Χαιρετώ την παρέα!
Ήρθα από τα εξωτερικά για ένα διβδόμαδο, κι επιστρέφω στο σπορ, μετά από μιαν 5ετή παύση.
Θέλω μόνον παθητικός εγώ, άνεση (καμιάν ώρα), ένα comfy πακέτο. Από θέμα εμφάνισης, όλες είναι οκ, άρα, ας μην είναι κριτήριο. Περισσότερο βάση, η απόδοση στο ματς, το μεράκι, το γουστόζικο. Στο 1ο, είναι επειδή κάτι περίεργα (από θέμα υγείας ή ασφάλειας) είδα να λέγεται. Στα ίσως είναι που τό ψήνω, αλλά θέλω μια ακόμα ματιά. Στο τελευταίο και καλύτερο, είτε ο γύρος του θριάμβου είτε, λογικά, καλή περίπτωση.
Παρακαλώ, όπως μού τονίσατε αν κάπου σφάλλω, ή αν έχετε κάποια δυνατή αντιπρόταση.
Ευχαριστώ σας θερμά εκ των προτέρων, και να βγάζουμε δοξασμένα γούστα!
Μάλλον όχι:
Καλησπέρα μωρό μου είμαι ατζελίνα 23 ετών με σκληρά προσόντα είμαι ένα κορίτσι αυτό που αναζητάς για να περάσεις καυτές στιγμές μη διστάσεις Κάλεσέ με6942789483
kanesex.com
Γεια σου μωράκι Με λένε Άννα Είμαι 22 χρονών καυλιάρα για όλα τα γούστα τέλειες αναλογίες μοντέλου παίζουμε ενεργό παθητικά ανώμαλα και διεστραμμένα γίνομαι και αφέντρα Έλα να με απολαύσεις μελαχρινή Έλα να με απολαύσεις σε περιμένω 100% δικές μου φωτογραφίες 694 604 5755
kanesex.com
Γεια σας μωράκια μου είμαι η μαρηναμία παιχνιδιάρα με ❌πολλές αντοχές και καύλε❌ς θες να ξεφύγεις από κάθε συνηθισμένο τότε κάλεσε με για να περάσεις μία καυτή στιγμή μαζί μου μ❌????ε πολλές αντοχές κ????αι παθιασμένες 6946694216
kanesex.com
Καλησπέρα είμαι η ζωή παίζω ενεργητικά παθητικά στο δικό μου χώρο Έλα να χύσουμε μαζί να τελειώσουμε τις καύλες μας..
kanesex.com
Καλησπέρα. Έλα και εσύ να πραγματοποιήσεις ότι έχεις φανταστεί στο μυαλό σου ονομάζομαι Νικόλα είμαι 20 καυλωμένος με 20εκ προσόντα !!! Ανανεωμένος !!! !! μασαζ. Χαλαρά θα περάσουμε υπέροχα Υπάρχει διαθέσιμος διακριτικός χώρος !!! Με απόκρυψη μην παίρνετε τζάμπα !!! ???????? 6948121926
kanesex.com
Ίσως:
Σε δικο μου διακριτικό χώρο , Ε/π και αυταρχικά . Έλα να σου κάνω όλες τις φαντασιώσεις Ότι βλέπεις , ότι πούμε κάνουμε , όσο πούμε καθόμαστε Δεν απάνταω σε μήνυμα η Viber ... 6946284237.
kanesex.com
Αν γουστάρεις κορίτσια τρανς με καλά προσόντα και θηλυκότητα που παίζει ενεργοπαθητικα εδώ είμαι ...6944410205
kanesex.com
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...6945478551
kanesex.com
Ελα να ικανοποιήσουμε τις κρυφές επιθυμίες μας.... είμαστε δυο εντυπωσιακές τραβεστί με πολύ όρεξη για παθιασμένο έρωτα. καθαρές πρόστυχα ντυμένες και βαμμένες. Έχουμε καθαρό χώρο στη Θεσσαλονίκη και άφθονο ποτό για τους λάτρεις. Τηλεφώνησε μας ή άφησε μας μήνυμα στο βαημπερ 693 9613467 Φιλάκια...
kanesex.com
Μάλλον ναι, ναι:
Ευρυδίκη 6949581200. Γεμάτη καύλα τρανς για ενεργώ παθητικά παιχνίδια με άνεση χρόνου.
kanesex.com
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ.... ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΦΩΤΟΣΟΠ ΞΕΠΕΤΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ.... ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ....ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ...... ΚΑΥΛΩΝΩ ΦΟΥΛ .. 6983603355 ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ...
kanesex.com
ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!!) .*** ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΥΣ***… ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ…ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙς ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΣΟΥΝΑ , Η ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΙς ΤΣΟΝΤΕΣ , ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΓΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ...
kanesex.com
Ειμαι η αμαντα .Σε περιμενω στον διακριτικο μου χωρο για ενεργοπαθητικα παιχνιδια.Καλεσε με αν θελεις να περασουμε ευχαριστες στιγμες.Καλεστε χωρις αποκρυψη.Δεν απαντώ σε μηνυματα.ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ 6986215237 για ραντεβου μιση ώρα νωρίτερα τηλ
kanesex.com