Ανωμαλιτσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2021
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Θα την είχα πλακώσει στις σφαλιαρες![]()
ΝΑΝΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΝΑΝΣΥ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΕΧΕΜΥΘΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ ...694 220 0937 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΝΑΝΣΥkanesex.com
Απλά ενημερώνω για την ύψιστη φόλα . Μεγάλη μ@λ@κω. Πιπα με καποτα (να σημειωθεί ότι ειμαι νεος εμφανισιμος και προσέχω την εμφάνιση μου ) . Αυτηνής δεν της καυλωνε ούτε με αίτηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ . Ενώ έκανε πίπα με καποτα σήκωνε τηλεφωνα και έλεγε πάρτε με σε λίγο ειμαι σε ραντεβού . Το κρεβάτι ήταν ξέστρωτο όταν πήγα . Ζήτησα νερο μου έφερε σε ποτήρι και όχι μπουκαλάκι . Προφανώς μετά το 10λεπτο που έγλυψε το σελοφάν με παύσεις για να απαντήσει το τηλέφωνο το οποίο καθόλη την άλλη διάρκεια έπαιζε madclip από yt την έκανα βρίζοντας την και οριακά γέλασε . Στο σαλόνι ήταν παρκαρισμένο το κιτος νανσυ η σασα δεν ξέρω πως την λένε . Μια που άμα σε κοιτάξει στα ματια νομίζεις ότι θέλει να σε φαει σαν μπριζόλα . Γενικώς χάλια σκηνικό μάγκες , οι φωτογραφίες σίγουρα αλλοιωμένες . Είναι νταμάρι με περούκα