troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.517
- Πόντοι
- 5.506
καθαροαιμα στο νημα βγαζει μονο ο νιπλης και ο ροπαο...να παντρευτεις πρεπει να δωσουμε το καλο παραδειγμα.
εγω πετιγκρι μονο απο εκει θα παρω
καθαροαιμα στο νημα βγαζει μονο ο νιπλης και ο ροπαο...να παντρευτεις πρεπει να δωσουμε το καλο παραδειγμα.
Ξέχασες τα εγκλήματαη καλυτερη σειρα εβερ κορυφαιες επισης τις ελλαδος τα παιδια και δογκανος.
Ποια είναι η θεία;Απο τα κορυφαιες σειρες Κοκκινος Κυκλος και 10η Εντολη.
Ηταν του χωρου που κινουμαστε..If you know what i mean.Ποια είναι η θεία;
Δηλαδή ή τσατσά ή μεγαλοεπιχειρηματίας....Ηταν του χωρου που κινουμαστε..If you know what i mean.![]()
Εσύ ο εφοπλιστής;;;;;;απο Δευτερα πολυ δουλεια παλι παιδια...
Στην αρχή νόμισα πως ήταν η τρελή με τα τηγανόψωμαΗταν του χωρου που κινουμαστε..If you know what i mean.![]()
gιατι δεν κοιμασαι ?
gιατι δεν κοιμασαι ?
δεν ειναι καλό αυτό που κάνεις στον οργανισμό σουΔεν έχω ιδέα, πάλι σούρσιμο αύριο
Ρε κουκλε εχω παθει το ιδιο πραγμα με τις νομιμες γυναικες...Βαριεμαι ασχημα του θανατα λεμε δεν παει το μυαλο σου..Ο κουταβού χάνει συνεχώς στοιχήματα με έπαθλο "θα σου πω τι αβαταρ θα βάλεις "
NΙΠΛΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.δεν ειστε φρονιμα παιδιά οι βραδυνοι ...
Παιδια προσοχη , τα ναρκωτικά μέχρι κάποια ηλικία , μετά κάνουν κακόNΙΠΛΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ....ΣΟΥΡΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ since 1981