Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.353
Πόντοι
206
Δεν απαντώ φίλε,δεν θέλει πολύ μυαλό αλήθεια
Ενταξει πες οτι δεν το εχω! Δεν νομιζω να προσβαλα κανεναν.. Αν ξερεις λες ενα ΝΑΙ ή ενα ΟΧΙ θα αρκουσε! Οπως βλέπεις δεν προσβαλω ποτε κανεναν εδω μεσα..

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Είχα πάει εγώ πριν κάνα 2 χρόνια που ήταν σε στενό στην Αιγαίου,όντως είναι τουμπανο,μασάζ αδιαφορο και πετσέτα περιοπής ,δεν έκανε τίποτα απολύτως δυστυχώς
Tουμπανο δεν τη λες προς αποφυγη παραπληροφορησης ειναι μια χοντρη που προσπαθει να αδυνατισει αλλα οκ ξερει να προβαλει τον εαυτο της!Οσον αφορα το παρακατω να ξερετε οτι σιγουρα κανει και εξτρα εκτος του μασαζ αλλα σε ατομα που γνωριζει καλα!Το λεω οχι επειδη ξερω κατι αλλα επειδη πηγα τρεις τεσσερις φορες για μασαζ κανονικο ,δυο εκανα μαζι της και δυο με τη Βασια αν δεν κανω λαθος,καθε φορα ηταν και πιο ανοιχτη,σαν μυδι ενα πραγμα!Απλα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση να πας μια δυο φορες και να γινει κατι ,θα πρεπει να περασουν σιγουρα καμια δεκαρια!

Μην ξεχναμε και οτι στο ριλιφ πηγαινε και ο πορνοσταθης,μην βγει στη φορα και κανα βιντεακι κι απο εκει!

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
μηπωσ γνωριζει κανασ τσακαλοσ τη απεγινε η Λαουρα απο τον βρωμυλο ζεσι???ευαριστω εκ το προτερων

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
μηπωσ γνωριζει κανασ τσακαλοσ τη απεγινε η Λαουρα απο τον βρωμυλο ζεσι???ευαριστω εκ το προτερων
Μεταγραφή σε άλλο πριβε μαγαζί
Την έχεις γνωρίσει η την έχει ακουστά την Λάουρα

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
Καλησπέρα συναγωνιστες,!!! Περασμα πριν λιγεs μερεs απο Κρυσταλ με την ΚRYSTI ΠΟΛΥ ωραιο κοριτσι φρεσκο ωραιο σωμα ευγενικη και ευδιαθετη σε ολη την διαρκεια τηs συνεδριαs στο πρωτο μεροs πολυ καλη με καλη πιεση σε επι-μερουs σημεια μεση πλατη αυχενα και στο δευτερο μεροs στα του αγωνα!!!εδωσε καλη εντυπωση με πολυ απαλα αγκιγματα σημειο αναφοραs τα γκαβλοτικα τηs επιφωνηματα εβγαλε το φορεμα τηs μονη τηs μολιs περασε στο δευτερο μεροs το ποιο δυνατο τηs σημειο το σωμα τηs ωραιοs κολοs δεν βιαστηκε καθ'ολου δεν μου εφαγε τον χρονο περασα ωραια θα την ξαναεπιλεξω.
A STAR IS BORN!

blbou

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπερα πρωτο σχολιο και απο εμενα λατρης του καλου μασαζ και εγω :cool2: επισκεψη στο crystal αρκετες κοπελες δεν θυμαμαι ολα τα ονόματα περασα με Νάντια! Καλό μασαζ με διαρκεια και πίεση! 2ο μέρος επίσης καλο!

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
Μεταγραφή σε άλλο πριβε μαγαζί
Την έχεις γνωρίσει η την έχει ακουστά την Λάουρα
εχω κανα δυο συνεδριεσ να ουμ μαζι τησ και καλα απο τα μερη μου τα Σερρασ αλλα οχι κατι φοβερο...σα τη μυγα μεσ το γαλα ..

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
155
Πόντοι
0
Πήγα τελικά Κρίσταλ, πρώτη φορά σε μασατζίδικο. Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ (βασικά μέτριο το μασάζ αλλά δεν περίμενα κάτι παραπάνω) για κανά 25-30 λεπτά με ελαφριά κουβεντούλα. Μετά με γύρισε και σε πέντε λεπτάκια την τελειώσαμε τη δουλειά.
Γενικά καλή εμπειρία. Το μόνο σχόλιο είναι ότι η πετσέτα δεν μοσχομυρίζει που λέμε οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν χρησιμοποιημένη ή είχα πλυθεί και οι παντόφλες δεν ήταν αυτές οι σφραγισμένες της μιας χρήσης, ήταν κλασικές σαγιονάρες που αμφιβάλλω αν πλαίνονται κι αυτές.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Πήγα τελικά Κρίσταλ, πρώτη φορά σε μασατζίδικο. Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ (βασικά μέτριο το μασάζ αλλά δεν περίμενα κάτι παραπάνω) για κανά 25-30 λεπτά με ελαφριά κουβεντούλα. Μετά με γύρισε και σε πέντε λεπτάκια την τελειώσαμε τη δουλειά.
Γενικά καλή εμπειρία. Το μόνο σχόλιο είναι ότι η πετσέτα δεν μοσχομυρίζει που λέμε οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν χρησιμοποιημένη ή είχα πλυθεί και οι παντόφλες δεν ήταν αυτές οι σφραγισμένες της μιας χρήσης, ήταν κλασικές σαγιονάρες που αμφιβάλλω αν πλαίνονται κι αυτές.
Εσύ το παγωτό το πλένεις?

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
155
Πόντοι
0
Εσύ το παγωτό το πλένεις?
Εγώ έκανα ντουζ και πριν και μετά. Και για την πετσέτα που μου έδωσαν για να κάνω ντουζ δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν πλυμένη ή όχι γιατί δεν ήταν ούτε σφραγισμένη ούτε μύριζε πληντύριο. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ήταν.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.809
Πόντοι
216
Εγώ έκανα ντουζ και πριν και μετά. Και για την πετσέτα που μου έδωσαν για να κάνω ντουζ δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν πλυμένη ή όχι γιατί δεν ήταν ούτε σφραγισμένη ούτε μύριζε πληντύριο. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ήταν.
Το παγωτό πάει στο nick name που έβαλες και όχι στο υπονοούμενο. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Το είπα για να γελάσουμε....

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
155
Πόντοι
0
Το παγωτό πάει στο nick name που έβαλες και όχι στο υπονοούμενο. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Το είπα για να γελάσουμε....
Α, σόρυ. Νόμιζα εννοούσες αν είχα πλύνει το πουλί μου ή όχι :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
@Pagotatzis το οτι δεν μυρίζουν δε λέει κάτι απαραίτητα. Ίσως να μη βάζουν μαλακτικό. Για το άλλο συμφωνώ, εντελώς γελοία φάση η πλαστική σαγιονάρα, οι μίας χρήσης είναι πάμφθηνες

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Με ποια κοπέλα έκανες;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Τελικά στο angel Εύα jumbo ή όπως αλλιώς το λέτε έχει λουκουμάκι ο καφές η τζάμπα ο ξενιτεμός στις ανατολές….?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom