SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.903
- Πόντοι
- 4.936
Σκεφτόμαστε να πάμε σήμερα το βράδυ. Ελπίζω να μην έχει μπαρμπες και σάπιες σαύρες...
σα τι περιμενεις να εχει δηλαδη; μοντελα;Σκεφτόμαστε να πάμε σήμερα το βράδυ. Ελπίζω να μην έχει μπαρμπες και σάπιες σαύρες...
Έχει ωραίο κόσμο και πολύ καλά ποτά ο Θέμης εγώ κάποια στιγμή θα πάω αλλά δεν έχω γυναίκα οπότε θα την κανω η πέμπτη η Κυριακήσα τι περιμενεις να εχει δηλαδη; μοντελα;![]()
δεν αμφιβάλω αλλά είναι "τζοκερ" τι κόσμο θα έχει το οποιοδήποτε μαγαζί... πάμε και εάν δε μας αρέσει ντυνόμαστε και φεύγουμε χαχαΈχει ωραίο κόσμο και πολύ καλά ποτά ο Θέμης εγώ κάποια στιγμή θα πάω αλλά δεν έχω γυναίκα οπότε θα την κανω η πέμπτη η Κυριακή
Όλα τυχερά είναι αυτά εγώ πάω για την διασκέδασηδεν αμφιβάλω αλλά είναι "τζοκερ" τι κόσμο θα έχει το οποιοδήποτε μαγαζί... πάμε και εάν δε μας αρέσει ντυνόμαστε και φεύγουμε χαχα))
Όχι μόνο στο νιρβάνα μπορείςΕπιτρεπεται η εισοδος σε ζευγαρι οπου η μια ειναι τρανς;
Τι εργαλείο έχεις ? Σε εκατοστάΚαλησπέρα να κάνω μια ερώτηση είμαι 23 χρόνων αλλά ελεύθερος μπορώ να πάω μόνος μου σε αυτό το μαγαζί ; Και τι είσοδο έχει
Xaxaxax έχει σημασία ; 17 εκ μπαίνω η όχι ; ΧαχαΤι εργαλείο έχεις ? Σε εκατοστά
Μπορείς κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Είσοδος τελευταία ήταν 80€.Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση είμαι 23 χρόνων αλλά ελεύθερος μπορώ να πάω μόνος μου σε αυτό το μαγαζί ; Και τι είσοδο έχει
Η είσοδος με.κοστουμι είναι 60€ .Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση είμαι 23 χρόνων αλλά ελεύθερος μπορώ να πάω μόνος μου σε αυτό το μαγαζί ; Και τι είσοδο έχει
Τυπε εγω ειχα φαει πορτα μια φορα με σορτσακι, μιας και ειχε καυσωνα. Αλλα σε επομενη φορα που ημουν με παντελονι ειδα να μπαινουν ατομα με σορτσακι, οποτε ειναι και θεμα φατσας κατα την γνωμη μου.Το ντύσιμο και η αισθητική των αντρών είναι ένα ζήτημα στα μαγαζιά αυτά.
Οι γυναίκες πάντα είναι πιο περιποιημένες και σέξι, με τα φορέματα και τις γόβες τους (αν και συχνά πετυχαίνω και με τζιν!), αλλά οι άντρες συνήθως πηγαίνουν με t-shirt μέχρι φούτερ και αθλητικά.
Μάταια προσπαθούν οι μαγαζάτορες να φτιάξουν το dress code με διάφορα τρικ. Αν δεν ρίξεις πόρτα δεν αλλάζει η κουλτούρα.
Εγώ με την πουτανα που κυκλοφορο Μπένο παντούΤυπε εγω ειχα φαει πορτα μια φορα με σορτσακι, μιας και ειχε καυσωνα. Αλλα σε επομενη φορα που ημουν με παντελονι ειδα να μπαινουν ατομα με σορτσακι, οποτε ειναι και θεμα φατσας κατα την γνωμη μου.
Για δώσε λεπτομέρειες !!Εγώ με την πουτανα που κυκλοφορο Μπένο παντού