You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μόλις επέστρεψα από την μπουρδέλο περιοχή. Πολλά σπιτάκια κλειστά, εκεί που είναι η Στέλλα κλειστο όπως και η εκκλησία και έτσι τα δύο αστέρια της βραδινής βάρδιας δεν τα είδα. Είδα όμως Σύλβια η οποία 1.50 γυφτάκι και δεν μου έκανε κλικ. Συνάντησα στο Λας Βέγκας Μαρία από Μολδαβία με πολλά κιλά πλέον. Στα Βένους που πήγα μόνο μπάζα και μάλιστα στο νο1 συνεχίζε από το πρωί η Χριστίνα η οποία μου άρεσε περισσότερο τώρα από ότι το πρωί αλλά μετά 14 ώρες βάρδια δεν νομίζω να άξιζε, τελικά κατέληξα στη Λιλιάνα για άλλη μια φορά και πέρασα πολύ καλά. Πραγματικά πιστεύω ότι κάνει την καλύτερη πίπα! Ακόμα την σκέφτομαι και γκαυλονω.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
Νομίζω ναιΑλ κωλο δινει;
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 32.165
Αμα λεμε γυφτακια τις κολομβιανες.... νταξει..... προσεχετε λιγο τι γραφετε.Μόλις επέστρεψα από την μπουρδέλο περιοχή. Πολλά σπιτάκια κλειστά, εκεί που είναι η Στέλλα κλειστο όπως και η εκκλησία και έτσι τα δύο αστέρια της βραδινής βάρδιας δεν τα είδα. Είδα όμως Σύλβια η οποία 1.50 γυφτάκι και δεν μου έκανε κλικ. Συνάντησα στο Λας Βέγκας Μαρία από Μολδαβία με πολλά κιλά πλέον. Στα Βένους που πήγα μόνο μπάζα και μάλιστα στο νο1 συνεχίζε από το πρωί η Χριστίνα η οποία μου άρεσε περισσότερο τώρα από ότι το πρωί αλλά μετά 14 ώρες βάρδια δεν νομίζω να άξιζε, τελικά κατέληξα στη Λιλιάνα για άλλη μια φορά και πέρασα πολύ καλά. Πραγματικά πιστεύω ότι κάνει την καλύτερη πίπα! Ακόμα την σκέφτομαι και γκαυλονω.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.426
- Πόντοι
- 4.766
Από το Μεντεγίν ή από το Καλι είναι τυπε?Αμα λεμε γυφτακια τις κολομβιανες.... νταξει..... προσεχετε λιγο τι γραφετε.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 32.165
Οι γυφτισες ειναι σαν την Αθηνα, μαυριδερες καφετι και συνηθως βαμμενες ξανθες.Δεν έχω δει ποτέ κολομβιανή. Πιθανός να είναι το κορίτσι αλλά μου θύμισε γυφτάκι όπως την είδα. Αν και μου αρέσουν οι κοντές αυτή παρά ήταν για εμένα. Βασικά το ύφος ήταν πολύ ξενερωτο.
Crucifix δεν την επιασα την ερωτηση σου.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 16.746
Το μωρό σήμερα γνώρισε τον Μαύρο! Και από ότι έμαθα ψάχνει ήδη εισιτήρια για ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ!!!Δεν έχω δει ποτέ κολομβιανή. Πιθανός να είναι το κορίτσι αλλά μου θύμισε γυφτάκι όπως την είδα. Αν και μου αρέσουν οι κοντές αυτή παρά ήταν για εμένα. Βασικά το ύφος ήταν πολύ ξενερωτο.

al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
Και μένα σαν κοντό γυφτάκι μου φάνηκεΔεν έχω δει ποτέ κολομβιανή. Πιθανός να είναι το κορίτσι αλλά μου θύμισε γυφτάκι όπως την είδα. Αν και μου αρέσουν οι κοντές αυτή παρά ήταν για εμένα. Βασικά το ύφος ήταν πολύ ξενερωτο.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.426
- Πόντοι
- 4.766
Μάθαμε από ποια πόλη είναι τουλάχιστονΤο μωρό σήμερα γνώρισε τον Μαύρο! Και από ότι έμαθα ψάχνει ήδη εισιτήρια για ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ!!!![]()
![]()
![]()

topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 5.646
Φακλανιτα!Την είδαμε κ φύγαμε αμέσως!Αυτή Kathy στο paradise 1 λέει κάτι από φοτο είναι γκαυλοτικη
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
το βλημα ειναι απο το μεντεγιν.που ειναι για πολλα σουτια το μαστουρομενο απο την κοκα,τα αλλα ασ τα πουν η αγαπουληδες.αντε καλη ανασταση απο των μαυρο.Μάθαμε από ποια πόλη είναι τουλάχιστον![]()
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 5.646
Λιλιανα εγγύηση!Μόλις επέστρεψα από την μπουρδέλο περιοχή. Πολλά σπιτάκια κλειστά, εκεί που είναι η Στέλλα κλειστο όπως και η εκκλησία και έτσι τα δύο αστέρια της βραδινής βάρδιας δεν τα είδα. Είδα όμως Σύλβια η οποία 1.50 γυφτάκι και δεν μου έκανε κλικ. Συνάντησα στο Λας Βέγκας Μαρία από Μολδαβία με πολλά κιλά πλέον. Στα Βένους που πήγα μόνο μπάζα και μάλιστα στο νο1 συνεχίζε από το πρωί η Χριστίνα η οποία μου άρεσε περισσότερο τώρα από ότι το πρωί αλλά μετά 14 ώρες βάρδια δεν νομίζω να άξιζε, τελικά κατέληξα στη Λιλιάνα για άλλη μια φορά και πέρασα πολύ καλά. Πραγματικά πιστεύω ότι κάνει την καλύτερη πίπα! Ακόμα την σκέφτομαι και γκαυλονω.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Mεντεγιν λεειΑπό το Μεντεγίν ή από το Καλι είναι τυπε?
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Πραγματικά ημαρτον για τη Σύλβια εμφανισιακά. Ούτε σωστές αναλογίες έχει, ούτε ωραία φτιαγμένα βυζιά, ούτε ωραία επιδερμίδα. Απορώ με τι ενθουσιαστηκατε
Έχω πάρει πριν 2-3 χρόνια μια κολομβιανή original στη φυλής, δε θυμάμαι όνομα, που έδωσα 20€ και ήταν τόσο μουναρα που την πλήρωσα φεύγοντας από το δωμάτιο να μου ξαναέρθει σε 10 λεπτά. Μετά έμαθα το γύρισε σε εσκορτ 150€
Τι κομμάτι ήταν αυτό... Ακόμα το θυμάμαι
Έχω πάρει πριν 2-3 χρόνια μια κολομβιανή original στη φυλής, δε θυμάμαι όνομα, που έδωσα 20€ και ήταν τόσο μουναρα που την πλήρωσα φεύγοντας από το δωμάτιο να μου ξαναέρθει σε 10 λεπτά. Μετά έμαθα το γύρισε σε εσκορτ 150€
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.989
- Πόντοι
- 5.956
Γενικά οι ιερόδουλες πίνουν ..άλλη πίνει ξυδια, άλλη χάπια..το βλημα ειναι απο το μεντεγιν.που ειναι για πολλα σουτια το μαστουρομενο απο την κοκα,τα αλλα ασ τα πουν η αγαπουληδες.αντε καλη ανασταση απο των μαυρο.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 4.587
εδω παντως στις μπαχαμες...οσες ερχονται απο μεδεγιν ,ολες κουτοπονηρες και με θρασος!!Mεντεγιν λεει
Ποιες πήρες φιλε; Μπορείς να δώσεις λίγο περισσότερες ινφοΠείρα 2 στο super paradise 100 ευρώ από Κολομβία για 100 ευρώ καλύτερα να καθόμουν σπίτι δεν αξίζει
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 32.165
Συμφωνο μαζι σου. Η συλβια ειναι χαλι μαυρο. Και εγω απορω με μερικους.Πραγματικά ημαρτον για τη Σύλβια εμφανισιακά. Ούτε σωστές αναλογίες έχει, ούτε ωραία φτιαγμένα βυζιά, ούτε ωραία επιδερμίδα. Απορώ με τι ενθουσιαστηκατε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38