πριν λιγες μερες μου βγηκε μια αγγελια στο marketplace για μασαζ απο τυπισα η οποια κανει και κουρεματα κατ οικον(περιοχη Περιστερι)προκειται για milf σκυλε ελληνιδα γυρω στα 45,της εστειλα μηνυμα και μου εκλεισε ραντεβου για το μασατζιδικο της Λενορμαν(εχω ανοιξει σχετικο θεμα),πηγα ππληρωσα τα 25 ευρω,και περιμενοντας στο δωματιο προς εκπληξη μου δεν ηρθε αυτη αλλα μια χοντρη ελληνιδα με γυαλια,η οποια μου ανεφερε οτι απλα συνεργαζονται με την αλλη με τα πολλα εκατσα μου εκανε ενα υποφερτο μασαζ τριων τεταρτων και της εδωσα αλλα 5 ευρω για να μου τον παιξει(ζητουσε 20 το μπαζο).Γυριζοντας πισω της εστειλα μηνυμα για το σκηνικο που ππαιχτηκε και κανονισα αλλο ραντεβου για αυριο με την προυποθεση οτι θα ερθει αυτη(δεν συζητησα ουτε για τιμη ουτε για αλλου ειδους"υπηρεσιες",αλλα θεωρω σιγουρο οτι ξερει τι παιχτηκε με την χοντρη γιατι μου ειχε στειλει μηνυμα να με ρωτησει αν περασα καλα,αυτα τα λιγα αν εχει κανεις αναλοογη εμπειρια ας γραψει
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).