GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Πανε στην Αννα στο Αφρος (εκκλησια) . Βραδυνη βαρδια. Πανε και θα με θυμηθεις.ΓΙα πες φιλαράκι μου, έχεις νέα?
Πανε στην Αννα στο Αφρος (εκκλησια) . Βραδυνη βαρδια. Πανε και θα με θυμηθεις.ΓΙα πες φιλαράκι μου, έχεις νέα?
Νομιζω η Αννα κερδιζει γιατι μιλαει και καλα ελληνικα και βγαζεις συννενοηση. Επισης δεν βαζει 100 κιλα τζελ οπως η Συλβια. Η Συλβια ομως δινει και κωλο. Η αννα δεν ρωτησα.Και κριτικες εχουμε και αναφορες και απ ολα! Ειναι η χοτ κοπελα αυτο το διαστημα..
Όχι με τους συμμαθητές τους συνήθως αλλά με άλλους από αλλά σχολεία...Λογικα πενταημερες και τριημερες δεν εχεις παει ποτε. Ολα τα κοριτσια...σε αυτες τις εκδρομες ξεπαρθενιαζονται!
Προσυπογράφω!Πανε στην Αννα στο Αφρος (εκκλησια) . Βραδυνη βαρδια. Πανε και θα με θυμηθεις.
Ν.Ουρανου 1Β.Συγγνώμη αλλά πού είναι αυτό το Αφρός;
Φίλε αν όντως γαμισες την Ραισα τότε δεν είναι δικές της οι φωτογραφίες.... Η Ραισα έχει πάρα πολλά τατουάζ..... Σε αυτές τις φώτο δεν βλέπεις ούτε ένα......Καλημέρα άρχοντες.....!!
Είπα, αυτή είναι, δε χρειάζεται παραπάνω λέξεις.......!!
"Έργα και όχι λόγια", όταν μιλάω, είναι και το αυτό!!!
Κάνα άλλο μουνί καλό να φάμε, υπάρχει? Έχει κάποιος να προτείνει κάτι???????????
Τα σέβη μου!!
Ν.Ουρανου 1Β,Αφρος Studio,Αnna from Poland.Κρεμα που λέει κ ο Σεφερλης!Ποιο σπιτακι προτεινετε σε 25αρη που τωρα μπαινει στην φαση των μπουρδελων;
Studios Paradise 100% ...Να είσαι άνετος μην μπαινοβγαίνουν αλλοδαποί και μεγάλοι χώροι όχι σπιτάκια όπως συνηθίζουμε να τα λέμε...Το θέμα είναι να σου αρέσει και καμμιά κοπέλα που θα δουλεύει εκείνη την στιγμή..Ποιο σπιτακι προτεινετε σε 25αρη που τωρα μπαινει στην φαση των μπουρδελων;
Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι αστυνομικοί και να κόβουν κίνηση?Ρε μάγκες, τι βίτσιο είναι αυτό που έχουν μερικοί να κάθονται έξω από σπιτάκια και να πιάνουνε κουβέντα λες και πίνουν καφέ στην παραλία; Αν δεν έχετε δουλειά πάρτε τον πουλο από εκεί γιατί υπάρχει κόσμος με οικογενειες, με γνωστούς, που δε νιώθει ανετα να κάθονται και να τον κοιτάνε οι άσχετοι επειδή πάει σε τέτοια σπίτια. Σεβαστείτε λίγο την ιδιοτικοτητα των άλλων, άμα δεν έχετε δουλειά εκεί πάτε πείτε τα πουθενα αλλού. Δηλαδή και για σας τους ίδιους, είναι ψιλοτραγικο να κάθεστε έξω από μπουρδέλα να σας βλέπει όλος ο κόσμος που μπαινοβγαίνει...
Λογαριασμό θα σου δώσουν; όποιος κολλάει σε τέτοια θέματα κλείνει cg ή πάει Γιαννιτσών. Από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου εκεί αναλαμβάνεις και τις ανάλογες συνέπειες.Ρε μάγκες, τι βίτσιο είναι αυτό που έχουν μερικοί να κάθονται έξω από σπιτάκια και να πιάνουνε κουβέντα λες και πίνουν καφέ στην παραλία; Αν δεν έχετε δουλειά πάρτε τον πουλο από εκεί γιατί υπάρχει κόσμος με οικογενειες, με γνωστούς, που δε νιώθει ανετα να κάθονται και να τον κοιτάνε οι άσχετοι επειδή πάει σε τέτοια σπίτια. Σεβαστείτε λίγο την ιδιοτικοτητα των άλλων, άμα δεν έχετε δουλειά εκεί πάτε πείτε τα πουθενα αλλού. Δηλαδή και για σας τους ίδιους, είναι ψιλοτραγικο να κάθεστε έξω από μπουρδέλα να σας βλέπει όλος ο κόσμος που μπαινοβγαίνει...
Είναι πρόβλημα όντως ..π.χ. πάει ένας παιδίατρος στα σπίτια και τον βλέπει ασθενής του που πλέον είναι 20 χρονών.. τραβάει μια φωτογραφία κι αρχίζουν οι εκβιασμοί...Όχι είναι πιτσιρικάδες που κάνουν βόλτα και χαβαλε με τις ώρες.
Λογαριασμό δε θα μου δώσουν αλλά αν δε καταλαβαίνεις ότι σε αυτό το θέμα πρέπει να παίζει ιδιωτικότητα. Αν εσένα περνάνε και σε βλέπουν άτομα που μπορεί να σε ξέρουν από δουλειές, από την γειτονιά κτλ να αράζεις έξω από τα μπουρδέλα χαλαρός, μάλλον δε σε νοιάζει και πολύ η εικόνα σου παραεξωΛογαριασμό θα σου δώσουν; όποιος κολλάει σε τέτοια θέματα κλείνει cg ή πάει Γιαννιτσών. Από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου εκεί αναλαμβάνεις και τις ανάλογες συνέπειες.
Για την Αννα, κοντουλα, βυζαρες, προσωπαρα, λεπτουλα. Ολη την ωρα με το χαμογελο. Γενικα μια πολυ ευχαριστη παρουσια. Εμενα μου ειπε οτι εκανε και το μοντελο παλιοτερα.Γνώμη για Χριστίνα στο βενους;
Αυτη η αννα πως ειναι απο εμφάνιση. Ψηλή κοντη μικρή μεγάλη βυζια κλπ.
το ρίσκο στους εν λόγο χώρους είναι εις γνώση σου. μπορεί να σου τύχει και μέσα στο σπιτάκι την ώρα που βγαίνεις από το δωμάτιο, όπου εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. από τη στιγμή που βγαίνεις και εμφανίζεσαι δημόσια τυπε για την εικόνα σου είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος. Δε σου φταίει ούτε ο περαστικός ούτε ο άλλος που αράζει εντός και εκτός οικειων. Οπότε ή φροντίζεις να καλιβεσαι (όσο μπορείς ) ή αλλάζεις χώρο απλά τα πράγματα.Λογαριασμό δε θα μου δώσουν αλλά αν δε καταλαβαίνεις ότι σε αυτό το θέμα πρέπει να παίζει ιδιωτικότητα. Αν εσένα περνάνε και σε βλέπουν άτομα που μπορεί να σε ξέρουν από δουλειές, από την γειτονιά κτλ να αράζεις έξω από τα μπουρδέλα χαλαρός, μάλλον δε σε νοιάζει και πολύ η εικόνα σου παραεξω
Όχι απλά είναι μαλάκες... Εμένα την άλλη φορά δε μου ανοιγαν στο Βενους γι'αυτό το λόγο. Ήταν ένα μπουλούκι μαζεμένο παραδίπλα από την εξώπορτα, χτυπουσα εγώ ξαναχτυπούσα τίποτα...Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι αστυνομικοί και να κόβουν κίνηση?