Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.741
- Πόντοι
- 456
η Ναντια Μουρ ή αλλιώς τρανούλα δεν βγαίνει στη Συγγρού, τα χεις μπερδέψει βάτραχεβγενει συγγρου απο τ ξερω τραβα θ την βρεις εκει στ παρεακι κ θεος μαζυ σου !!
η Ναντια Μουρ ή αλλιώς τρανούλα δεν βγαίνει στη Συγγρού, τα χεις μπερδέψει βάτραχεβγενει συγγρου απο τ ξερω τραβα θ την βρεις εκει στ παρεακι κ θεος μαζυ σου !!
ρε μουτρο στ μιαλο μου εισαι την εψαχνα αυτες τις μερες !!!ειναι στ αμεσα σχεδια παντος πολυ καλο παιδι !!Πολύ καλό παιδι την είχα συναντήσει πριν 3 Χρονια στα κάτω πατησια καλο σώμα έπαιξε αμοιβαία πιπα καλό καυλί στους 17 πόντους περίπου και στήνεται ωραία να τη γαμησεις λογικα θα γαμαει κιόλας δε δοκίμασα. Θα τη ξανασυναντουσα γιατί δεν Αντροφερνει είναι σα να βλέπεις μια γυναίκα με πουτσα !κοστος 50€
Θα περάσεις ωραία είναι τίμια και δεν κλαις τα λεφτά σου τουλάχιστον στο παθητικό για ενεργητικό δε ξέρω..ρε μουτρο στ μιαλο μου εισαι την εψαχνα αυτες τις μερες !!!ειναι στ αμεσα σχεδια παντος πολυ καλο παιδι !!
Μπες κανε σεξ και πατα τα ονοματα που σου πα και θα στα βγαλειΠου και πως μπορώ να τις βρω??
Καταρίνα λέγεται και 70άρι το μπιλιέτο η (σπανίως) 40 αμαξάτο. Περατζάρει Συγγρού (ύψος Καύκα με Γρηγόρη ) είναι ψηλό το κορμί!!!Ποια είναι;
Τι σκυλί είναι αυτό ρε παιδιά;Καλημέρα, την έχει πάρει καποιος από συγγρου;![]()
Προ πανδημίας είχε στη Σατωβριάνδου. Ειδικά βράδυ όμως ήταν αρκετά επικίνδυνα να γυρίσεις με σπασμένο αμάξι (ή χωρίς αμάξι).Ξέρει κανείς αν στο κέντρο ομόνοια και τέτοια υπάρχει καμία πιάτσα με τρανς η Κρος;
Ειναι φουλ στα ναρκωτικά όλες τους….και γενικά η περιοχή όποτε καλύτερα μακριάΠρο πανδημίας είχε στη Σατωβριάνδου. Ειδικά βράδυ όμως ήταν αρκετά επικίνδυνα να γυρίσεις με σπασμένο αμάξι (ή χωρίς αμάξι).
επειδή έχω καιρό να περάσω καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει πιο πρόσφατα.
Μπα τπτ φίλε... ούτε εσύ βρήκες σε τόσες σελίδες στο τοπικ ε;Ρε παιδιά ψάχνω τραβελι που να είναι καθαρή να ξέρει να στήνεται Και να έχει κωλαρα σαν γυναίκα με πουτσα δηλαδή.. ξέρετε καμία;
Με τίποταΜπα τπτ φίλε... ούτε εσύ βρήκες σε τόσες σελίδες στο τοπικ ε;
Αρα αστο μην ψάχνεις δεν υπάρχειΜε τίποτα
Διαφωνώ παιδιά γιαυτό απο προσωπική εμπειρία... Βέβαια πριν δύο χρόνια αλλά πέρασα υπέροχα με την κοπέλα.... Καταπληκτική είναι... Παιχνίδια μπόλικα... Φαντασιώσεις... Χωρίς πίεση χρόνου... Μόνο θετικά έχω να πω... Ίσως μόνο αρνητικό ότι έχει κάποια κιλά παραπάνω που εμένα προσωπικά έτσι μου αρέσει... Φοβερή απλά...Θα κλάψεις τα λεφτά σου και την ωρα που έχασες