Κάθε μέρα σχεδόν την βλέπω.Την Νάσια από Παπάφη θέλουμε??
Περνάει έξω από το μαγαζί.
Όπως την άφησες είναι...
Κάθε μέρα σχεδόν την βλέπω.Την Νάσια από Παπάφη θέλουμε??
Το σταμάτησε το επάγγελμα? Η κάνει μόνο σε λίγους κ αυτή??Κάθε μέρα σχεδόν την βλέπω.
Περνάει έξω από το μαγαζί.
Όπως την άφησες είναι...
Ήταν μια που δεν έβγαζε γλώσσα μέσα όταν έκανε μασάζ?Το σταμάτησε το επάγγελμα? Η κάνει μόνο σε λίγους κ αυτή??
Αυτό είναι το νούμερο. Αλλά κάλεσε πρώτα μια και έχει αλλάξει αρκετές τοποθεσίες από τότεΚύριοι καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε!θα ήθελα να ρωτήσω αν η Εβητα έχει ακόμη χώρο και δεν ξέρω αν ισχύει ένα νούμερο που έχω ,τελειώνει σε 545!είχα πάει μερικές φορές πριν πολύ καιρό όταν είχε το μαγαζί στην Καλαμαριά ,πριν την Αιγαίου σε ένα στενό !
το τηλ ειναι στο τελος 952.και ειναι στης ολγας κοντα στην σχολη τυφλωνΚύριοι καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε!θα ήθελα να ρωτήσω αν η Εβητα έχει ακόμη χώρο και δεν ξέρω αν ισχύει ένα νούμερο που έχω ,τελειώνει σε 545!είχα πάει μερικές φορές πριν πολύ καιρό όταν είχε το μαγαζί στην Καλαμαριά ,πριν την Αιγαίου σε ένα στενό !
αν εκλεισε γλιτωσαμε απο τον μπιχλομιχαλιο.Το zesi έκλεισε τελείως ;
Σ' ευχαριστώ φίλε μου θα δοκιμάσω!!Αυτό είναι το νούμερο. Αλλά κάλεσε πρώτα μια και έχει αλλάξει αρκετές τοποθεσίες από τότε
952?παίζει να μου το στείλει ς σε σε περίπτωση που δεν την βρω σε αυτό που έχω?το τηλ ειναι στο τελος 952.και ειναι στης ολγας κοντα στην σχολη τυφλων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένας σχεδόν χρόνος πέρασε από την πουστιά που μου έκανε ο βρωμιαρης κ βλέπω ότι μάλλον το έκλεισε το κινητό μπουρδελο του!Χθεσινή επίσκεψη στο zesi !
Αυτά που θα γράψω είναι για να καταλάβουν κάποιοι σε τι είδους άτομα πάμε κ ακουμπάμε τα λεφτά μας!
Διαλέγω την Νάντια! ( μεταγραφή από τον παγωτατζη)
Στο δωμάτιο την λέω ...Πώς ΤΟ πρόγραμμα που κάνω πάντα εγώ εδώ είναι 2 εκτονώσεις Με (80€)! Και φυσικά δεν ξεφεύγω από τον χρόνο μου κ το ξέρει κ ο Μιχάλης!!!
Νάντια: Ναι Οκ!
Με την κοπέλα πέρασα πολύ καλά, αφού τελείωσα στο 25 λεπτό 2 φορές!!! Για να τα λέμε όλα, γιατί εγώ είμαι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ!!! Και σαν μέλος τις σόλες μου τις έχω λιώσει!
Πληρώνω τον κυρ.Μιχαλη με 100€ κ δεν δίνει τα ρέστα! (1.5 χρόνο πελάτης πάντα το ίδιο παράβολο του δίνω)
Του λέω: Τα ρέστα? Το εικοσαρικο?
Μου λέει: "Να τα βρεις με την κοπέλα!!!
- Οκ του λέω κ θα με χάσεις από πελάτη!!!
Αυτά... κ να πεις ένα Ευχαριστώ στον Κουλη που τα χει κλείσει όλα κ δουλεύετε κάτι τέτοια αρπαχτικά!!!
Υ.Γ. Είναι τόσο μικρή η πιάτσα που τα βιζιτακια σου τα βρίσκω κ Αλλού!!!![]()
Και σε αυτό μπορείς να την βρεις!?952?παίζει να μου το στείλει ς σε σε περίπτωση που δεν την βρω σε αυτό που έχω?
Α ωραία!Αν καταφέρω να με αναγνωρίσει και να με δεχθεί θα ενημερώσω!!!Και σε αυτό μπορείς να την βρεις!?
Το ότι ούτε εσύ δέχεσαι μήνυμα ούτε αυτός μπορεί να στείλει το γνωρίζεις η λέμε για να λέμε μόνοfile mou otan mporeseis na steileis steile se parakalo k se mena proswpiko minima to tilefono! se euxaristo!
καρφίτσα έχει σε καμιά?Καλή χρονιά αλάνια υγεία και καύλα τίποτα άλλο.Επισκεψεις εβδομάδας μετά από αποχή εις τας Αθήνας για να μπει καλά ο χρόνος. Ξεκίνησα για Aqua δεν είχαν κενό και ανέβηκα μασαζιο πέρασμα με Αθηνά μιλφ ετών 40 αδύνατη ωραίο κορμί ωραίο βυζί για την ηλικία τής δυαρακι περίπου. Στα του αγώνα ψιλομαπα μασάζ πολύ χάδι λες και θα σπάσω καλό μπουρου μπουρου κατεβάζει μπλουζάκι και πολλά υγρά η γκόμενα καυλώνει για πλάκα μόλις τη χουφτωσεις και το παίξεις καλά. Συμπαθητική εμπειρία αλλά ως λάτρης των μικρών ζουμερων δεν είναι για μένα. Οπότε κατηφορησα κρυσταλ να δω τι παίζει κ εκεί Ωραίες υπάρξεις είδα και μια μικρή καινούργια αδύνατη Ίριδα αλλά ήταν πιασμένη όποτε προτιμησα Αντζελίνα μικροκαμωμένη γύρω στα 22-25 κανονικό σωματακι μικρό βυζακι ψιλοκαλο μασαζακι και παιχνιδιάρικο παιξιματακι τη πιάνει τη πουτσα με λαχτάρα το μωρό. Πιστεύω Ολίβια που είναι στο στυλ της Νάντιας και Αντζελίνα είναι καλές σα νέες προσθήκες. Για Ίριδα πέρα το ότι έχει ωραίο κορμί δεν έχω άποψη ( απαντώ στον συνάδελφο πιο πάνω). Καλή χρονιά να έχουμε αλάνια
σε αυτο το thread εχει σταματησει η αναφορα στην καρφιτσα εδω και χρονια...γινεται γλεντι τρικουβερτο αν παιξει καμια πιπα...κατα τα αλλα, μαλακιες των 50 Ευρωκαρφίτσα έχει σε καμιά?
Στο σπα πριβέ εννοείς στην υποδοχή που είναι έτσι;;τι να παίζει φίλε υπάλληλος είναι κ είναι όντως πρόστυχο φάτσα κ για άγρια γαμησιαεγω να ρωτησο κατι ασχετο. στο σπα πριβε που ας πουμε ειναι μασατζιδικο δουλευει ενα μιλφ να το πω... δεν ξερω αλλα βγαζει κατι προστυχο και φαινεται σαν να εχει ενισχυμενα βυζια τουμπανα και θελω να της χυμυξω. ξερει κανεις τι παιζει με αυτην? ειναι η κοπελα που σηκωνει τα τηλεφωνα λογικα και βρισκεται στην υποδοχη παντα.