Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
παιδια μενω ταμπουρια La Cueva δεν υπαρχει πουθενα απο ταμπουρια μεχρι πειραια μαλακιες λεει ο φιλος
Εισαι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης και πιρφορος εδω μεσα. Συναγωνιστης εγραψε οτι περασε χθες απο εκει σε αντιστοιχο θρεντ. Αρα βαλτο στο δικο σου πατο και βουλωστο τρομπα.Ειναι καραγκιοζιλικι αυτο που κανεις, Εμενα που ειναι η γειτονεια μου και μεχρι το 2020 που ηρθα τελευταια φορα στην Ελλαδα δεν υπηρχε κανενα La Cueva και ουτε υπαρχει και τωρα. Γι αυτο δεν βαζεις οδο/αριθμο δεν υπαρχει. Δεν μπορω αλλο τους καραγκιοζηδες που ερχονται σαν ελικοπτερα στο νημα να σπαταλανε το χρονο μας, Εισαι καραγκιοζης δεν υπαρχει τετοιο μαγαζι. Αμα υπαρχει βαλτο αλλιως βαλτο στον πατο σου
Καλησπέρα, μπορώ να έχω διεύθυνση για το Χαλαρά, παρακαλώ;
Ένα μπαρ με φιμέ τζάμια κοντά στο Κάραβελ με τον Πύργο του Άιφελ στην ταμπέλα τι είναι ξέρει κανείς;
Ασε ρε Κωστακι με το "γαριδακι" Quiz Κωστακι: Σε ποιο μαγαζι ειδε το γαριδακι σου η κωλομπαρου και σου ειπε σε απταιστα ουκρανο-ελληνικα "μι αυτο δεν καταλαβει τιποτα". Τι εννοουσε Κωστακι τοσο μεγαλο τον ειχες και πονεσε? Τελος παντων. Αφου και αλλος που μενει στην περιοχη ειπε οτι δεν υπαρχει. Cueva και οχι La Cueva υπηρχε στο κερατσινι εκει που λεει ο φιλος. Κανονικη καφετερια. Κωστακι Κωστακι φουσκωσε με την τρομπα το γαριδακι μπετοβλακα.Εισαι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης και πιρφορος εδω μεσα. Συναγωνιστης εγραψε οτι περασε χθες απο εκει σε αντιστοιχο θρεντ. Αρα βαλτο στο δικο σου πατο και βουλωστο τρομπα.
Μαλλον το Strass λεει φιλε αλλα και εγω δε θυμαμαι Πυργο του Αιφελ ισως ηταν νεα προσθηκηΠοιο να λες... Το "Strass" είναι πίσω από το Caravel που έχει καβάτζα και γαμάς κανονικά, είχε κάνει κι η Δώρα της καρδιάς μας απ' το Pub 65 ένα πέρασμα από εκεί... Αλλά δε θυμάμαι να έχει Πύργο του Άιφελ απ' έξω, μπορεί και να μη θυμάμαι καλά βέβαια
Είχε πολλά εκεί, έχω να περάσω καιρό όμως. Δίπλα ακριβώς στο Strass ήταν το Mocambo,το Lotus που ήταν ακριβώς πίσω από το Caravel, ένα άλλο στην Ευφρωνιου, νομίζω Madonna η κάπως έτσι, και λίγο πιο πέρα τα δύο παλιά στη Σπύρου Μερκούρη.Α, και δύο τετράγωνα ανατολικά από το Strass το απόλυτα cult Σπήλαιο με γυναίκες από την μαύρη ήπειρο κυρίως. Δεν ξέρω λειτουργούν ακόμα όλα αυτά, μετά τον Covid αν άντεξαν.....Ποιο να λες... Το "Strass" είναι πίσω από το Caravel που έχει καβάτζα και γαμάς κανονικά, είχε κάνει κι η Δώρα της καρδιάς μας απ' το Pub 65 ένα πέρασμα από εκεί... Αλλά δε θυμάμαι να έχει Πύργο του Άιφελ απ' έξω, μπορεί και να μη θυμάμαι καλά βέβαια
Επειδη δεν το θυμαμαι το μαγαζι μπορουμε να βρεθουμε απ εξω να μου το θυμησεις και να ρωτησουμε και την κωλομπαρου που γραφεις για τα προσοντα μου. Περιμενω μπαρ και ωρα π@υστη κωλομπαρα της δεκαρας.Ασε ρε Κωστακι με το "γαριδακι" Quiz Κωστακι: Σε ποιο μαγαζι ειδε το γαριδακι σου η κωλομπαρου και σου ειπε σε απταιστα ουκρανο-ελληνικα "μι αυτο δεν καταλαβει τιποτα". Τι εννοουσε Κωστακι τοσο μεγαλο τον ειχες και πονεσε? Τελος παντων. Αφου και αλλος που μενει στην περιοχη ειπε οτι δεν υπαρχει. Cueva και οχι La Cueva υπηρχε στο κερατσινι εκει που λεει ο φιλος. Κανονικη καφετερια. Κωστακι Κωστακι φουσκωσε με την τρομπα το γαριδακι μπετοβλακα.
Όχι είναι από την άλλη μερια πίσω από το Συγγρος Διοχάρους είναι ο δρόμοςΠοιο να λες... Το "Strass" είναι πίσω από το Caravel που έχει καβάτζα και γαμάς κανονικά, είχε κάνει κι η Δώρα της καρδιάς μας απ' το Pub 65 ένα πέρασμα από εκεί... Αλλά δε θυμάμαι να έχει Πύργο του Άιφελ απ' έξω, μπορεί και να μη θυμάμαι καλά βέβαια
Είχε πολλά εκεί, έχω να περάσω καιρό όμως. Δίπλα ακριβώς στο Strass ήταν το Mocambo,το Lotus που ήταν ακριβώς πίσω από το Caravel, ένα άλλο στην Ευφρωνιου, νομίζω Madonna η κάπως έτσι, και λίγο πιο πέρα τα δύο παλιά στη Σπύρου Μερκούρη.Α, και δύο τετράγωνα ανατολικά από το Strass το απόλυτα cult Σπήλαιο με γυναίκες από την μαύρη ήπειρο κυρίως. Δεν ξέρω λειτουργούν ακόμα όλα αυτά, μετά τον Covid αν άντεξαν.....
Το champs elysee (καπως ετσι λεγεται)…Ένα μπαρ με φιμέ τζάμια κοντά στο Κάραβελ με τον Πύργο του Άιφελ στην ταμπέλα τι είναι ξέρει κανείς;
Θα φερεις και γαριδακια Jumbo?Επειδη δεν το θυμαμαι το μαγαζι μπορουμε να βρεθουμε απ εξω να μου το θυμησεις και να ρωτησουμε και την κωλομπαρου που γραφεις για τα προσοντα μου. Περιμενω μπαρ και ωρα π@υστη κωλομπαρα της δεκαρας.
Πριν 15 χρόνια αυτή η περιοχή, ξεκινώντας από το Lucy's στην αρχή της Μεσογείων και καταλήγοντας στα δύο που δεν θυμάμαι το όνομα τους στην Σπύρου Μερκούρη, είχε κάθε τρίτη γωνία και ένα μαγαζί. Μερικά ιστορικά όπως το Ritorno και ο Οίστρος. Ήταν η δεύτερη πιο δυνατή από πλευράς αριθμού κωλόμπαρων περιοχή της Αθήνας (θυμάμαι τουλάχιστον 25-30), πρώτη ήταν πάντα η ευρύτερη γειτονιά μου βέβαια (εδώ θυμάμαι τουλάχιστον 50-60).Αλήθεια, είχε τόσα πολλά κωλόμπαρα εκεί; Δηλώνω άγνοια, εγώ μόνο στο "Strass" έχω μεγαλουργήσει που το έμαθα λόγω της Δώρας όταν δούλεψε εκεί αλλά συνέχισα να πηγαίνω και μετά... Το "Σπήλαιο" έχει αναφερθεί πολύ παλιότερα εδώ, μάλιστα κάποιος είχε ανεβάσει και cult φωτογραφία του
Στο "Lucy's" έχω μεγαλουργήσει πριν λίγα χρόνια που δούλευε η Έλενα (πρώην "Χαλαρά", "Pirouette" κ.τ.λπ.), απίστευτα γαμήσια μαζί της στην τουαλέτα, ίσως δεν έχω ξανακάνει με καμιά άλλη σε όλη μου την καριέρα τα γαμήσια που έκανα μαζί της... Στο "Ritorno" επίσης είχα πάει, τον "Οίστρο" τον θυμάμαι αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είχα πάει ποτέ. Όσο για τη γειτονιά σου έχω καημό για κάποια ιστορικά κωλόμπαρα που δεν πήγα ποτέ και έκλεισαν, αλλά όταν ήταν στην ακμή τους εγώ ήμουν πιτσιρικάς και δεν έπαιζαν τότε λεφτά ούτε γι' αστείο για τέτοιαΠριν 15 χρόνια αυτή η περιοχή, ξεκινώντας από το Lucy's στην αρχή της Μεσογείων και καταλήγοντας στα δύο που δεν θυμάμαι το όνομα τους στην Σπύρου Μερκούρη, είχε κάθε τρίτη γωνία και ένα μαγαζί. Μερικά ιστορικά όπως το Ritorno και ο Οίστρος. Ήταν η δεύτερη πιο δυνατή από πλευράς αριθμού κωλόμπαρων περιοχή της Αθήνας (θυμάμαι τουλάχιστον 25-30), πρώτη ήταν πάντα η ευρύτερη γειτονιά μου βέβαια (εδώ θυμάμαι τουλάχιστον 50-60).
Υπάρχει, είχα περάσει ένα βράδυ πρόσφατα και είδα την πινακίδα του κανονικά φωτισμένη. Σκοπεύω να το επισκεφτώ σύντομαΤο Στρας υπάρχει ακόμα; Είχα την εντύπωση ότι έχει κλείσει.