tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 201
οτι να ναι.....ρε παιχτη τωρα αληθεια?Καλησπέρα συναγωνιστες,
Καμιά πληροφορία για το physis massage therapy που είναι Τσιμισκή;
Παίζει τίποτα η απλό μασάζ;
Ευχαριστώ!
οτι να ναι.....ρε παιχτη τωρα αληθεια?Καλησπέρα συναγωνιστες,
Ευχαριστώ!
Ti εγινε; Ειναι κακο που ρωταω;οτι να ναι.....ρε παιχτη τωρα αληθεια?
Δεν απαντώ φίλε,δεν θέλει πολύ μυαλό αλήθειαTi εγινε; Ειναι κακο που ρωταω;
Ενταξει πες οτι δεν το εχω! Δεν νομιζω να προσβαλα κανεναν.. Αν ξερεις λες ενα ΝΑΙ ή ενα ΟΧΙ θα αρκουσε! Οπως βλέπεις δεν προσβαλω ποτε κανεναν εδω μεσα..Δεν απαντώ φίλε,δεν θέλει πολύ μυαλό αλήθεια
Οχι φιλε.Κανονικο μασαζ ειναι.Καλησπέρα συναγωνιστες,
Ευχαριστώ!
Tουμπανο δεν τη λες προς αποφυγη παραπληροφορησης ειναι μια χοντρη που προσπαθει να αδυνατισει αλλα οκ ξερει να προβαλει τον εαυτο της!Οσον αφορα το παρακατω να ξερετε οτι σιγουρα κανει και εξτρα εκτος του μασαζ αλλα σε ατομα που γνωριζει καλα!Το λεω οχι επειδη ξερω κατι αλλα επειδη πηγα τρεις τεσσερις φορες για μασαζ κανονικο ,δυο εκανα μαζι της και δυο με τη Βασια αν δεν κανω λαθος,καθε φορα ηταν και πιο ανοιχτη,σαν μυδι ενα πραγμα!Απλα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση να πας μια δυο φορες και να γινει κατι ,θα πρεπει να περασουν σιγουρα καμια δεκαρια!Είχα πάει εγώ πριν κάνα 2 χρόνια που ήταν σε στενό στην Αιγαίου,όντως είναι τουμπανο,μασάζ αδιαφορο και πετσέτα περιοπής ,δεν έκανε τίποτα απολύτως δυστυχώς
Μεταγραφή σε άλλο πριβε μαγαζίμηπωσ γνωριζει κανασ τσακαλοσ τη απεγινε η Λαουρα απο τον βρωμυλο ζεσι???ευαριστω εκ το προτερων
A STAR IS BORN!Καλησπέρα συναγωνιστες,!!! Περασμα πριν λιγεs μερεs απο Κρυσταλ με την ΚRYSTI ΠΟΛΥ ωραιο κοριτσι φρεσκο ωραιο σωμα ευγενικη και ευδιαθετη σε ολη την διαρκεια τηs συνεδριαs στο πρωτο μεροs πολυ καλη με καλη πιεση σε επι-μερουs σημεια μεση πλατη αυχενα και στο δευτερο μεροs στα του αγωνα!!!εδωσε καλη εντυπωση με πολυ απαλα αγκιγματα σημειο αναφοραs τα γκαβλοτικα τηs επιφωνηματα εβγαλε το φορεμα τηs μονη τηs μολιs περασε στο δευτερο μεροs το ποιο δυνατο τηs σημειο το σωμα τηs ωραιοs κολοs δεν βιαστηκε καθ'ολου δεν μου εφαγε τον χρονο περασα ωραια θα την ξαναεπιλεξω.
εχω κανα δυο συνεδριεσ να ουμ μαζι τησ και καλα απο τα μερη μου τα Σερρασ αλλα οχι κατι φοβερο...σα τη μυγα μεσ το γαλα ..Μεταγραφή σε άλλο πριβε μαγαζί
Την έχεις γνωρίσει η την έχει ακουστά την Λάουρα
Απ τα Σέρρας η Έδεσσα γιατί κάτι μου θυμίζειςεχω κανα δυο συνεδριεσ να ουμ μαζι τησ και καλα απο τα μερη μου τα Σερρασ αλλα οχι κατι φοβερο...σα τη μυγα μεσ το γαλα ..
Εσύ το παγωτό το πλένεις?Πήγα τελικά Κρίσταλ, πρώτη φορά σε μασατζίδικο. Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ (βασικά μέτριο το μασάζ αλλά δεν περίμενα κάτι παραπάνω) για κανά 25-30 λεπτά με ελαφριά κουβεντούλα. Μετά με γύρισε και σε πέντε λεπτάκια την τελειώσαμε τη δουλειά.
Γενικά καλή εμπειρία. Το μόνο σχόλιο είναι ότι η πετσέτα δεν μοσχομυρίζει που λέμε οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν χρησιμοποιημένη ή είχα πλυθεί και οι παντόφλες δεν ήταν αυτές οι σφραγισμένες της μιας χρήσης, ήταν κλασικές σαγιονάρες που αμφιβάλλω αν πλαίνονται κι αυτές.
Εγώ έκανα ντουζ και πριν και μετά. Και για την πετσέτα που μου έδωσαν για να κάνω ντουζ δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν πλυμένη ή όχι γιατί δεν ήταν ούτε σφραγισμένη ούτε μύριζε πληντύριο. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ήταν.Εσύ το παγωτό το πλένεις?
Το παγωτό πάει στο nick name που έβαλες και όχι στο υπονοούμενο. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Το είπα για να γελάσουμε....Εγώ έκανα ντουζ και πριν και μετά. Και για την πετσέτα που μου έδωσαν για να κάνω ντουζ δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν πλυμένη ή όχι γιατί δεν ήταν ούτε σφραγισμένη ούτε μύριζε πληντύριο. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ήταν.
Α, σόρυ. Νόμιζα εννοούσες αν είχα πλύνει το πουλί μου ή όχιΤο παγωτό πάει στο nick name που έβαλες και όχι στο υπονοούμενο. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Το είπα για να γελάσουμε....
Με ποια κοπέλα έκανες;Πήγα τελικά Κρίσταλ, πρώτη φορά σε μασατζίδικο. Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ (βασικά μέτριο το μασάζ αλλά δεν περίμενα κάτι παραπάνω) για κανά 25-30 λεπτά με ελαφριά κουβεντούλα. Μετά με γύρισε και σε πέντε λεπτάκια την τελειώσαμε τη δουλειά.
Γενικά καλή εμπειρία. Το μόνο σχόλιο είναι ότι η πετσέτα δεν μοσχομυρίζει που λέμε οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν χρησιμοποιημένη ή είχα πλυθεί και οι παντόφλες δεν ήταν αυτές οι σφραγισμένες της μιας χρήσης, ήταν κλασικές σαγιονάρες που αμφιβάλλω αν πλαίνονται κι αυτές.