Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σιγα μην επαιρνα την θεια...για πλακα της εστειλα και την ρωτησα για κολο και μου ειπε εισαι..προστυχοςΚαλημέρα μήπως έχεις το τηλέφωνο?

Το ίδιο στέλνει παντού,το έχει έτοιμο φαίνεται....μαλλον για αγαθους η θυματα ψαχνει η συγκεκριμενη κυρια !
ΟΥΣΤ...150 μη το ενα μη το αλλο.μαλλον για αγαθους η θυματα ψαχνει η συγκεκριμενη κυρια !
Φίλε έχεις πάρει? Αξίζει τον κόπο ή μπαααα?Angeliki, 46 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. η συγκεκριμενη θελει να πηγαινε με 45+ ... οσοι ειστε απο 45 και κατω μην στείλετε
Για το 50αρικο αξίζει. Οι φωτό της ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Φίλε έχεις πάρει? Αξίζει τον κόπο ή μπαααα?
Εχεις τηλ;Για το 50αρικο αξίζει. Οι φωτό της ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αν είσαι στις προδιαγραφές αξίζει και πάρα πολύ αρκεί να ξέρεις ποτε εχει ρεπό για να κλήσειςΦίλε έχεις πάρει? Αξίζει τον κόπο ή μπαααα?
Εμένα 60 μου ζητάει!! Την ιδρώνει την φανέλα ή είναι όλο μη και μη? Κωλαρακι δίνει?Για το 50αρικο αξίζει. Οι φωτό της ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Δεν δίνει κώλο και γενικά ιδρώνει τη φανέλαΕμένα 60 μου ζητάει!! Την ιδρώνει την φανέλα ή είναι όλο μη και μη? Κωλαρακι δίνει?
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της σε παρακαλώΓια το 50αρικο αξίζει. Οι φωτό της ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Προσπάθησα να ρίξω τη τιμή το Σ/Κ. Όμως κάποιος της έκανε τα έξοδα και την έκλεισε για Σ/Κ σε κάποια εξοχή (το μαμπα την έβγαζε Κινέτα ή κάπου εκεί). Αν υπάρχουν τύποι που της κάνουν τα έξοδα και τη κλείνουν για Σ/Κ δίνοντας της ξέρω γω ένα μηνιατικο σιγά μη ρίξει τη τιμή της. 150€ θα ζητάει και μάλιστα προπληρωμενα και ακατεβατα
Από Παλαιό Φάληρο Κινέτα για 2 μέρες; Πέφτει λίγο μακριά και ακριβά για κάποια που έχει ανάγκη από χρήματα (όπως λέει)μπορει να ειχε παει για μπανιο το κοριτσι...παντως δεν συζηταει ουτε στα 120 το προσπαθησα αλλα τζιφος
Συνάδελφε, από τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις για το αντίθετο, δέχομαι αυτά που λέει.απαντησες μονος σου αρχηγε