yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Παιζει να ειναι απο αλβανια...γιατι εχουν και αυτοι πολλους που γυφτοφερνουν.Από το Lazarati είναι!![]()
Παιζει να ειναι απο αλβανια...γιατι εχουν και αυτοι πολλους που γυφτοφερνουν.Από το Lazarati είναι!![]()
Tην άκουσα να μιλάει αλβανικά με έναν που ήταν στο σαλόνι.Παιζει να ειναι απο αλβανια...γιατι εχουν και αυτοι πολλους που γυφτοφερνουν.
Μ'αρεσει που ξέρετε και καλοτρωτε....Παιζει να ειναι απο αλβανια...γιατι εχουν και αυτοι πολλους που γυφτοφερνουν.
Θα είχε αγοράσει από εκεί αυτοκίνητο μάλλονΕμένα μου έλεγε πουτσας γκρατσιας...δεν ξέρω τι εννοούσε..
Ευχαριστώ πολύ σου είπε η Sylvia.Δυο πραγματακια που εχουν σχεση με συλβια και μετα γραφω κριτικη.
Η τσα2 δεν ειναι αυτη που ελεγα εγω οτι δουλευε παλια στο μπελα ντονα (χθες το βραδυ ηταν κλειστο) ναι ειναι και αυτη του ποιζον απο τις χειροτερες αλλα εγω την κουμανταρο αυτην, βασικα την κανω λιγο χαβαλε.. μου λεει οταν μπηκα στο δωματιο με ψιλο αγριο υφος..οταν τελειωσεις να πεταξεις στο καδο το προφυλακτικο, οχι κατω. Οτι πεις κουκλαρα μ τις λεω!παντα ετσι απο παλια την κανω..ψιλο γελαει, αν και φαινεται η γυναικα τα εχει τα ψυχολογικα της.
Στο αλλο γιατι γραφηκε απο κανα δυο..οτι η κοπελα βαριεται, οχι καμια σχεση...απλα υπαρχει αμηχανια γιατι δεν γνωριζει καθολου Ελληνικα και αγγλικα. Μονο μουτσας γκρατσιας λεει.. δεν ξερω με εβριζε ετσι;
Ναι το γκουγκλαραΕυχαριστώ πολύ σου είπε η Sylvia.
Αστα αυτα..και πανε στο γωνιακο βραδυ..δες την αναφορα μου για πιο λεω.Μ'αρεσει που ξέρετε και καλοτρωτε....
Aa..ναι! Δεν το ξερα! Μπορεί στην Κολομβία να έχουν φαν κλαμπ του Χάρρυ Κλυνν! Χαχαχαχ βέβαια σίγουρα η έκφραση υπήρχε στο υποσεινηδητοΊσως είναι φαν του Χάρρυ Κλυνν ...ένας δίσκος του λεγόταν έτσι.
Αν είναι καστανή με πράσινα μάτια ,καλό σώμα ,με γυαλακια γύρω στα 55-60 τώρα ,της την έχω πέσει εδώ και πολλά χρόνια ....Αστα αυτα..και πανε στο γωνιακο βραδυ..δες την αναφορα μου για πιο λεω.
Θα παθεις πλακα με την τσα2 θα την ερωτευτεις σιγουρα.![]()
Γύρισα αλλά δε τα πήρα και καλά δε τα πήρε… και ήταν αγενέστατες… ούτε πήγα αστυνομία ν μπλέξω γ το τίποτα απλά ενημέρωσα εδωΕγώ τα κάνω έναν μπόγο όλα τα πράγματά μου ώστε να είναι μόνο σε ένα σημειο...γύρισες να τα πάρεις η πηγες στην αστυνομία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίσως είναι φαν του Χάρρυ Κλυνν ...ένας δίσκος του λεγόταν έτσι.
Καμία δεν άφησες! Σωστός! ΧαχαχαχΑν είναι καστανή με πράσινα μάτια ,καλό σώμα ,με γυαλακια γύρω στα 55-60 τώρα ,της την έχω πέσει εδώ και πολλά χρόνια ....
Πολύ κακώς δεν ανακατέψες αστυνομία..είναι σαν να τις επιβραβευεις και να τις λες"μπράβο" για το ψειρισμα που σε κανανε..Γύρισα αλλά δε τα πήρα και καλά δε τα πήρε… και ήταν αγενέστατες… ούτε πήγα αστυνομία ν μπλέξω γ το τίποτα απλά ενημέρωσα εδω
Είμαι αισθηματιας,τι να κάνω...Καμία δεν άφησες! Σωστός! Χαχαχαχ
Σιγά μην δώσει σημασία ένας σεκιουριτας...αν εσκαγε αστυνομία και έφτανε το σκατό τους στην κάλτσα θα έβρισκε τα γυαλιά του σε δευτερόλεπτα το παιδί.Ασε την Αστυνομια..
Επρεπε να μανουριασεις να ερθει η ασφαλεια τους..
Εκει θ εβρισκες δικιο..Δεν θελουν να ακουγονται τετοια για τα σπιτακια και
θα την τραμπουκιζανε οι υπευθυνοι..
Θα εδινε...Σιγά μην δώσει σημασία ένας σεκιουριτας...αν εσκαγε αστυνομία και έφτανε το σκατό τους στην κάλτσα θα έβρισκε τα γυαλιά του σε δευτερόλεπτα το παιδί.
Θα εδινε...
Για να μη το ξανακανει και ξεφυγει η κατασταση και
γινει απο αλλον αυτο που λες..
Λες να θελουν τις κοπελες να ψειριζουν τους πελατες?Λες;
Δεν το νομίζω εγώ, αλλά σεβαστή η γνώμη σου....