα είναι το σωστό μέρος να ρωτήσω κατι τέτοιο αλλά είμαι νέο μέλος. Λοιπόν έλεγα με κάτι φιλαράκια να κάνουμε καμία βόλτα απο πλατεία Βικτορίας να πάμε να γαμίσουμε. Αλλά δεν έχει πάει κανένας απο εμάς ποτέ και γενικά δεν θέλουμε να κωλίσουμε ότι υπάρχει εκεί έξω. Υπάρχουν κάποια τιπς η κάποιος οδηγός για το πως να δράσουμε και που να ψάξουμε. Ευχαριστώ για την βοήθεια :P.
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
25
Like
1.821
Πόντοι
2.537
Εν μέσω ανυπόφορης καύλας προχτές τα ξημερώματα, είπα να δοκιμάσω το (αυτοαποκαλούμενο ολλανδικό) μοσχαράκι του Φωκαίας 17Α ονόματι Μαρία. Η κοπέλα είναι χοντρούλα, με άγαρμπο σώμα, ασχημούλα, κι αν ρωτάτε γιατί την προτίμησα θα πω ότι αφενός φαίνεται καλύτερη στο σαλόνι και αφετέρου ότι "της νύχτας τα καμώματα..." κλπ κλπ
Συν τοις άλλοις είναι τελείως ανέραστη κι απρόθυμη στο δωμάτιο· όχι με κακία ή απαξιωτική διάθεση όπως κάποιες άλλες αλλά επειδή απλώς δεν το ΄χει. Φυλάξτε, λοιπόν, τα λεφτά σας για κάποια καλύτερη.
ΥΓ. Η τσατσά με εγκατέστησε στο στενάχωρο δωμάτιο πλάι στην κουζίνα όπου, δεδομένης της διαρρύθμισης του χώρου, ακούει και βλέπει τα πάντα χωρίς πολλή προσπάθεια. Ποτέ δεν κατάλαβα την πολιτική του μαγαζιού να στριμώχνει την πελατεία του εκεί μέσα ενώ υπάρχει άλλο διαθέσιμο δωμάτιο.
 
Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.914
Like
5.753
Πόντοι
1.056
Ρε τι πείνα έχει πέσει?

Ας ειναι καλα οι πυρφοροι που εχουν καλομαθει τα callgirls και σου ζητανε 120! Καρ$ολες! Θα παρουν τ$αρχιδια μου!

Θα μπορουσαμε να γαμαμε callgirls με 50 ευρω.. :2funny:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.871
Like
10.225
Πόντοι
2.406
Τις γκόμενες έξω τις γαμάνε χιλιάδες -δεν το συζητάμε- το θέμα είναι κι εμείς οι άντρες να έχουμε το χαρέμι μας για να μην βαριόμαστε. Εσύ σαν μπουρδελιάρης δεν έχεις γαμήσει 45 διαφορετικές γυναίκες από 100 φορές την κάθε μία?? Στις 7-8 θα κολλήσεις..??????
Έχω περιόδους πχ όταν ήμουν Μολδαβία που γαμουσα 3 20αρες, ψιλομόνιμα δηλ 1,2 φορές την βδιμαδαωκαι άλλες 5,6 πιο αδιάφορες 25 με 30 μια δυο φορές το μήνα κι ότι άλλο τύχαινε. ΔΕΝ ΕΊΧΑ όμως σχέση μόνιμη με καμμια από αυτές εξ ου κι αυτές τον έπαιρναν κι όπου αλλού γούσταραν. Έτσι λοιπόν κι έβγαινε το πρόγραμμα... Αντίθετα.. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΌΝΙΜΗ ΣΧΈΣΗ μέ πχ 3 γκόμενές δηλ. Παντρεμένος, μια, με καψούρα εξωσυζυγικη σχέση, δύο, και πηδας κ την γραμματέα σου, που σε θαυμάζει, τρεις σύνολο,
αμέσως αμέσως θες 20γαμησια την βδομάδα για να τις έχεις ελαφρά καλυμενες
Κάπου 3 την μέρα, αν έχεις 6 και 7 μιλάμε να ρίχνεις σε μόνιμη βάση 6, 7 φυσεκια την ΜΈΡΑ.ΔΗΛΔΕΝ γίνεται...
Οπότε για να το κλείσουμε ακόμα κ με ΔΎΟ μόνιμες συντρόφους,ενεργές να ζηταν κάθε 3 φορές την βδομάδα το διοουυσο τους, εάν ψάχνεις κι άλλα γκολ είναι ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΑΔΎΝΑΤΟ. Χαρέμια κλπ. Εννοείται ότι είναι ανέκδοτα...
Κάποτε κ κάπου υπάρχουν, αλλά οι χαρεμουδες είναι πρακτικά φθλακισμενες κι όχι φρη να πηδιωνται όταν έχουν καβλες.
Το μόνο βιώσιμο μοντέλο είναι των μορμονων, που έχουν δύο αλλά αυστηρά. Δεν υπάρχει εκεί το ρήμα ξενογαμω...
 

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.806
Like
253
Πόντοι
36
Καλημέρα. Ξέρει κανείς τι ώρες/μέρες πετυχαίνουμε την Σάσα στο Φωκαίας 9;
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.012
Πόντοι
10.336
Καλησπέρα σε όλους...
Σήμερα μετά από πολλά χρόνια έκανα μια βόλτα στο Μεταξουργείο....πριν καμία 10τια έριχνα κάνα γρήγορο.
Λοιπόν έσκασα μεσημέρι με την πάπια και άρχισα να ράβω τα στενά....
Παντού κατάντια βρώμα και 9½/10 αλλοδαποί .
Η αλήθεια είναι ότι από το πρωί με είχε βαρεσει η κ@υλα και αφού δεν απάντησαν 2 στανταρακια που είχα μου έσκασε το Μεταξουργείο για ξεκαυλ.
Σταματάω σε ένα καφενείο απέξω και μπαίνω βγαίνω σε καμία 10αρια ρδελα που είχε σχεδόν κολλητά.
Ρε τι πείνα έχει πέσει?
10€ και οι περισσότερες ελεύθερο στοματικό με cim??
Κάποτε τα περισσότερα δεν άνοιγαν σε ξένους θυμάμαι...τώρα είχε μόνο ξένους σε σημείο να νοιώθω και άσχημα .
Στο ένα σπίτι η τσατσά δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα όμως....
Παρακάλια να μπω στο δωμάτιο χωρίς σταματημό....
Ρεεεε για 10€?
Πιστεύω ότι αν έβγαζα 20αρικο θα τις πηδούσα και από τα αυτιά.
Στο άλλο ήρθε η τανα και μου έριχνε χαστούκια στον κώλο φωνάζοντας τι κωλαράκι είναι αυτό και κτλ...
Στο άλλο ήρθε η τανα μπροστά μου μου έπιασε το χέρι και αφού το έβαλε στα βυζιά της μετά μου έστησε στα όρθια τον κώλο τής και μου έλεγε να της χαστουκισω τον κώλο!!!
Ρε έχασα την μπάλα με το πόσο προσπαθούσαν να μπω στο δωμάτιο οι περισσότερες ΟΜΩΣ παρόλες τις καύλες με όλη αυτή την παρακμή και όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που είδα μέσα στα σπίτια έφυγα χωρίς τελικά να πάρω καμιά....2 μάλιστα ήταν αρκετά καλά για την περιοχή αλλά πολέμησα με τον εαυτό μου και τελικά έφυγα.
Γνώμη μου η περιοχή του Μεταξουργείου δεν είναι ούτε για μπουρδέλο τσάρκα.....
Έτσι όπως τα είδα τα πράγματα δεν ρισκάρω να κολλήσω ότι αφροδισιακό υπάρχει.
καλυτερα τυπε, ετσι θα ειναι πιο πεινασμενες για τα δικα μας καβλια :rockon:
 

Katourokavlas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Μηνύματα
1.258
Κριτικές
8
Like
2.803
Πόντοι
736

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.148
Κριτικές
1.245
Like
194.736
Πόντοι
45.465
τώρα live

Άγκυρας 9 κλειστό.

Άγκυρας 12α Κατερίνα καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αννα ξανθιά ψηλή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Άγκυρας 12β Νανσι η γυρολόγος, καστανή μιλφ παχουλη με πάρα πολύ κοντό μαλλί 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Εύα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69αρια κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλης 86αρια & 84β κλειστά.

Φυλής 84α Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο

Φυλής 65β Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11α Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, μαυρισμένη από σολαριουμ, 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος & 74 αριστερά κλειστά.

Φυλης 74 δεξιά Νταϊάνα καστανή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72αρια & 66δ κλειστά.

Φυλής 66α Εύα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, ωραία κωλαρα, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Σάρα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 54αρια κλειστά.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom