Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
135
Πόντοι
0
Είπα να πάω παρολου τα κακά σχόλια που διάβασα καθότι είναι απ τις πιο όμορφες ,της έστειλα μήνυμα για κάποιες υπηρεσίες και μου ήρθε τυποποιημένο μήνυμα για το δωρακι της ,ουτέ καν μπήκε στον κόπο να το μεταφράσει όποτε δεν πήγα ,δεν έχω όρεξη να κλάψω τα 200 ε χωρίς χάσιμο
Στην Luana που είναι στην φώτο αναφέρεσαι και υπάρχει φρέσκια κριτική από συναγωνιστή ή στην Gabriela Pacheco που αναφέρθηκε κάποιος λίγο παραπάνω. Σαν να μπερδεψαμε λίγο τα μπούτια τους!

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
732
Πόντοι
1.525

Ενημέρωση για το εν λόγω πλάσμα που πέτυχα σήμερα το μεσημέρι. Εκ Βενεζουελας, πολύ πιο όμορφη από κοντά, οι φωτογραφίες είναι αστείες, λεπτή όσο πρέπει, κωλος ποίημα, τρυπουλα στενή. Καθαρά ενεργητική αλλά είχαμε συμφωνήσει για τα αντίθετα.

Με πολύ σάλιο και υπομονή άνοιξε, ρομαντικά γιατί εξάλλου δεν έπαιζαν καποτες. Ωραια στησίματα, γούσταρε, τα έκανε μουνι όλα στο τέλος. Μια σχετική αντίσταση στην αρχή γιατί προτιμά να γαμαει. Αλλά έκατσε υπάκουα, τον έφαγε και της άρεσε.

Τσιγαράκι με ανεση, μπανιο με καθαρή πετσέτα, στον δεύτερο όροφο γνωστού σημείου κοντά στην Αντιγονιδων. Μαύρο αν θέλετε έχει. Κοκό αν θέλετε δεν έχει. Το μωρό είναι τσίτα σαν χαρακτήρας όπως η Ιζαμπέλι επομένως αγαπουλες και πολύ μπλα μπλα θα έχει ως αποτέλεσμα να ξενερώσει.

Τα πήρε αδιαμαρτύρητα μέσα της, τα δικά της τα πέταξε παντού, μια ώρα σωστή. Στο δρόμο για το μπανιο βέβαια μάζεψα τα καράλιο μου γιατί άνοιξε για τα καλά πίσω.

Από τις καλές περιπτώσεις στην πόλη μας.

Το δε βλήτο η Πατσικαο ή όπως διάολο τη λένε, που έσκασε σήμερα μύτη, έχει από πίσω - λογικά - το ίδιο χαϊβάνι τηλεφωνήτρια που ζητάει 200 ακατέβατα και πας καρφί για φόλα. Προειδοποίηση προς ναυτιλομένους.

Καλά βόλια. Μην ενημερώνετε τόσο πολύ, θα πάθετε τίποτα.
Βλέποντας αυτη τη κριτική πηγα για να περάσω καλά και το μετάνιωσα σαν το σκυλί. Από όλα όσα λέει αυτή η κριτική δεν συνάντησα τιποτα απολύτως. Ένας άντρας με περούκα και ψεύτικα μαλλιά. Από προσόντα ουτε καν 14εκ. Πότε δεν καυλωσε. Πραγματικά μεγάλη φόλα. Τζάμπα έχασα χρόνο και χρήμα και δεν πήγα στην πατσικαο τουλάχιστον να πω ότι άξιζε η εμφάνισή. Πραγματικά μακρυα έχει μισή ώρα που έφυγα από το σπίτι της και ακόμα τα κλαίω. Και όσο για συμπεριφορά απτις χειρότερες που έχω δει ποτέ μου. Με το που μου άνοιξε οχι αυτο οχι εκείνο... καθ όλη τη διάρκεια φορούσε μπλούζα επειδή λέει έβαλε πρόσφατα βυζια. Και δεν την εβγαζε. Πάντως οχι τρανς δεν την λες. Κρος 100% καμια θηλυκότητα παιδιά.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Βλέποντας αυτη τη κριτική πηγα για να περάσω καλά και το μετάνιωσα σαν το σκυλί. Από όλα όσα λέει αυτή η κριτική δεν συνάντησα τιποτα απολύτως. Ένας άντρας με περούκα και ψεύτικα μαλλιά. Από προσόντα ουτε καν 14εκ. Πότε δεν καυλωσε. Πραγματικά μεγάλη φόλα. Τζάμπα έχασα χρόνο και χρήμα και δεν πήγα στην πατσικαο τουλάχιστον να πω ότι άξιζε η εμφάνισή. Πραγματικά μακρυα έχει μισή ώρα που έφυγα από το σπίτι της και ακόμα τα κλαίω. Και όσο για συμπεριφορά απτις χειρότερες που έχω δει ποτέ μου. Με το που μου άνοιξε οχι αυτο οχι εκείνο... καθ όλη τη διάρκεια φορούσε μπλούζα επειδή λέει έβαλε πρόσφατα βυζια. Και δεν την εβγαζε. Πάντως οχι τρανς δεν την λες. Κρος 100% καμια θηλυκότητα παιδιά.

Προειδοποίησα: «το μωρό είναι τσίτα σαν χαρακτήρας όπως η Ιζαμπέλι επομένως αγαπουλες και πολύ μπλα μπλα θα έχει ως αποτέλεσμα να ξενερώσει.»

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω καν επειδή δεν τα λες εσυ, αλλά τα νεύρα σου και σεβαστό.

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
732
Πόντοι
1.525
Προειδοποίησα: «το μωρό είναι τσίτα σαν χαρακτήρας όπως η Ιζαμπέλι επομένως αγαπουλες και πολύ μπλα μπλα θα έχει ως αποτέλεσμα να ξενερώσει.»

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω καν επειδή δεν τα λες εσυ, αλλά τα νεύρα σου και σεβαστό.
Τα νεύρα μου δημιουργήθηκαν επειδή συνάντησα ότι πιο σάπιο ρε φιλε. Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν την κοπανησα μολις άνοιξε η πόρτα.. πραγματικά όμως.. τα προσόντα της κ 14 εκ που λέω πολλά βάζω. Τι αγαπούλες κ μπλα μπλα ρε συ εδω στα βασικά ελεγε οχι. Δεν ήθελε να την γαμησω και εσφιγγε την ήδη πολύ στενή τρύπα της με αποτέλεσμα ουτε με 2 κιλά λιπαντικό να μην χωράει τιποτα. Ήσουν τυχερός μάλλον όσον αφορά τις υπηρεσίες αλλά για εμφάνιση αν την βλέπεις όμορφη μάλλον απέχουν πάρα πολύ τα γούστα μας.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
609
Πόντοι
86
Τα νεύρα μου δημιουργήθηκαν επειδή συνάντησα ότι πιο σάπιο ρε φιλε. Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν την κοπανησα μολις άνοιξε η πόρτα.. πραγματικά όμως.. τα προσόντα της κ 14 εκ που λέω πολλά βάζω. Τι αγαπούλες κ μπλα μπλα ρε συ εδω στα βασικά ελεγε οχι. Δεν ήθελε να την γαμησω και εσφιγγε την ήδη πολύ στενή τρύπα της με αποτέλεσμα ουτε με 2 κιλά λιπαντικό να μην χωράει τιποτα. Ήσουν τυχερός μάλλον όσον αφορά τις υπηρεσίες αλλά για εμφάνιση αν την βλέπεις όμορφη μάλλον απέχουν πάρα πολύ τα γούστα μας.
Με την Pacheco έχασες φίλε μου ,δεν με έπεισε εμένα αυτό το ξερό θα κλαίτε τα λεφτά σας του @jormakka και όταν τον ρώτησα αν πήγε ούτε καν απάντησε και πήγα καθαρά για την ομορφιά της ,δεν έχω δει πιο όμορφη εδώ Θεσσαλονίκη και ότι συμφωνήθηκε σε μήνυμα τηρήθηκε στο έπακρο ,θα γράψω κριτική για πιο πολλά ,όσο για τα 200 οκ ναι έχω δώσει όμως τόσα και σε πολύ χειρότερες και καλύτερα 200 παρά 150 για έναν πο@@τη με περούκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπάρχουν μπουρδελα με τρανς στην Θεσσαλονίκη;
Όχι

Newboyintown

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδιά. Έχει κανείς εμπειρία με Έλενα sunrise?

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Εντάξει παιδιά, με πείσατε αυτή τη φορά.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
609
Πόντοι
86
Να πω και μια κουβέντα ακόμα ,είμαι 14 χρόνια εδώ μέσα εσυ 2 μήνες με 2500 άχρηστα μηνύματα που πετάς μια μπούρδα και ένας συμφορητης την πατάει και μετά βγάζει σ τον κωλο σου για κάτι που δεν διάβασα ποτέ αν και σιγά μην διάβαζα 2500 μαλακιες που απλά γράφεις σε 2 μήνες για να το παίξεις γνωστής ,είσαι troll και το λέω όχι για σένα ούτε για μένα που κατηγόρησες χωρίς στοιχεία άτομο ,γιατί δεν έφαγα παραμύθι αλλά την έφαγε άλλο και για αυτό στεναχωριέμαι ,αλαξε λογαριασμό

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Να πω και μια κουβέντα ακόμα ,είμαι 14 χρόνια εδώ μέσα εσυ 2 μήνες με 2500 άχρηστα μηνύματα που πετάς μια μπούρδα και ένας συμφορητης την πατάει και μετά βγάζει σ τον κωλο σου για κάτι που δεν διάβασα ποτέ αν και σιγά μην διάβαζα 2500 μαλακιες που απλά γράφεις σε 2 μήνες για να το παίξεις γνωστής ,είσαι troll και το λέω όχι για σένα ούτε για μένα που κατηγόρησες χωρίς στοιχεία άτομο ,γιατί δεν έφαγα παραμύθι αλλά την έφαγε άλλο και για αυτό στεναχωριέμαι ,αλαξε λογαριασμό

Δεν υπάρχει νήμα τρανς Θεσσαλονίκης χωρίς εμένα σκιά. Έχει σαράντα κριτικές μου εδώ μέσα, σταμάτα να μιλάς και να φτύνεις, κάτσε ήσυχα.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
609
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει νήμα τρανς Θεσσαλονίκης χωρίς εμένα σκιά. Έχει σαράντα κριτικές μου εδώ μέσα, σταμάτα να μιλάς και να φτύνεις, κάτσε ήσυχα.
Γελάνε και οι πέτρες ,σου είπα επειδή έγραψες 2500 μπούρδες σε δυο μήνες δεν σε κάνει σεβαστό ,την πάτησε συμφορητης για τις μπούρδες σου και κατηγόρησες άτομο που ούτε καν πηγές ,άστο ,τέτοιες εξυπνάδες είδαμε πολλές φορές εδώ μέσα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
609
Πόντοι
86
Έχεις 40 κριτικές σε 2 μήνες ,άντε καλά και μην μου λες ήσυχα γιατί θα χάσεις την μπάλα μυξα

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.192
Πόντοι
481
Για μένα ότι καλύτερο υπάρχει στη πόλη μας...αν κ έχουν γραφτεί πολλές αρνητικές α
Οι αρνητικές αφορούν την αστάθεια χαρακτήρα και τίποτα άλλο για μένα. Πρέπει απλά να την πετύχεις σε καλή μέρα και τότε όλα θα κυλίσουν πολύ καλά! Εγώ ευτυχώς ήμουν τυχερός και τις 3 φορές που βρεθήκαμε...

• Like
Αντιδράσεις: Velop3

Irenogir

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδιά. Έχει κανείς εμπειρία με Έλενα sunrise?
Καλησπερα, η Ελενα ειναι ομορφη και πολυ κοινωνικη, νιωθεις ανετα στον χωρο της.
στο σεξ αρκετα τυπικη χωρις να ξεφευγει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom