Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλο μασαζ χαλαρωτικού τυπου παρα πολυ καλη πιπα τα ροφάει ολα μεχρι τελους πολυ τιμια επιλογή50 μου ζήτησε για μια ώρα σεξ, μασάζ,πίπα. Η φωτογραφία δεν είναι δική της, αλλά αυτές που στέλνει μετά ως δικές της δείχνουν ένα ωραίο μωρο. Έχει δοκιμάσει κανείς?Viktoria, 33 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Viktoria, 33 ans, Athènes, Balance, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 80 ans.www.mamba.ru
Πώς είναι εμφανισιακά? Έστειλε φωτογραφίες, όμορφη φαίνεται αλλά πολύ νταρντανέ πρέπει να είναι, 1.76 ύψος και παραπάνω κιλά μου έγραψε.Καλο μασαζ χαλαρωτικού τυπου παρα πολυ καλη πιπα τα ροφάει ολα μεχρι τελους πολυ τιμια επιλογή
..και σεξ στα 50 έτσι τουλάχιστον μου έγραψε εμέναΠώς είναι εμφανισιακά? Έστειλε φωτογραφίες, όμορφη φαίνεται αλλά πολύ νταρντανέ πρέπει να είναι, 1.76 ύψος και παραπάνω κιλά μου έγραψε.
Ρε παιδιά εκτός του mamba άλλος τρόπος επικοινωνίας υπάρχει ; γιατί δεν με αφήνει να στείλωΚαλο μασαζ χαλαρωτικού τυπου παρα πολυ καλη πιπα τα ροφάει ολα μεχρι τελους πολυ τιμια επιλογή
Να είχαμε και καμιά φωτογραφία, έστω και οκ, να μην πάμε στα τυφλά.....και σεξ στα 50 έτσι τουλάχιστον μου έγραψε εμένα
ειναι λιγο γεματουλα αλλα το στομα το δουλεύει τέλιαΠώς είναι εμφανισιακά? Έστειλε φωτογραφίες, όμορφη φαίνεται αλλά πολύ νταρντανέ πρέπει να είναι, 1.76 ύψος και παραπάνω κιλά μου έγραψε.
Και με λίγα ψυχοφαρμακα, είναι μια χαρά ...παλια γνωστη, αξια για αυτα που ζηταει
γραψε της στο mamba και θα στο στειλειΈχουμε τηλ από Σβετλάνα;
Αυτό είναι σέρβιςΑυτή όλο εδώ μέσα κοιτάζει....δεν είναι απίθανο να στο στείλει μόνη της
Μήτηρ πάσης μαθήσεως ??Svetlana, 53 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 25 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Svetlana, 53 ans, Athènes, Capricorne, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 25 - 80 ans.www.mamba.ru
Για επανάληψη....