Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι μας έκανες τώρα!!!!!!
έβαλα κι άλλο βίντεοΤι μας έκανες τώρα!!!!!!
Προτιμώ από κοντά μαζί σου κοριτσαρα!!!! Θα τα πούμε σύντομα...έβαλα κι άλλο βίντεο
έβαλα κι άλλο βίντεο
ααα είσαι ωραίος! ξυρισμένος, και το πόδι, και άσπρο σώβρακο που με αρέσει! μπράβο ρε!Πάρε αυτό για δωράκι
Αυτό είναι μια μαλάκια που κανειςΠάρε αυτό για δωράκι
γιατί το λεςΑυτό είναι μια μαλάκια που κανεις
Γιατί έτσι το βλεπωγιατί το λες
σε σρεσει ασπρο βρακακι;ααα είσαι ωραίος! ξυρισμένος, και το πόδι, και άσπρο σώβρακο που με αρέσει! μπράβο ρε!

σε σρεσει ασπρο βρακακι;
να φορεσω κι εγω τοτε την επομενη φοραναι αυτό είναι ωραίο είναι σαν σορτσάκι
Γεια σας!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είναι σέξυ, για μένα.
Γεια σας, που θα πάτε τα χριστούγεννα, τις Γιορτές; εγώ θα πάω για σκι επιτέλους στα βουνά!!!Γεια σας!
ξαναβαλτο μια ρε συ να δουμε.θα σας ανεβάσω για 3 λεπτά ένα γαμιστερό βίντεο από fanz, αλλά θα το κατεβάσω αμέσως

Και εμείς λέγαμε ότι θα πας για ξεσκη αλλά εσύ θέλεις να πας για σκι στα βουνάΓεια σας, που θα πάτε τα χριστούγεννα, τις Γιορτές; εγώ θα πάω για σκι επιτέλους στα βουνά!!!
να πληρώσεις 20 έουρος αν θέλεις βίντεο πολλά, 300 βίντεοξαναβαλτο μια ρε συ να δουμε.
το εχασα ρε γαμωτη![]()
η αλήθεια είναι ότι παθαίνω έκσταση με το σκι, και τρελαίνομαι από την αδρελανίνη και σκέφτομαι μόνο αυτό. Άλλωστε δε μου έτυχε ποτέ να πάω με κανένα ουάου για να γουστάρω και το σεξ εκεί. Για να ξες, κατεβαίνω άνετα και την TOBA, στο BANSKO, αν καταλαβαίνεις από αυτάΚαι εμείς λέγαμε ότι θα πας για ξεσκη αλλά εσύ θέλεις να πας για σκι στα βουνά
βαλτο εσυ και αν αξιζει θα σου στειλω προσφορα απο κωτσοβολο για καινουριες ηλ. συσκευες,να πληρώσεις 20 έουρος αν θέλεις βίντεο πολλά, 300 βίντεο