troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.564
- Πόντοι
- 5.506
α ρε μαν ...τι ωραιο ειναι να εχεις φιλουςδωρο δεν σου εκανα παρε ενα με καθυστέρηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

α ρε μαν ...τι ωραιο ειναι να εχεις φιλουςδωρο δεν σου εκανα παρε ενα με καθυστέρηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω δύο ταινιες σεξ και μια καρατε, οπως λεγανε πριν 30 χρονια στα σινεμα του κεντρουκαι εγω ρε θειο....3 ρομαντικες κομεντη και 1 με ζωα...
εχω πλανταξει απο το πρωι
τα καουμποικα ηταν γαματα αλεξηΕγω δύο ταινιες σεξ και μια καρατε, οπως λεγανε πριν 30 χρονια στα σινεμα του κεντρου
κανε μια δωρεα στο νημα ρε moynh....Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
τα 800 πρεπει να τα φυτιλιασεις για παρτη μας.κέρδισα στα χαρτιά 1800 παρα κατι
για πες πόσες μαλακιες τράβηξες με της ταινίες σεξ?Εγω δύο ταινιες σεξ
τι θες?κανε μια δωρεα στο νημα ρε moynh....
ο τακης εχασε μια περιουσια χτες![]()
![]()
![]()
κανε μια δωρεα στο νημα ρε μουνη...ο τακης εχασε μια περιουσια χτεςκέρδισα στα χαρτιά 1800 παρα κατι
το ρολοιτι θες?
Μονο στον Κολλητο μου τον Αθηναίοκανε μια δωρεα στο νημα ρε μουνη...ο τακης εχασε μια περιουσια χτες![]()
σκασε μια 500αρα για σκυλο για να το αποδειξειςΜονο στον Κολλητο μου τον Αθηναίο
και μια σοδα μεταμε στεναχωρησατε παω να φαω ενα κομματι πιτα,ενα μελομακαρονοκουραμπιε και μιση διπλα.
ο νιπλης τα φερνει βολτα με 7Κ....εσυ εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο?με στεναχωρησατε παω να φαω ενα κομματι πιτα,ενα μελομακαρονοκουραμπιε και μιση διπλα.
μην κανεις τρελες....γκαστρωσε τηνΚαι να ξέρετε οτι σκεφτομαι να παντρευτώ μετα τον μπαρο![]()
να παντρευτεις πρεπει να δωσουμε το καλο παραδειγμα.Και να ξέρετε οτι σκεφτομαι να παντρευτώ μετα τον μπαρο![]()