Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα διαβάσει τόσο καλές κριτικές εδώ που είπα να επισκεφθώ την εν λόγω κοπέλα. Την πρώτη φορά δεν την πέτυχα, ωστόσο τίμησα την Εύα, μία επίσης ευχάριστη και δοτική κοπέλα Ματάκι Μετά από 2 μέρες, ξαναπήγα στην 'ποντικοφωλία' και πέτυχα την περιβόητη Κατερίνα.

Λοιπόν, η Κατερινα έχει όντως μία ΚΩΛΑΡΑ άρρωστη, που όμοιά της δεν είχα ξαναδεί. Πολύ χαίρομαι που οι φήμες βγήκαν αληθινές. Το πολύ 25 ετών Ρουμάνα, κοντουλα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί, πανέμορφο πρόσωπο, ανοιχτόχρωμες ματάρες, υπέροχα χείλη, ωραίο & στητό βυζάκι (μεγέθους B) και με έναν ΚΩΛΟ που πρέπει να είναι θεϊκό δώρο, δεν εξηγείται αλλιώς.... Επίσης ευγενέστατη. Άνετα κάνεις και σχέση μαζί της :)

Όπως φαινόταν τσαχπίνα, με ξεκίνησε με ένα σφιχτό τσιμπούκι. Δεν άντεξα και πολύ με τέτοια πίπα, οπότε την έβαλα κάτω και ξεκίνησα με ιεραποστολικό, αλλα επειδή ήδη ήξερα πως δε θα άντεχα για πολύ ακόμα, εννοείται πως τη γύρισα στα τέσσερα (καθώς τέτοιον ΚΩΛΟ πετυχαίνεις μια φορά στα 100 χρόνια) και, έγλειψα τα κωλομέρια της, άφησα την ΚΩΛΑΡΑ της να μου ρουφήξει το εργαλείο (μακάρι να έκανε και ANAL, αλλά δυστυχώς δεν!)... Εκείνη βογγούσε με καυλιαρικες κραυγούλες... Κατέθεσα ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα με θέα την υπέρτατη ΚΩΛΑΡΑ της.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Benreilly
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
666
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas, Ημεδαπος , Επιρρεπής και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού