Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Και επίσης για αυτήν αν ξέρετε κάτι

papatzas4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Kαλησπερα αλανια,ενα κροσακι strellacross στο ινστα το εχει τιμησει κανεις?φαινεται δυνατο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

sakismanikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
0
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ??? https://*****/erotikes-gnorimies/nikol-6983374487/

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
655
Πόντοι
6.120
Mάλλον η κριτική ενδιαφέρει περισσότερο πλέον του αγωνιστές της Αθήνας αλλα αφού έγινε Θεσσαλονίκη την παραθέτω εδώ.
Η συνεννόηση με μηνύματα πολύ καλή. Σπίτι στην Κασσάνδρου, το μοιράζονταν δεν ξερω με ποιά ποιόν.
Αγγλικά λίγα, γαλλικά πιο πολλά, ιταλικά 0, γερμανικά πολλά αφου έζησε εκει τουλάχιστον 1 χρόνο.
Νορμάλ ύψος γυρω στο 1,70, κορμί αδύνατο γυμνασμένο, στήθος μέτριο σε μέγεθος, ομορφούλα όπως στις φωτογραφίες. Γενικά δεν επαιξε photoshop πολύ εκτός απο το εργαλείο το οποίο στις φώτο φαίνεται σαφώς μεγαλύτερο, πραγματικό μεγεθος 15-16 εκ. Της αρέσει ο ενεργητικός αυταρχικός ρόλος χωρίς όμως extreme πράγματα. Θετική και στα φιλιά. Κόστος το κλασικό 100 -150 + 50. Μία απλά καλή επιλογή. Όχι δεν θα ξαναπήγαινα λόγω value for money. Η επιλογή ομως δική σας.

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
134
Πόντοι
0
Καλημέρα. Έχει κανείς εμπειρία? Με ενδιαφέρει μόνο το παθητικό κομμάτι απο την κοπέλα!
Το τίμησε κανεις το κορμί??

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδες! Μια ερώτηση! Πετυχα ενα μακρυμάλλικο αδύνατο "αγοράκι" πάνω στην μοναστηριου λίγο πριν το ροτόντα! Ηταν όμως απασχολημένο και δεν προλαβα να σταματίσω....Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα παιδες! Μια ερώτηση! Πετυχα ενα μακρυμάλλικο αδύνατο "αγοράκι" πάνω στην μοναστηριου λίγο πριν το ροτόντα! Ηταν όμως απασχολημένο και δεν προλαβα να σταματίσω....Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?
Ανάλατο ημιπρεζονο κάνει πιάτσα μόνο του σταθερά μοναστηριού. Αντροφερνει αρκετά. Στα εικοσι το κασέ. Δεν έχει προτιμηθεί λόγω προτίμησης σε θηλυπρεπή τρανσακια

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
1
Ανάλατο ημιπρεζονο κάνει πιάτσα μόνο του σταθερά μοναστηριού. Αντροφερνει αρκετά. Στα εικοσι το κασέ. Δεν έχει προτιμηθεί λόγω προτίμησης σε θηλυπρεπή τρανσακια
Δεν θα διαφωνισω! Σήμερα πάλι το πέτυχα και πάλι μιλούσε....Πρασινο σορτσάκι γύρω στις 00:00 αναμεσα απο το μαγαζι με τα τζάμια αυτοκινητων και ροτόντα με ίσια μακρί (μέχρι τους όμους) μαλλι....

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Δεν θα διαφωνισω! Σήμερα πάλι το πέτυχα και πάλι μιλούσε....Πρασινο σορτσάκι γύρω στις 00:00 αναμεσα απο το μαγαζι με τα τζάμια αυτοκινητων και ροτόντα με ίσια μακρί (μέχρι τους όμους) μαλλι....
Ε κανε μια αναστροφή μέχρι να το πετύχεις! Αν δεν κανεις κάνα δεκάρι χλμ και περίπου μια ώρα γύρες δε λέγεται πιάτσα!

Haggis

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Μάγκες τι προτείνετε?? Θα είμαι στην πόλη και ψάχνω να βρω τρανς για πρώτη φορά..ποια πίστευετε είναι η καλύτερη από τις εμπειρίες σας και από τις διαθέσιμες

Mr Anal-yzed

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Χαιρετώ την παρέα!

Ήρθα από τα εξωτερικά για ένα διβδόμαδο, κι επιστρέφω στο σπορ, μετά από μιαν 5ετή παύση.
Θέλω μόνον παθητικός εγώ, άνεση (καμιάν ώρα), ένα comfy πακέτο. Από θέμα εμφάνισης, όλες είναι οκ, άρα, ας μην είναι κριτήριο. Περισσότερο βάση, η απόδοση στο ματς, το μεράκι, το γουστόζικο. Στο 1ο, είναι επειδή κάτι περίεργα (από θέμα υγείας ή ασφάλειας) είδα να λέγεται. Στα ίσως είναι που τό ψήνω, αλλά θέλω μια ακόμα ματιά. Στο τελευταίο και καλύτερο, είτε ο γύρος του θριάμβου είτε, λογικά, καλή περίπτωση.

Παρακαλώ, όπως μού τονίσατε αν κάπου σφάλλω, ή αν έχετε κάποια δυνατή αντιπρόταση.

Ευχαριστώ σας θερμά εκ των προτέρων, και να βγάζουμε δοξασμένα γούστα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
387
Πόντοι
311

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.737
Πόντοι
456
Χαιρετώ την παρέα!

Ήρθα από τα εξωτερικά για ένα διβδόμαδο, κι επιστρέφω στο σπορ, μετά από μιαν 5ετή παύση.
Θέλω μόνον παθητικός εγώ, άνεση (καμιάν ώρα), ένα comfy πακέτο. Από θέμα εμφάνισης, όλες είναι οκ, άρα, ας μην είναι κριτήριο. Περισσότερο βάση, η απόδοση στο ματς, το μεράκι, το γουστόζικο. Στο 1ο, είναι επειδή κάτι περίεργα (από θέμα υγείας ή ασφάλειας) είδα να λέγεται. Στα ίσως είναι που τό ψήνω, αλλά θέλω μια ακόμα ματιά. Στο τελευταίο και καλύτερο, είτε ο γύρος του θριάμβου είτε, λογικά, καλή περίπτωση.

Παρακαλώ, όπως μού τονίσατε αν κάπου σφάλλω, ή αν έχετε κάποια δυνατή αντιπρόταση.

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
από τα ΟΧΙ καλα κανεις, ειναι ολες στη παρεα με τα κοκορετσια... απο τα ΙΣΩΣ θα διαλεγα αυτα τα 2 κροσακια για παρτουζα ετσι για την εμπειρια, απο τα ΝΑΙ, Αμαντα με χιλια

Shemale/Lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Χαιρετώ την παρέα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
η αμαντα ειναι εκπληκτικη και πανεμορφη φουλ gf η αναστασια λιγο πιο μεγαλη σε ηλικια αλλα πολυ πολυ ενεργητικη και με καλα προσωντα

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
387
Πόντοι
311
Χαιρετώ την παρέα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
Θα συμφωνήσω με τις επιλογές σου όχι/ίσως/ναι. Τώρα στα Ναι , την Ευριδίκη την συνάντησα αλλά δεν προχώρησα μιας και δεν ήταν του γούστου μου ( έχει πιο ανδρικά χαρακτηριστικά από ότι προτιμάω), την δεύτερη αγγελία δεν έχω γνώμη δεν την έχω επισκεφτεί, την Αναστασία την έχω επισκεφτεί μια φορά είχε όρεξη δεν ήταν ξεπετα μέτρια πράγματα όμως κατά την γνώμη και τέλος η Αμάντα όπου την έχω επισκεφτεί πολλές φορές και πέρασα πολύ ωραία μαζί της κάθε φορά.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.817
Πόντοι
746
Χαιρετώ την παρέα!

Μάλλον όχι:

Ίσως:

Μάλλον ναι, ναι:
Μια κ μοναδικη εμπειρια φιλος που εχω ( ως ενεργητικος) ηταν με Αμαντα. Πραγματικα καλο παιδι κ πολυ καλη σε υπηρεσιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom