Ευχαριστώ πολύ φίλε. Φαίνεται αξιόλογη αλλά έίναι λίγο άγρια στο πρόσωπο για τα γούστα μου. Ίσως δοκιμάσωΚαλημέρα,
για πρωτη φορά θα σου έλεγα την Μιχαέλα. Ειναι ενεργητικη και παθητικη. Απλα ενημερωσε την τι θες απο την αρχη.
![]()
Μιχαελα Transexual Περιστερι
ΜιχαελαΤρανς κοπελα για ολα τα γουστα βρισκομαι στο Περιστερι πηρως εμβολιασμενη ειμαι ενεργοπαθητικη,υγιης,με συχνα test covid και εξετασεις σεξουαλικων νοσηματων τις οποιες μπορεις να δεις παρεχω ασφαλεια κ διακριτηκοτητα κ θελω το ιδιο κ απο εσενα το δωρακι μου 60 ευρω αν θες να βρεθουμε...kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Τρανς Νάντια..
Έλα να παίξουμε ενεργό παθητικά και ανώμαλα σε περιμένω μην αργείς και δεν θα χάσεις στο χώρο μου στην Καλλιθέα 6995169955

αυτη χτες την ειδα συγγρου... ομορφη ηταν. 50 ειπε στον χωρο της
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 4.510
Αξίζει για ενεργητική;Καλημέρα,
για πρωτη φορά θα σου έλεγα την Μιχαέλα. Ειναι ενεργητικη και παθητικη. Απλα ενημερωσε την τι θες απο την αρχη.
![]()
Μιχαελα Transexual Περιστερι
ΜιχαελαΤρανς κοπελα για ολα τα γουστα βρισκομαι στο Περιστερι πηρως εμβολιασμενη ειμαι ενεργοπαθητικη,υγιης,με συχνα test covid και εξετασεις σεξουαλικων νοσηματων τις οποιες μπορεις να δεις παρεχω ασφαλεια κ διακριτηκοτητα κ θελω το ιδιο κ απο εσενα το δωρακι μου 60 ευρω αν θες να βρεθουμε...kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 217350
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Την ξέρω εδώ και χρόνια . Συχνός πελάτης . Από ενεργητικής πλευράς έχει πολύ καλά προσόντα για όσους ενδιαφέρονται και η πίπα της και το στήσιμο της στα 4 είναι φανταστικό !Αξίζει για ενεργητική;
vido
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Δεν έμεινα ποτε ανικανοποίητοςΑξίζει για ενεργητική;
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 782
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα συναγωνιστές. Θα μπορούσατε να προτείνετε μια τρανς για πρώτη φορά; Προτιμώ να ναι παθητική η κοπέλα. Σκεφτόμουν τη Ροζαλία αλλά δε έχω θέμα να μου προτείνετε και άλλη. Απλώς αν είναι ξένη να μιλά αγγλικά τουλάχιστον

Kwlara san kardia Nansy mounara 6985984236
Ειμαι η ΝΑΝΣΥ SEXY καυλιαρα TS .. Έχω δικο μου χωρο στο κέντρο ..Παίζω και τους δυο ρόλους ..το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..100%100 αλιθεινες οι φωτογραφιες.. https://onlyfans.com/nansyzaxaria @nansyzaxaria insta ..Σε μυνηματα σταθερά και αποκρύψεις δεν απαντώ..

Trans Nefeli
Ιωάννινα..6981223637.. ενεργοπαθητικη τρανς σε δικό μου χώρο..καθαριότητα και σεβασμός τα απαραίτητα!

Alexandra
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...

Για αρχή σου προτείνω αυτά τα 3 παιδιά...
LePa7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου είναι παρα πολύ σχετική η εκάστοτε απάντηση! Είναι δεκάδες πράγματα στα οποία μόνο εσυ μπορείς γνωρίζεις!Καλημέρα συναγωνιστές. Θα μπορούσατε να προτείνετε μια τρανς για πρώτη φορά; Προτιμώ να ναι παθητική η κοπέλα. Σκεφτόμουν τη Ροζαλία αλλά δε έχω θέμα να μου προτείνετε και άλλη. Απλώς αν είναι ξένη να μιλά αγγλικά τουλάχιστον
Σ αρέσουν οι κοντές ή οι ψηλές;
Γεματουλες ή παχουλές
Ενεργητικές ή παθητικές;
Με μεγάλο ή μικρό εργαλείο;
Με μεγάλα η μικρα βυζια;
Κτλ κτλ κτλ
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 4.510
Άννα πολύ μουναρα![]()
Kwlara san kardia Nansy mounara 6985984236
Ειμαι η ΝΑΝΣΥ SEXY καυλιαρα TS .. Έχω δικο μου χωρο στο κέντρο ..Παίζω και τους δυο ρόλους ..το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..100%100 αλιθεινες οι φωτογραφιες.. https://onlyfans.com/nansyzaxaria @nansyzaxaria insta ..Σε μυνηματα σταθερά και αποκρύψεις δεν απαντώ..kanesex.com
![]()
Trans Nefeli
Ιωάννινα..6981223637.. ενεργοπαθητικη τρανς σε δικό μου χώρο..καθαριότητα και σεβασμός τα απαραίτητα!kanesex.com
![]()
Alexandra
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...kanesex.com
Για αρχή σου προτείνω αυτά τα 3 παιδιά...
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 466
- Πόντοι
- 291
Καλημερα! Τη ζαχαρωνω καιρο..Πιπα με σκούφο?Δεν έμεινα ποτε ανικανοποίητος
vido
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Οταν ειχα παει και τα 2Καλημερα! Τη ζαχαρωνω καιρο..Πιπα με σκούφο?
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Για να την πιπωσεις αξίζει;πολυ καλη εγω την επερνα χρονια μεχρι που βαρεθηκα !!!!αλλα αξιζει η δοκημη
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
για πιπες θ μιλαμαι ρε μουτρο!!
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606

Τρανς 27 χρονων επ
Trans sexy 27 χρονη ψαχνει.Ειμαι παθητικη για γεναιοδωρους αντρες ηλικιας 20 εως 45.ΑΝ μου το ζητησεις στον καρφωνω κ ολας.οχι αποκρύψεις και μονο αποφασισμενα άτομα τηλ 6996954068. Σας περιμένω να περάσουμε όμορφα με εχεμύθεια πάντα..Είμαι Αθήνα..

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
γραφω τωρα εγω για την ταδε κοπελα πχ δεν θελω ν αναφερθω συγκεκριμενα οτυ βρεθηκα μαζυ της και σε γενηκες γραμμες ηταν τιμια επιλογη κ μ ρωτα ο αλλος στο πμ ρε φιλε η ταδε που εγραψες αξιζει !!!!!
υπαρχουν τρεις επιλογες γιατι και τ κοστολογια εχουν ξεφιγει
1 κυνηγάς τ τσαμπα κροσακια μ περουκα και τ σχετικα κρυφτο φαση και ο θεος μαζι σου
2 παιζεις με καποια στανταρ μωρα τ οποια δεν τ χεις μονο γ τ πουτσο λες και ενα γεια τ κανεις στ ινσταγγραμ και αλλες εφαρμογες εστω κ ενα τηλ μια φορα στ τοσο δεν ειναι κακο ανθροποι ειμαστε !!!
3 παιζεις με τα πρωτο κλασατα ονωματα που ζηταν 150 200 και οσα θελει κ νομιζει ο καθενας πας μια φορα αν περασεις καλα 50/50 περνεις τ ρισκο κ οτι βγει
εσεις τ θα κανατε στ θεση ενος ανθροπου που ζει στ μεροκαματο??????
1 κυνηγάς τ τσαμπα κροσακια μ περουκα και τ σχετικα κρυφτο φαση και ο θεος μαζι σου
2 παιζεις με καποια στανταρ μωρα τ οποια δεν τ χεις μονο γ τ πουτσο λες και ενα γεια τ κανεις στ ινσταγγραμ και αλλες εφαρμογες εστω κ ενα τηλ μια φορα στ τοσο δεν ειναι κακο ανθροποι ειμαστε !!!
3 παιζεις με τα πρωτο κλασατα ονωματα που ζηταν 150 200 και οσα θελει κ νομιζει ο καθενας πας μια φορα αν περασεις καλα 50/50 περνεις τ ρισκο κ οτι βγει
vido
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
την κουρτινα 2 με την αλλαγη οτι κανεις και κάποια διακοπή μην βαρεθείς. Αυτο με τις τιμες πάντως θα κοπανανε το κεφάλι τους στο τοιχο μετα το καλοκαίρι.γραφω τωρα εγω για την ταδε κοπελα πχ δεν θελω ν αναφερθω συγκεκριμενα οτυ βρεθηκα μαζυ της και σε γενηκες γραμμες ηταν τιμια επιλογη κ μ ρωτα ο αλλος στο πμ ρε φιλε η ταδε που εγραψες αξιζει !!!!!
Διαγραμμένο μέλος 188627
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 581
- Πόντοι
- 290
Πρεπει να ειναι καλο παιδι . Ειχα κλησει να παω με την δικια μου αλλα τελευταια στιγμη κατι στράβωσε. Απο εμφάνιση πρεπει να εχει βελτιωθει αρκετα , γιατι πριν 2 χρονια περιπου πρέπει να ηταν πολυ άγουρη.προσφατη σηναντιση μετα απο πολυ καιρο ειπα ν περασω μια βολτα εχω αναφερθει κ παλιοτερα να μην κουραζω αγαπημενη παρουσια για αλλη μια φορα ολα πηγαν καλα !!!!www.instagram.com
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.376
- Πόντοι
- 456
παιζει και τους 2 ρολους?προσφατη σηναντιση μετα απο πολυ καιρο ειπα ν περασω μια βολτα εχω αναφερθει κ παλιοτερα να μην κουραζω αγαπημενη παρουσια για αλλη μια φορα ολα πηγαν καλα !!!!www.instagram.com
Ναι, γαμαει και χυνει κιόλαςπαιζει και τους 2 ρολους?
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.376
- Πόντοι
- 456
εχεις δοκιμασει?Ναι, γαμαει και χυνει κιόλας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)