Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
641
Πόντοι
311
Καλησπέρα σε όλους , μια γρήγορη βόλτα χθες από το Villa erotica (ψάχνοντας τη Σούζη) διαθέσιμη μόνο η Χριστινα (εκ Τσεχίας λέει η τσατσα αλλά έχω τις αμφιβολίες μου). Πρόγραμμα μισαωρο στα 70 αλλά δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο τα λεφτά. Από εμφάνιση όχι χάλια αλλά τιποτα το ιδιαίτερο, ξανθιά με μεγάλο σχετικά βυζι πρόσωπο μέτριο, σώμα αδύνατο με υπόνοια μπυροκοιλιτσας. Βιαστική πολύ, σκέτη ξεπέτα. Να χουφτώσεις βυζι δεν σε αφήνει πολύ, να βάλεις δάχτυλο γιοκ, καθησα να την γλύψω και μετά απο λίγο κατευθείαν μου λέει «τι θα γίνει πάμε ;» . Στο τελοσ Ευχαρίστησε και την απλά χωρίς πολλά πολλά. Γενικά όχι ωραία εμπειρία. Μπορεί να μην ήταν στη φάση η να μην υπήρχε ορεξη… πάντως δε πρόκειται να πάω ξανά , είναι στην λίστα μου με τις φόλες.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Αυτή που είναι στο Βένους πίσω. Μήπως είναι η Ναταλί? Αυτήν εννοώ πάντως....
Ρε φιλε η Ριτα είναι 40+ στο + βαλε οτι μλυμερο θες, τι νεανικο κορμι γραφεις. Επισης Ναταλι στο βενους δεν υπαρχει. Ναταλι υπαρχει στην εριμιτη πρωϊ οπου ηλικιακα τονιδιο με την Ριτα.
Μην μπερδεύετε κοσμο .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Ένα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί

Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυναίκα τρέχει προς τα κάτω και κοιτάει και προς τα πίσω σα να την κυνηγουσαν...κόβω λίγο ταχύτητα να δω τι σκηνικό παίζει... Βλέπω από το πάνω στενό,δηλαδή ανάμεσα στο βενζινάδικο και την ποδηλατουπολη, ξεπροβαλει ένας πακης ανήσυχος και νευρικός και κοιτάει προς τα κει που έτρεχε η γυναίκα
Ε συνεχίζω προς τα πάνω εγώ και βλέπω στο βάθος του στενου ένα αμάξι με αναμμένα φώτα και κάνα δυο ακόμα τύπους απ'εξω

Τώρα... Είναι καβατζα εκεί ?χάλασε η συμφωνία ?μήπως έπαιξε καμιά απόπειρα βιασμού και η τυπισσα όπου φύγει φύγει ?

Τελευταία τροποποίηση:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Ένα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί

Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυν

Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυν

Σουρομενη μπορεί να ήταν! Σε αυτή την πόλη τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο! Εδώ η άλλη έβγαλε τα βυζια απ έξω και μπήκε απ το παράθυρο του αυτοκινήτου και μας ελεγε εμένα και έναν φίλο «θέλω να πηδηχτώ απόψε πάμε να με πηδήξετε»

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Σουρομενη μπορεί να ήταν! Σε αυτή την πόλη τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο! Εδώ η άλλη έβγαλε τα βυζια απ έξω και μπήκε απ το παράθυρο του αυτοκινήτου και μας ελεγε εμένα και έναν φίλο «θέλω να πηδηχτώ απόψε πάμε να με πηδήξετε»
Αυτή φορούσε κάτι σαν διχτυωτο πολύ κοντό, φορούσε το βρακι της και απ'οσο κατάλαβα κρατούσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν έτρεχε κανονικά.
Για πουτάνα μου φάνηκε αλλά κάπου χάλασε το σκηνικό μάλλον

Επίσης απέναντι από το σταθμό στη μπουγάτσα ανάμεσα σε Πακιστανους και άλλα χαμένα κορμιά ήταν δύο μεγάλες γυναίκες σχεδόν με τα βυζια απ'εξω και αμφιεση άκρως πουτανιαρικη. Μου θύμισαν λίγο τις θείες της οδού Αφροδίτης

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.898
Πόντοι
1.336
Αυτή φορούσε κάτι σαν διχτυωτο πολύ κοντό, φορούσε το βρακι της και απ'οσο κατάλαβα κρατούσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν έτρεχε κανονικά.

Επίσης απέναντι από το σταθμό στη μπουγάτσα ανάμεσα σε Πακιστανους και άλλα χαμένα κορμιά ήταν δύο μεγάλες γυναίκες σχεδόν με τα βυζια απ'εξω και αμφιεση άκρως πουτανιαρικη. Μου θύμισαν λίγο τις θείες της οδού Αφροδίτης

Ίσως είναι η νέα τους πιάτσα πριν την απόσυρση…
Σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου στη Γιαννιτσων και τον ιδιοκτήτη του «επαφή» (παράλληλο στενό της Γιαννιτσων στην οδό λοιμωδών νοσημάτων) αναφέρθηκε ότι οι ιστορικές θείες που προσωπικά λιγουρεύομαι, πλέον μεταφέρθηκαν σε μέρος κάπου προς τα σφαγεία και κοντά στα ρδελομπου!
Πάντως μετά από εκτενή έρευνα δεν απεφάνθη αληθές!
Όποτε συμπερασματικά, ίσως να μεταφέρθηκαν εκεί που τις ειδες.
Al, εκτος από Γιαννιτσων και τα gloryhole, παίζει τίποτα άλλο σε δικαστήρια, παλιό σταθμο η κάτι παρεμφερεσ; Μπας και εχει πουθενά τίποτα νέο/κρυφό και δεν το χούμε πάρει χαμπάρι δλδ!
Έκλεισαν και οι άγγελοι του τσαρλυ με το μουλεν ρουζ και πλέον είναι πολύ ξενερα η φάση! Μόνο ένα ts14 ρε πούστη μου βαστάει;

Υγ : για λάτρεις των 50πλας μιλφ, αξίζει μια επίσκεψη το « απρόοπτο» έναντι shell

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Πέρασα τελικά με τη Ρίτα μετά από τόσους μήνες, εμφανισιακά έχει βελτιωθεί και με εμφυτεύματα είναι έχει γινει νεότερη αλλά δεν είναι ίδια Ρίτα που ήξερα πριν το πόλεμο δεν έχει την ίδια ψυχολογία (λογικό). Μιλούσε μόνο ουκρανικα αν και ξέρει ρώσικα έτσι με ζωρισε λίγο στην συνεννόηση..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796

Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυναίκα τρέχει προς τα κάτω και κοιτάει και προς τα πίσω σα να την κυνηγουσαν...κόβω λίγο ταχύτητα να δω τι σκηνικό παίζει... Βλέπω από το πάνω στενό,δηλαδή ανάμεσα στο βενζινάδικο και την ποδηλατουπολη, ξεπροβαλει ένας πακης ανήσυχος και νευρικός και κοιτάει προς τα κει που έτρεχε η γυναίκα
Ε συνεχίζω προς τα πάνω εγώ και βλέπω στο βάθος του στενου ένα αμάξι με αναμμένα φώτα και κάνα δυο ακόμα τύπους απ'εξω

Τώρα... Είναι καβατζα εκεί ?χάλασε η συμφωνία ?μήπως έπαιξε καμιά απόπειρα βιασμού και η τυπισσα όπου φύγει φύγει ?
Φίλε Αλ εγώ πέρασα από Λαγκαδά εκεί που λες αργά κατά τις 2:30 και ήταν μια η οποία σε πρώτη φάση ξεγελαστικα αλλά τελικά ήταν κρος όταν έκοψα ταχύτητα.εκει πιο πάνω στο πάρκο άλλωστε είναι η πιάτσα των γκέι οπότε γυρνάνε και πολλά κροσακια σίγουρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796

Το πακι που λες σίγουρα δουλεύει στο βενζινάδικο καθε βράδυ διανυκτερεύει και δουλεύουν 3-4 πακιδες

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201

Δεν βάζω γινάτι! Πολύ πιθανό να ήταν και πουτανα που όπως λες η στράβωσε κάτι η μόλις τελείωσε κάτι και την άφησε εκεί για χίλιους δυο λόγους!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου στη Γιαννιτσων και τον ιδιοκτήτη του «επαφή» (παράλληλο στενό της Γιαννιτσων στην οδό λοιμωδών νοσημάτων) αναφέρθηκε ότι οι ιστορικές θείες που προσωπικά λιγουρεύομαι, πλέον μεταφέρθηκαν σε μέρος κάπου προς τα σφαγεία και κοντά στα ρδελομπου!
Al, εκτος από Γιαννιτσων και τα gloryhole, παίζει τίποτα άλλο σε δικαστήρια, παλιό σταθμο η κάτι παρεμφερεσ; Μπας και εχει πουθενά τίποτα νέο/κρυφό και δεν το χούμε πάρει χαμπάρι δλδ!
Έκλεισαν και οι άγγελοι του τσαρλυ με το μουλεν ρουζ και πλέον είναι πολύ ξενερα η φάση! Μόνο ένα ts14 ρε πούστη μου βαστάει;

Υγ : για λάτρεις των 50πλας μιλφ, αξίζει μια επίσκεψη το « απρόοπτο» έναντι shell
Θέλω να μου λύσεις μια απορία συναγωνιστη! Τι ήταν αυτό με το gloryhole; Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο εδώ! Για δώσε τα φώτα σου!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201

Ωχ! Τελικά είδα τι είναι! Μην μπαίνεις στον κόπο! Άλλο νόμιζα και τζάμπα χάρηκα!

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
134
Πόντοι
0
Αυτη που μοιαζει με χωριατοπουλα λεω..θα εχει κανα δυο χρονια και παραπανω στην πολη. Θα κοιταξω το παλιο μ προφιλ..νομιζω την εχω παρει πριν χρονια.
Μάλλον εννοείς την Αννα από την Ουγγαρία .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.898
Πόντοι
1.336
Μάλλον εννοείς την Αννα από την Ουγγαρία .
Ελα ρε βετεράνε! Κατάλαβες ποια λέμε; Άλλαξε το όνομα σε Ντενιζ επειδή υπήρχε και άλλη εκεί μπας κ τσιμπήσει κανεις πριν τη δει μάλλον!;
Για Δωσε τα φωτα σου! Ξέρεις που είναι αυτήν την περίοδο;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.898
Πόντοι
1.336
Ωχ! Τελικά είδα τι είναι! Μην μπαίνεις στον κόπο! Άλλο νόμιζα και τζάμπα χάρηκα!
Βρε μια χαρά ξέρω τι είναι και προφανώς μιλάμε για place to be για στακιαπου, κρος, bi curious, μπινεδες και περίεργους γενικότερα.
Το έθεσα σαν σημείο στίξης στον Al!
Που περιμενω καρτερικά να δώσει στην επιφανεια κρυφά νέα στέκια

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Βρε μια χαρά ξέρω τι είναι και προφανώς μιλάμε για place to be για στακιαπου, κρος, bi curious, μπινεδες και περίεργους γενικότερα.
Το έθεσα σαν σημείο στίξης στον Al!
Που περιμενω καρτερικά να δώσει στην επιφανεια κρυφά νέα στέκια
Γιαυτο λένε η σιωπή ειναι χρυσός! Θα περιμένω και γώ λοιπόν να δω για να μαθαίνω! Γιατί απ ότι διαβάζω ο αλ ειναι παλιός στον αγώνα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.898
Πόντοι
1.336

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
111
Πόντοι
1
Μαγκες προσοχή με αυτές τις κ@ριολες...πινουν ολα τα κοκορια της πόλης και την επόμενη μέρα ξυπνάς με την ασφάλεια εξω από τη πόρτα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom