Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

dxb

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Σε σχεση μ αυτο που ηταν παλιοτερα εχει φτιαξει πολυ,ολα πλαστικα βυζια ,χειλια,φρυδια ολα,σαν την Κατερινα Καινουργιου απο Lidl,μασαζ ειναι μετριο προς κατιουσα δηλαδη χαιδολογαει γιατι εχει κατι νυχια σαν κατσαβιδια και φοβαται μην τα σπασει,στα του αγωνα εβγαλε βυζους τουμπανους με νυχοχαιδεμα στα παπαρια και το αλλο χερι να εκτελει τιιμια,αν σ αρεσει το στυλ του τσοκαρου μπινμπο αξιζει
Απο αλλη υπηρεσια δεν παιζει,τουλαχιστον σ εμενα ,ααλλα παλιοτερα εχει παιξει σε πολλους οταν ηταν στο Πανοραμα και γαμησια
Κοστος 50Ε
Καλησπέρα, είναι πριβέ το συγκεκριμένο γιατί το τηλέφωνο έχει φραγή;

Ευχαριστώ

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.096
Πόντοι
1.056
Kαλησπέρα σε ολα τα καρντάσια...την βοήθεια σας θέλω για μια περιπτωσάρα!!!!Εχει κανεις σας εμπειρία μασαζ με μια Maria Cmouratidou, ιδιοκτήτρια του Relief Massage???Τι υπηρεσίες προσφέρει και ποσο προχωράει???Ειναι μελαχρινο υπερτούμπανο και ενδιαφέρομαι για ραντεβου μαζι της αυτες τις μέρες που ειναι Αθήνα!!!!

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Kαλησπέρα σε ολα τα καρντάσια...την βοήθεια σας θέλω για μια περιπτωσάρα!!!!Εχει κανεις σας εμπειρία μασαζ με μια Maria Cmouratidou, ιδιοκτήτρια του Relief Massage???Τι υπηρεσίες προσφέρει και ποσο προχωράει???Ειναι μελαχρινο υπερτούμπανο και ενδιαφέρομαι για ραντεβου μαζι της αυτες τις μέρες που ειναι Αθήνα!!!!
Είχα πάει εγώ πριν κάνα 2 χρόνια που ήταν σε στενό στην Αιγαίου,όντως είναι τουμπανο,μασάζ αδιαφορο και πετσέτα περιοπής ,δεν έκανε τίποτα απολύτως δυστυχώς

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Καλησπέρα κυριοι.

Επιστροφή στο μασαζ μετά από πολυ καιρό αποχής, έχομε και λεμε...Οι παρακάτω συνεδρίες είναι τους προηγουμενους 2 μηνες. Ολες λαδοκόρες που θα αναφέρω είναι τσουπωτες.

Crystal
Πέρασμα από Crystal. Δευτερα απόγευμα, μόνος ημουν, πολλές οι επιλογες, για όλα τα γούστα θα έλεγα. Ισως και 10 κοπέλες, δεν συγκράτησα ονόματα, έψαχνα Αρτεμη αλλά δεν την βρήκα. Επέλεξα Ολιβια που διέκρινα βυζι μεγάλο (3,5αρι). Φιλότιμη προσπάθεια, έπιασε τη βάση η Ολιβια. Μασάζ μέτριο και 2ος γύρος προστιχος , φοραει και καυλωτικα γυαλια. Βγάζει κατι προστιχο, σκυλέ και πικραμένο.

massagio
Πήγα μια βόλτα από massagio αναζητώντας την Αλεξία(γνωστή σε αυτο το νήμα). Την πρώτη φορά δεν διέκρινα ότι τα βυζιά της είναι ψευτικα, δεν με χάλασε και τόσο ,καλή δουλειά έκανε ο χειρούργος. Την Αλεξία θα μπορουσα να την πηδάω όλο το 24ωρο, είναι στα γούστα μου. Λίγο κρύα μου φάνηκε βέβαια, ίσως έχει κουραστεί δεν ξέρω. Πρώτο μέρος αρκετά καλό, μασάζ με δύναμη. Δεύτερο όχι και τόσο.

Βανα σπα.
Την πρώτη φορά πέρασμα με Βερόνικα. 26 ετών τσουπωτη ξανθιά, βυζί 3αρι , προσωπάρα. Μασάζ πολύ κάτω του μετρίου αλλά ρεφαρεις στο δεύτερο γύρο, εκτόνωση με προστυχόλογα .
Επόμενη συνεδρια με Δόμνα ψηλή μελαχρινή με τεράστιο κώλο , 23 ετών. Μασάζ ανύπαρκτο αλλά δευτερο μέρος σουπερ απογειωτικό, περασα καλά.

Αυτά τα ολίγα....

Τελευταία τροποποίηση:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.096
Πόντοι
1.056
Είχα πάει εγώ πριν κάνα 2 χρόνια που ήταν σε στενό στην Αιγαίου,όντως είναι τουμπανο,μασάζ αδιαφορο και πετσέτα περιοπής ,δεν έκανε τίποτα απολύτως δυστυχώς
Ειναι για μεγάλες μάχες...ισως θελει υπομονη,επιμονή και κανα εξτρα μαρουλάκι...σ ευχαριστω για την πληροφορηση αδερφέ!!!!

• Like
Αντιδράσεις: tefras

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
κοπέλα του μασάζ που μια έχει γκόμενο και το παίζει κυρία και σε κοιτάει υποτιμητικά. Και όταν την στέλνει ο γκόμενος, επιστρέφει στην πραγματικότητα του μασάζ και κάνει την καλή.
Ελεος. Άντε βρε κορίτσι μου καθάρισε κανένα πάτωμα, στρώσε κανενα κρεβάτι και μάθε να φέρεσαι και να σέβεσαι.
Την είδατε όλες μουναρες με ξένα λεφτά

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Ξέρει κάποιος για ένα Velvet Spa κάπου στην Τούμπα?,αν παίζει κάτι η ανειναι πριβέ κτλ??

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.331
Πόντοι
1.056
κοπέλα του μασάζ που μια έχει γκόμενο και το παίζει κυρία και σε κοιτάει υποτιμητικά. Και όταν την στέλνει ο γκόμενος, επιστρέφει στην πραγματικότητα του μασάζ και κάνει την καλή.
Ελεος. Άντε βρε κορίτσι μου καθάρισε κανένα πάτωμα, στρώσε κανενα κρεβάτι και μάθε να φέρεσαι και να σέβεσαι.
Την είδατε όλες μουναρες με ξένα λεφτά
Για ποια λες;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.353
Πόντοι
206
Καλησπέρα συναγωνιστες,
Καμιά πληροφορία για το physis massage therapy που είναι Τσιμισκή;
Παίζει τίποτα η απλό μασάζ;
Ευχαριστώ!

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Έχουμε πει πολλές φορές ότι πολλοί άντρες (να το παραφράσω λίγο) σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω, αν και διαχωρίζονται σαφώς οι λειτουργίες και οι χρήσεις του καθενός. Εις μάτην...... Ποτέ δεν βρίζω κανέναν αν και μερικές φορές χρειάζεται. Αλλά όχι δεν θα ρίξω το επίπεδό μου.
Αγαπητέ μου, το τονίζω, πρόσεξε δεν θέλω παρεξηγήσεις το τονίζω . Αυτό που ρωτάς ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΈΒΗ ΠΟΤΕ . ΠΟΤΕ.
Αλλά, λέω αλλά , αν μου είχε συμβεί θα στο έλεγα εσένα και μέσω εσού και του site σε όλη την Ελλάδα; Και μετά;
Δεν συνεχίζω... θα σε αφήσω να σκεφτείς και λίγο... έστω και τώρα.
Σχετικά με την κυρία από Relief Center τη Μαρία, στην Αθήνα κάνει συνεδρίες με μια άλλη Ναταλία ή Dina Kara..τώρα από εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνουν ότι τα ταξίδια με αεροπλάνο Αθήνα δεν βγαίνουν εύκολα τα έξοδα με κάτι απλό..η Dina Kara μαζί της προσφέρει και εξτρα

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Σχετικά με την κυρία από Relief Center τη Μαρία, στην Αθήνα κάνει συνεδρίες με μια άλλη Ναταλία ή Dina Kara..τώρα από εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνουν ότι τα ταξίδια με αεροπλάνο Αθήνα δεν βγαίνουν εύκολα τα έξοδα με κάτι απλό..η Dina Kara μαζί της προσφέρει και εξτρα
Μαλακίες,τις έστειλα για να έρθει σε ξενοδοχείο Αθηνά κ μου είπε ότι δεν πάει σε Hotel...οπότε μόνο η Κάρα αν κανει

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Λοιπον,επειδη δεχομαι καποια μυνηματα κατα καιρους και ειδικα οταν ανεβαζω κατι που εκανα με μια κοπελα σε μασσατζιδικο η σε μπουρδελο,εδω πιο συγκεκριμενα μιλαμε για μασσαζ θελω να πω πως σε ηληθιες ερωτησεις του τι εκανες μαζι της και τι οχι δεν θα μπω στον κοπο να απαντησω καν!Δεχομαι οτι το σαιτ υπαρχει για να ανταλασουμε αποψεις και να μιλαμε πανω σε διαφορα θεματα στο μασαζ!Να δεχτω αυτο που ειπαμε οτι η μια ειναι βρωμιαρα,οτι η αλλη σε κολλησε παρασημα,οτι η μια χαιδευει,η αλλη παταει καλα η αλλη ειναι γρια η αλλη ειναι νεα,η μια εχει μεγαλο κρεβατι η αλλη μικρο στο ενα στουντιο ζητανε χαρτια στο αλλο δεν ζητανε κλπ!Αλλα το ξαναλεω αν εσυ που μου στελνεις εισαι βρωμιαρης και απλυτος και μυριζεις απο χιλιομετρα δεν θα εχεις την ιδια συμπεριφορα απο ενα κοριτσι σε σχεση με εναν που ειναι αρωματισμενος και καθαρος!Επειτα δυστυχως η ευτυχως η εμφανιση μετραει κι επειδη μιλαμε για ενα επαγγελμα που εχει μεσα και το σεξουαλικο κομματι αν το μωρο σε γουσταρει θα στα δωσει πιο ευκολα απο καποιον που της ειναι αδιαφορος!Τριτον μετραει πολυ ο τροπος,βλεπεις μεχρι που σε περνει η ιστορια και παιζεις καταλληλα,π.χ. απλωνεις λιγο χερακι σιγα σιγα και βλεπεις σ αφηνει,προχωρας, σε κοβει το διαπραγματευεσαι,μιλας σωστα,οχι σαν αγρικος να την υποτιμας αλλα το βασικοτερο ουτε σαν μαλακας επειδη πληρωνεις πρεπει και να απαιτεις!Εχω τυχει σε μασσατζιδικα η κοπελα να μην τηρει ουτε τα μισα απο τα συμφωνημενα κι εκει ειπα δεν πληρωνω αλλα εχει τυχει να μου φερθουν και υπεροχα και να ριξω δεκα εικοσι γιουρα μπουρμπουρι!Παμε τωρα και στο τελευταιο το κομματι εχει τυχει με 4 κοριτσια απ αυτα που δουλευουν εδω να παρω και το παραπανω ,γαμησι ,πιπα ,ραντεβου εξω η αλλου ενω δεν αναφερεται σε υπηρεσιες τους.Επειδη λοιπον το ανεφερα εδω μεσα εμαθα οτι πηγε φιλος και ειπε οτι εμαθα οτι γαμιεσαι κλπ κλπ κλπ και εκτεθηκα και λαθος μου και βγηκα και χαμενος!Γι αυτο θελω να πω οτι καθε μασσαζ για τον καθενα στο τι πηρε και πως το πηρε εξαρταται απο πολλους παραγοντες που προανεφερα!Ο καθενας σας ναπερναει την πορτα του καθε ιδρυματος εχοντας το νου του τι προσφερει το ιδρυμα και απο εκει και περα αν βλεπει οτι τον παει και οτι το χει να ζηταει και το παραπανω!Εγω απο εδω και στο εξης οταν βλεπω μυνηματα του τυπου-
πως ειναι στην πιπα,-τι ειπες για να σου κατσει -πως ειναι η φαση μαζι της ,τι αλλο κανει κλπ κλπ κλπ δεν θα απανταω και θα μπλοκαρω κι ολας κι αυτον που το στειλε!Η απαντηση σ αυτα ειναι πηγαινε και πληρωσε να μαθεις και αν εισαι και μαγκας παρε και πιο πολλα!Δηλαδη εμενα περιμενεις να σου πω?Τελος παντων καλα να περνατε και κοψτε το σπαμαρισμα και το μασημενο φαι μερικοι εδω μεσα!
Το πρώτο και βασικότερο πράγμα που έπρεπε όχι να μάθεις ,αλλα να ξέρεις πριν την πατήσεις, είναι σε ποίον δίνεις πληροφορίες και τι πληροφορίες δίνεις.....
Για να μην εκθέσεις κάποια κοπέλα/κατάστημα και να μην εκτεθείς εσυ κυρίως.
Προσωπικά για πολύ λίγους θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά, τό ίδιο θέλω να γίνεται και απο την πλευρά των άλλων φίλων απέναντί μου.
Μου έχει ανοίξει πόρτα σε μαγαζί για την ακρίβεια 2 μαγαζιά και δεν τον έχω εκθέσει ούτε πήγα και είπα το και το ασχέτως αν το ενα μαγαζί ήταν ψιλο ελεύθερο και το άλλο πριβέ.......

Προσωπικά ο,τι γράφω είναι μεχρι εκει που θεωρώ πως επιτρεπεται, λεπτομέρειες σε π.μ και με λίγους ανθρώπους που υπολογίζεις ο,τι δεν θα σε εκθεσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom