John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Πάρε λεπτομέρειεςΓια δώσε λεπτομέρειες !!
Πάρε λεπτομέρειεςΓια δώσε λεπτομέρειες !!
Απίστευτη κολάραΠάρε λεπτομέρειες
Πάρε λεπτομέρειες
Για αυτο το ειπα οτι δεν ειναι κακοΕγώ αρχηγέ μου έχω περάσει καλά και με 2 ζευγάρια Κυριακή βράδυ που είχα πάει μόνος μου
Πολύ καλόςΠάρε λεπτομέρειες
Αλλά τα γούστα πληρώνονται όμως φίλε μουΠολύ καλός
Σωστά, όλα έχουν το τίμημα τουςΑλλά τα γούστα πληρώνονται όμως φίλε μου
Για αυτό καί εγώ δεν ψαχνωμαι στα τσονταδικα για ζευγάρια πάω μια φορά άντε δύο και περνάω καλάΣωστά, όλα έχουν το τίμημα τους
Θα πάω σήμερα και θα σου πωΈχω πάει Σάββατο με πολύ καλές εντυπώσεις κ πολλά ζευγάρια.
Κυριακή τι λέει; Έχει καθόλου κόσμο ή νέκρα;
Καλά να περάσειςΈχω ξεκινήσει να ετοιμάζομαι για την βραδινή έξοδος στο εν λόγω υδρημα απόψε θα πληρώσο το εισιτήριο των 80 ευρώ και θα δω και σαν μόνος τη επιτυχία θα εχω
Θα γράψω αύριο κριτική για το κατάστημα πάντως για την ώρα είμαι ευχαριστημένος το μαγαζί έχει 15 ζευγάρια δεν έχω γνωρίσει ακόμη κάτι άλλα έκανα μια βόλτα στους χώρους αλλά δεν βρέθηκε κάτι για την ώρα πίνω το κρασάκι μου αλλά δεν έχω και σκοπό να κατσο αρκετά γιατί έχω έρθει με παπί και έχει και κρύοΚαλά να περάσεις
Οκ περιμένουμε, εμείς ως ζευγάρι δεν μπορέσαμε να πάμε εχθές.Θα γράψω αύριο κριτική για το κατάστημα πάντως για την ώρα είμαι ευχαριστημένος το μαγαζί έχει 15 ζευγάρια δεν έχω γνωρίσει ακόμη κάτι άλλα έκανα μια βόλτα στους χώρους αλλά δεν βρέθηκε κάτι για την ώρα πίνω το κρασάκι μου αλλά δεν έχω και σκοπό να κατσο αρκετά γιατί έχω έρθει με παπί και έχει και κρύο
Αναμενουμε τα απατολεσματα της εξορμησης συναγωνιστη!!!Έχω ξεκινήσει να ετοιμάζομαι για την βραδινή έξοδος στο εν λόγω υδρημα απόψε θα πληρώσο το εισιτήριο των 80 ευρώ και θα δω και σαν μόνος τη επιτυχία θα εχω
Θα τα αναφέρω εδώ κατά της 12 το βράδυ έκανα την βόλτα μου είχε εύκολο πάρκινγκ μέχρι της 01:30 είχαν μαζευτεί περίπου 20 ζευγάρια γνωρίσα ένα ζευγάρι και έγινε παιχνίδι και στο παιχνίδι ήρθαν αλλά 2 ζευγάρια πέρασα πολύ καλά ο χώρος ήταν καθαρός και τά ποτά νορμάλ γύρω στις τέσσερις έφυγα αλλά κράτησα επαφή με το ζευγάριΑναμενουμε τα απατολεσματα της εξορμησης συναγωνιστη!!!