Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Αυτή Kathy στο paradise 1 λέει κάτι από φοτο είναι γκαυλοτικη

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.100
Πόντοι
746
Μόλις επέστρεψα από την μπουρδέλο περιοχή. Πολλά σπιτάκια κλειστά, εκεί που είναι η Στέλλα κλειστο όπως και η εκκλησία και έτσι τα δύο αστέρια της βραδινής βάρδιας δεν τα είδα. Είδα όμως Σύλβια η οποία 1.50 γυφτάκι και δεν μου έκανε κλικ. Συνάντησα στο Λας Βέγκας Μαρία από Μολδαβία με πολλά κιλά πλέον. Στα Βένους που πήγα μόνο μπάζα και μάλιστα στο νο1 συνεχίζε από το πρωί η Χριστίνα η οποία μου άρεσε περισσότερο τώρα από ότι το πρωί αλλά μετά 14 ώρες βάρδια δεν νομίζω να άξιζε, τελικά κατέληξα στη Λιλιάνα για άλλη μια φορά και πέρασα πολύ καλά. Πραγματικά πιστεύω ότι κάνει την καλύτερη πίπα! Ακόμα την σκέφτομαι και γκαυλονω.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.750
Πόντοι
32.165
Μόλις επέστρεψα από την μπουρδέλο περιοχή. Πολλά σπιτάκια κλειστά, εκεί που είναι η Στέλλα κλειστο όπως και η εκκλησία και έτσι τα δύο αστέρια της βραδινής βάρδιας δεν τα είδα. Είδα όμως Σύλβια η οποία 1.50 γυφτάκι και δεν μου έκανε κλικ. Συνάντησα στο Λας Βέγκας Μαρία από Μολδαβία με πολλά κιλά πλέον. Στα Βένους που πήγα μόνο μπάζα και μάλιστα στο νο1 συνεχίζε από το πρωί η Χριστίνα η οποία μου άρεσε περισσότερο τώρα από ότι το πρωί αλλά μετά 14 ώρες βάρδια δεν νομίζω να άξιζε, τελικά κατέληξα στη Λιλιάνα για άλλη μια φορά και πέρασα πολύ καλά. Πραγματικά πιστεύω ότι κάνει την καλύτερη πίπα! Ακόμα την σκέφτομαι και γκαυλονω.
Αμα λεμε γυφτακια τις κολομβιανες.... νταξει..... προσεχετε λιγο τι γραφετε.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.100
Πόντοι
746
Δεν έχω δει ποτέ κολομβιανή. Πιθανός να είναι το κορίτσι αλλά μου θύμισε γυφτάκι όπως την είδα. Αν και μου αρέσουν οι κοντές αυτή παρά ήταν για εμένα. Βασικά το ύφος ήταν πολύ ξενερωτο.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.750
Πόντοι
32.165
Δεν έχω δει ποτέ κολομβιανή. Πιθανός να είναι το κορίτσι αλλά μου θύμισε γυφτάκι όπως την είδα. Αν και μου αρέσουν οι κοντές αυτή παρά ήταν για εμένα. Βασικά το ύφος ήταν πολύ ξενερωτο.
Οι γυφτισες ειναι σαν την Αθηνα, μαυριδερες καφετι και συνηθως βαμμενες ξανθες.

Crucifix δεν την επιασα την ερωτηση σου.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.425
Πόντοι
16.746
Το μωρό σήμερα γνώρισε τον Μαύρο! Και από ότι έμαθα ψάχνει ήδη εισιτήρια για ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ!!! :tooth: :tooth: :tooth:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Και μένα σαν κοντό γυφτάκι μου φάνηκε

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
Μάθαμε από ποια πόλη είναι τουλάχιστον :tooth:
το βλημα ειναι απο το μεντεγιν.που ειναι για πολλα σουτια το μαστουρομενο απο την κοκα,τα αλλα ασ τα πουν η αγαπουληδες.αντε καλη ανασταση απο των μαυρο.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Λιλιανα εγγύηση!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Πραγματικά ημαρτον για τη Σύλβια εμφανισιακά. Ούτε σωστές αναλογίες έχει, ούτε ωραία φτιαγμένα βυζιά, ούτε ωραία επιδερμίδα. Απορώ με τι ενθουσιαστηκατε

Έχω πάρει πριν 2-3 χρόνια μια κολομβιανή original στη φυλής, δε θυμάμαι όνομα, που έδωσα 20€ και ήταν τόσο μουναρα που την πλήρωσα φεύγοντας από το δωμάτιο να μου ξαναέρθει σε 10 λεπτά. Μετά έμαθα το γύρισε σε εσκορτ 150€

Τι κομμάτι ήταν αυτό... Ακόμα το θυμάμαι

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
το βλημα ειναι απο το μεντεγιν.που ειναι για πολλα σουτια το μαστουρομενο απο την κοκα,τα αλλα ασ τα πουν η αγαπουληδες.αντε καλη ανασταση απο των μαυρο.
Γενικά οι ιερόδουλες πίνουν ..άλλη πίνει ξυδια, άλλη χάπια..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.750
Πόντοι
32.165
Πραγματικά ημαρτον για τη Σύλβια εμφανισιακά. Ούτε σωστές αναλογίες έχει, ούτε ωραία φτιαγμένα βυζιά, ούτε ωραία επιδερμίδα. Απορώ με τι ενθουσιαστηκατε

Έχω πάρει πριν 2-3 χρόνια μια κολομβιανή original στη φυλής, δε θυμάμαι όνομα, που έδωσα 20€ και ήταν τόσο μουναρα που την πλήρωσα φεύγοντας από το δωμάτιο να μου ξαναέρθει σε 10 λεπτά. Μετά έμαθα το γύρισε σε εσκορτ 150€

Τι κομμάτι ήταν αυτό... Ακόμα το θυμάμαι
Συμφωνο μαζι σου. Η συλβια ειναι χαλι μαυρο. Και εγω απορω με μερικους.

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Είδα στο άλλο site ότι έρχεται η Άντζελα...:erection:

Stories