Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.192
Πόντοι
481
Ευχαριστω για την πληροφορια! Απο περιεργεια, ποσο νωριτερα απο ραντεβου πρεπει να παρεις? Εχεισ καμια ιδεα ποσο πανε οι τιμεσ στο περιπου?
Υποθέτω το νορμάλ, καμία ώρα νωρίτερα υπολόγισε, τώρα για κόστος ρωτάς και μαθαίνεις!

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
135
Πόντοι
0
Αμάντα βλέπω οι περισσοεροι
Γιατί είναι φιλότιμη, καλό άτομο και δεν σε βλέπει σαν πορτοφόλι όπως άλλες. Προσωπικά μ' αρέσει κι εμφανισιακά αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Υπάρχουν κι άλλες καλές παρουσίες. Θα κάνεις μερικές δοκιμές μέχρι να βρεις κάποια που να περνάς καλά και μπορεί να είναι και κάποια που για άλλους είναι αδιάφορη.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306

Ενημέρωση για το εν λόγω πλάσμα που πέτυχα σήμερα το μεσημέρι. Εκ Βενεζουελας, πολύ πιο όμορφη από κοντά, οι φωτογραφίες είναι αστείες, λεπτή όσο πρέπει, κωλος ποίημα, τρυπουλα στενή. Καθαρά ενεργητική αλλά είχαμε συμφωνήσει για τα αντίθετα.

Με πολύ σάλιο και υπομονή άνοιξε, ρομαντικά γιατί εξάλλου δεν έπαιζαν καποτες. Ωραια στησίματα, γούσταρε, τα έκανε μουνι όλα στο τέλος. Μια σχετική αντίσταση στην αρχή γιατί προτιμά να γαμαει. Αλλά έκατσε υπάκουα, τον έφαγε και της άρεσε.

Τσιγαράκι με ανεση, μπανιο με καθαρή πετσέτα, στον δεύτερο όροφο γνωστού σημείου κοντά στην Αντιγονιδων. Μαύρο αν θέλετε έχει. Κοκό αν θέλετε δεν έχει. Το μωρό είναι τσίτα σαν χαρακτήρας όπως η Ιζαμπέλι επομένως αγαπουλες και πολύ μπλα μπλα θα έχει ως αποτέλεσμα να ξενερώσει.

Τα πήρε αδιαμαρτύρητα μέσα της, τα δικά της τα πέταξε παντού, μια ώρα σωστή. Στο δρόμο για το μπανιο βέβαια μάζεψα τα καράλιο μου γιατί άνοιξε για τα καλά πίσω.

Από τις καλές περιπτώσεις στην πόλη μας.

Το δε βλήτο η Πατσικαο ή όπως διάολο τη λένε, που έσκασε σήμερα μύτη, έχει από πίσω - λογικά - το ίδιο χαϊβάνι τηλεφωνήτρια που ζητάει 200 ακατέβατα και πας καρφί για φόλα. Προειδοποίηση προς ναυτιλομένους.

Καλά βόλια. Μην ενημερώνετε τόσο πολύ, θα πάθετε τίποτα.

skgmaniac7

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Like
104
Πόντοι
0

Ενημέρωση για το εν λόγω πλάσμα που πέτυχα σήμερα το μεσημέρι. Εκ Βενεζουελας, πολύ πιο όμορφη από κοντά, οι φωτογραφίες είναι αστείες, λεπτή όσο πρέπει, κωλος ποίημα, τρυπουλα στενή. Καθαρά ενεργητική αλλά είχαμε συμφωνήσει για τα αντίθετα.

Με πολύ σάλιο και υπομονή άνοιξε, ρομαντικά γιατί εξάλλου δεν έπαιζαν καποτες. Ωραια στησίματα, γούσταρε, τα έκανε μουνι όλα στο τέλος. Μια σχετική αντίσταση στην αρχή γιατί προτιμά να γαμαει. Αλλά έκατσε υπάκουα, τον έφαγε και της άρεσε.

Τσιγαράκι με ανεση, μπανιο με καθαρή πετσέτα, στον δεύτερο όροφο γνωστού σημείου κοντά στην Αντιγονιδων. Μαύρο αν θέλετε έχει. Κοκό αν θέλετε δεν έχει. Το μωρό είναι τσίτα σαν χαρακτήρας όπως η Ιζαμπέλι επομένως αγαπουλες και πολύ μπλα μπλα θα έχει ως αποτέλεσμα να ξενερώσει.

Τα πήρε αδιαμαρτύρητα μέσα της, τα δικά της τα πέταξε παντού, μια ώρα σωστή. Στο δρόμο για το μπανιο βέβαια μάζεψα τα καράλιο μου γιατί άνοιξε για τα καλά πίσω.

Από τις καλές περιπτώσεις στην πόλη μας.

Το δε βλήτο η Πατσικαο ή όπως διάολο τη λένε, που έσκασε σήμερα μύτη, έχει από πίσω - λογικά - το ίδιο χαϊβάνι τηλεφωνήτρια που ζητάει 200 ακατέβατα και πας καρφί για φόλα. Προειδοποίηση προς ναυτιλομένους.

Καλά βόλια. Μην ενημερώνετε τόσο πολύ, θα πάθετε τίποτα.
`Τι εννοεις δεν επαιζαν καποτες? ακαποτα τη γαμησες?

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Για την πατσεκο ξερουμε τιποτα??

200/ώρα 150/μισάωρο και θα φας τρελή φόλα να είσαι σίγουρος. Αν παρόλα αυτά θες να πας, όρμα. Χτες ήρθε. Σήμερα έρχεται και ένα άλλο φρούτο μια Λουάνα, με τρένο, λογικά απόγευμα και μετά θα είναι έτοιμη.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
609
Πόντοι
86
Πηγές μαζί της ?παντως ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Ας γράψω και γω τις δικές μου κριτικές:

Ιζαμπέλλα: Εξαιρετική, χωρίς βιασύνη, το ζούσε, μόνο ενεργητική, υπέροχος πούτσος, γλωσόφιλα και έχυσε στο στόμα. Κόστος 50 ευρώ.

Μαιρούλα: Πολύ καλή. Βελούδινο σώμα, υπέροχα φιλιά, καταπληκτικός πούτσος και κώλος. Ήταν μόνο ενεργητική, αυταρχική μου έριχνε χαστούκια. Όλα υπέροχα, αν και δυσκολεύτηκε να μπει στον κώλο μου. Ήθελε περισσότερο λιπαντικό. Δυστυχώς δεν είχε και της έδωσα το δικό μου. Δεν έχυσε. Κόστος 50 ευρώ.

Νάνσυ: Πολύ χοντρή, άλλωστε αυτό φάινεται. Μέτριος πούτσος που δεν σηκώνεται. Με γάμησε με δονητή και με χτυπούσε, αρκετά δυνατά,με μαστίγιο. Η τουαλέτα της χάλια, είναι σχεδόν αδύνατο να πλυθείς. Μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα με μια γκόμενα είπα όχι. Μετά μου είπε παρτούζα με άνδρα και είπα ναι με έξτρα κόστος βέβαια. Ο άνδρας ωραίος και με ωραία πούτσα περίπου 27 χρόνων, αλλά το μόνο που σε άφηνε να κάνεις ήταν να του πάρεις πίπα με προφυλακτικό. Και εκεί που του έπαιρνα πίπα και η Νάνσυ με γαμούσε με δονητή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένας τύπος γύρω στα 60 που της έφερε την παραγγελία της για κοκορέτσι. Σουρεάλ εντελώς η κατάσταση... Κόστος 50 για τη Νάνσυ και άλλα 50 για το νεαρό.

Ηλέκτρα: Χάλια μαύρα. Πήγα με πολλές προσδοκίες και απογοητεύτηκα. Η συμφωνία ήταν παρτούζα με την Ηλέκτρα και το γκόμενό της, να με γαμήσουν και να με κατουρήσουν. Η Ηλέκτρα δεν έχει καμάι σχέση με τις φώτο. Είναι 10 φορές πιο χοντρή, γεγονός που δεν με πειράζει. Δεν γδύθηκε αλλά απλώς έβγαλε την πούτσα της έξω. Ο γκόμενος γδύθηκε αλλά το μόνο που με άφησε να κάνω ήταν να του πάρω πίπα και να του γλύψω τον κώλο. Άρχισε να μου λέει δεν έφερες καμια μπίρα να πιούμε και να σε κατουρήσουμε και μαλακίες. Τελικά δεν με γάμησαν, ούτε μα κατούρησαν, αλλά έχυσα παίζοντάς τον καθώς έγλειφα τον κώλο του γκόμενου. Απαράδεκτοι. Κόστος 80 ευρώ (κλαψ).

Ζιζέλ: Την έχω τιμήσει πολλές φορές και είναι η αδυναμία μου. Πρόσωπο μετριο, σώμα αδύνατο, πολύ καλό. Πούτσος άριστος. Είναι gfe. Τη θέλω μόνο ενεργητική και δίνει ρέστα σε όλες τις στάσεις. Πολύ ωραίος και καθαρός χώρος, ενώ δεν βιάζεται. Κάποιες φορές με έχυσε στο στόμα, άλλες φορές δεν έχυσε καθόλου. Συνέχεια σκληρή και σηκωμένη η ψωλή της. Κόστος: 40 ευρώ.

Ζέτα: Είναι γύρω στα 45 και σίγουρα δεν την λες όμορφη. Είναι όμως υπάκουη, έχει ωραίο πούτσο και γουστάρει να γαμάει. Κάνει ότι της ζητήσεις. Με γάμησε και έχυσε την ώρα που με γαμούσε. Ήθελα και άλλο και συνέχισε με δονητή μέχρι που έχυσα και γω. Στη συνέχεια πήγαμε στο μπάνιο όπου με κατούρησε και τα κατάπια. Την έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Κόστος: 30 ευρώ.

Monica: Δεν ξέρει ελληνικά, οπότε η συνεννόηση έγινε στα αγγλικά. gfe πολύ ζεστή και περιποιητική αλλά ταυτόχρονα αρκετά γρήγορη. Την έχυσα και με έχυσε στο στόμα. Κόστος 80 ευρώ (πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι 50).
Εξαιρετικό post. Έτσι πρέπει να λειτουργεί το σύστημα εδώ. Να μην γράφονται άσχετες μαλακίες.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
10F9CCB2-1DE9-4ABC-98EA-2641FA0C1200.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έχουμε νεότερα από πατσεκο; Πήγε κανεις;

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1

Μιλαμε για μπουμπουκι η απλα μουφα φωτογραφιες?

Empeirognomon.mod

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
από τα ΟΧΙ καλα κανεις, ειναι ολες στη παρεα με τα κοκορετσια... απο τα ΙΣΩΣ θα διαλεγα αυτα τα 2 κροσακια για παρτουζα ετσι για την εμπειρια, απο τα ΝΑΙ, Αμαντα με χιλια
Έχω μια απορία διαβάζω συχνά παρέα κοκορέτσια τί είναι αυτό;

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
609
Πόντοι
86
10F9CCB2-1DE9-4ABC-98EA-2641FA0C1200.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έχουμε νεότερα από πατσεκο; Πήγε κανεις;
Είπα να πάω παρολου τα κακά σχόλια που διάβασα καθότι είναι απ τις πιο όμορφες ,της έστειλα μήνυμα για κάποιες υπηρεσίες και μου ήρθε τυποποιημένο μήνυμα για το δωρακι της ,ουτέ καν μπήκε στον κόπο να το μεταφράσει όποτε δεν πήγα ,δεν έχω όρεξη να κλάψω τα 200 ε χωρίς χάσιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom