You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.073
- Πόντοι
- 3.656
Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 19.30. Οι Κινέζες Σόσσα και Σίσσυ, στις θέσεις τους, η Σίσσυ με Κόκκινη φουστίτσα. Έξω από τον Ορφέα τρεις Πακιστανές, οι δύο με την παραδοσιακή τους φορεσιά, η μια με σορτσάκι, να μην χάσουμε το θέαμα της κυτταρίτιδας που ξεχείλιζε. Κανα δυό γαμεύσιμα κομμάτια, η κοντοστούπα που ισχυρίζεται πως είναι από τα Γιάννενα, η κοκαλιάρα πρεζού που είναι γεμάτη τατουάζ κι αυτή με φορεματάκι. Το καλύτερο το φυλάω για το τέλος. Μια χαρακτηριστική εκπρόσωπος του είδους Κοντοπούτανος ο Χαριτωμένος (Brevis Cutis) της Ελληνικής Μουνίδας. Νεαρή, πανέμορφη Ελληνίδα, μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά από τη μια πλευρά, μαύρο σορτσάκι, μεγάλο τατού στο αριστερό χέρι. Δήλωσε Μαρία, τα κάνει όλα και θέλει 30€. Αν δεν είχα κανονίσει με στανταράκι θα τη δοκίμαζα, κι αύριο μέρα είναι
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
οι μαύρες εκεί ήταν?Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 19.30. Οι Κινέζες Σόσσα και Σίσσυ, στις θέσεις τους, η Σίσσυ με Κόκκινη φουστίτσα. Έξω από τον Ορφέα τρεις Πακιστανές, οι δύο με την παραδοσιακή τους φορεσιά, η μια με σορτσάκι, να μην χάσουμε το θέαμα της κυτταρίτιδας που ξεχείλιζε. Κανα δυό γαμεύσιμα κομμάτια, η κοντοστούπα που ισχυρίζεται πως είναι από τα Γιάννενα, η κοκαλιάρα πρεζού που είναι γεμάτη τατουάζ κι αυτή με φορεματάκι. Το καλύτερο το φυλάω για το τέλος. Μια χαρακτηριστική εκπρόσωπος του είδους Κοντοπούτανος ο Χαριτωμένος (Brevis Cutis) της Ελληνικής Μουνίδας. Νεαρή, πανέμορφη Ελληνίδα, μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά από τη μια πλευρά, μαύρο σορτσάκι, μεγάλο τατού στο αριστερό χέρι. Δήλωσε Μαρία, τα κάνει όλα και θέλει 30€. Αν δεν είχα κανονίσει με στανταράκι θα τη δοκίμαζα, κι αύριο μέρα είναι
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.073
- Πόντοι
- 3.656
όχι, καμία αυτή την ώρα. Όσες φορές τις έχω δει, τις έχω δει βράδυ, καμουφλάρονται μέσα στο σκοτάδι μάλλονοι μαύρες εκεί ήταν?
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 830
- Πόντοι
- 81
Μόνο σεβασμό και ευγνωμοσύνη για τις ενημερώσεις σου Ιωάννη.Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 19.30. Οι Κινέζες Σόσσα και Σίσσυ, στις θέσεις τους, η Σίσσυ με Κόκκινη φουστίτσα. Έξω από τον Ορφέα τρεις Πακιστανές, οι δύο με την παραδοσιακή τους φορεσιά, η μια με σορτσάκι, να μην χάσουμε το θέαμα της κυτταρίτιδας που ξεχείλιζε. Κανα δυό γαμεύσιμα κομμάτια, η κοντοστούπα που ισχυρίζεται πως είναι από τα Γιάννενα, η κοκαλιάρα πρεζού που είναι γεμάτη τατουάζ κι αυτή με φορεματάκι. Το καλύτερο το φυλάω για το τέλος. Μια χαρακτηριστική εκπρόσωπος του είδους Κοντοπούτανος ο Χαριτωμένος (Brevis Cutis) της Ελληνικής Μουνίδας. Νεαρή, πανέμορφη Ελληνίδα, μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά από τη μια πλευρά, μαύρο σορτσάκι, μεγάλο τατού στο αριστερό χέρι. Δήλωσε Μαρία, τα κάνει όλα και θέλει 30€. Αν δεν είχα κανονίσει με στανταράκι θα τη δοκίμαζα, κι αύριο μέρα είνα
Αύριο 19:30 θα κατέβω και εγώ.
bakaiaisbbjsjsjs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
μέρος και γκόμενα που αξίζει και κυκλοφορεί υπάρχει αυτόν τον καιρό ;
Βοηθήστε λίγο με τοποθεσίες και γκόμενες παιδιά ..
Ευχαριστώ
Βοηθήστε λίγο με τοποθεσίες και γκόμενες παιδιά ..
Ευχαριστώ
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.594
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη Μπόκολε, σε ποιοί σημείο ακριβώς είδες την Ελλεηνίδα που τα κάνει όλα (φαντάζομαι και κώλο)?Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο, 19.30. Οι Κινέζες Σόσσα και Σίσσυ, στις θέσεις τους, η Σίσσυ με Κόκκινη φουστίτσα. Έξω από τον Ορφέα τρεις Πακιστανές, οι δύο με την παραδοσιακή τους φορεσιά, η μια με σορτσάκι, να μην χάσουμε το θέαμα της κυτταρίτιδας που ξεχείλιζε. Κανα δυό γαμεύσιμα κομμάτια, η κοντοστούπα που ισχυρίζεται πως είναι από τα Γιάννενα, η κοκαλιάρα πρεζού που είναι γεμάτη τατουάζ κι αυτή με φορεματάκι. Το καλύτερο το φυλάω για το τέλος. Μια χαρακτηριστική εκπρόσωπος του είδους Κοντοπούτανος ο Χαριτωμένος (Brevis Cutis) της Ελληνικής Μουνίδας. Νεαρή, πανέμορφη Ελληνίδα, μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά από τη μια πλευρά, μαύρο σορτσάκι, μεγάλο τατού στο αριστερό χέρι. Δήλωσε Μαρία, τα κάνει όλα και θέλει 30€. Αν δεν είχα κανονίσει με στανταράκι θα τη δοκίμαζα, κι αύριο μέρα είναι
Έξω από τον Ορφέα ή κάπου αλλού?
Ήταν πρεζάκι σε αρχικό στάδιο, μήπως?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.073
- Πόντοι
- 3.656
Πηγαινοερχόταν έξω από το Κριστιάνα, Τώρα τι να σου πω για το αν ήταν πρεζάκι, θα είναι στην αρχή. Νομοτελειακά θα αρχίσει η κατρακύλα σιγά - σιγά. Ναι όταν είπε πως τα κάνει όλα, τη ρώτησα συγκεκριμένα για κώλο και το επιβεβαίωσεΜύστη Μπόκολε, σε ποιοί σημείο ακριβώς είδες την Ελλεηνίδα που τα κάνει όλα (φαντάζομαι και κώλο)?
Έξω από τον Ορφέα ή κάπου αλλού?
Ήταν πρεζάκι σε αρχικό στάδιο, μήπως?
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.594
- Πόντοι
- 4.646
Ωραίος μύστη! Αν κάνεις καταδρομική και θέλεις φυσικά ενημέρωσέ μας, μέχρι το ΣάββατοΠηγαινοερχόταν έξω από το Κριστιάνα, Τώρα τι να σου πω για το αν ήταν πρεζάκι, θα είναι στην αρχή. Νομοτελειακά θα αρχίσει η κατρακύλα σιγά - σιγά. Ναι όταν είπε πως τα κάνει όλα, τη ρώτησα συγκεκριμένα για κώλο και το επιβεβαίωσε
το απόγευμα που θα κατέβω ο ίδιος για αυτοψία...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.462
- Πόντοι
- 3.296
Ωραια πληροφορια για ερευνα τυπε μου...Χθες το βράδυ περι τις 23:30 Συγγρού ψηλά (προς Φιξ) η πρωτη εκδιδομενη στον δρόμο. Μια ξανθιά 1,85 με τακουνι άνετα, κορμί απίστευτο και φάτσα 100% γυναικεία. Ασπρο ολόσωμο εφαρμοστο φόρεμα άκρως εντυπωσιακό! Αν και δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί πηγαινα σπίτι μου πεζος, μένω δίπλα, ρωτάω τι τιμή έχει και μου είπε 50 πισω στο στενό, 70 μια ώρα στο σπίτι της. Επίσης επειδη δεν της γεμιζα το μάτι μου λέει "Μπορείς να με γαμησεις";;;... (ειμαι 1,75 πολυ αθλητικός) που να' ξερε ότι άμα την έβαζα κάτω δεν θα έμενε κωλομπιθροξυλο... Επίσης μετά μου λέει ότι είναι γυναίκα και όχι τραβεστί και μου σκάει ένα χαμόγελο γάμησέτα... Τρελός πατος και πολυ περιποιημενα δόντια. Δεν ενέδωσα διότι θεωρησα πως ήταν εγχειρισμενη διότι η φωνή ήταν καπως...κι εγώ δεν παω με άντρες. Αν όμως κάποιος μου έλεγε ότι όντως ήτανε γυναίκα θα το σκεφτώ... Αλλά θεωρώ πως δεν. Παλιά στο ίδιο σημείο όμως ήτανε μια Αλβανιδα οντως γυναίκα άρα μήπως αυτό το σημείο που είναι στην αρχή το καταλαμβάνουν καθαρές γυναίκες και την αδικω; Τώρα τελευταία πολλες κοπέλες που είναι ψηλές έχουνε βαριά φωνή, μήπως ήτανε γυναίκα; (μπααα..)
Με προβληματιζει το υψος της κοπελας, η τοποθεσια που την ειδες και η αμφιβολια σου(αξιοσημειωτος παραγοντας διοτι θα ταν αλλοιως να πεις πχ την ειδα,προχωρησα ολα οκ ειναι γυναικα και οχι τρανς)
Μετραει δηλαδη η αποψη σου ως αυτοπτης μαρτυρας...
Παραδοσιακα εκει η τοποθεσια κατα καιρους και παλιοτερα εφερνε τραβελους οι οποιοι ειχαν παρομοιο τροπο δρασης(πιπα σε εξωτερικο προστατευμενο χωρο πχ παρκινγκ,δρομακι η γαμησι σε δωματιο,διαμερισμα)
Προσωπικα ρωταω ευθεως τα τρανς αν ειναι χειρουργημενες.
Με ευγενεια,αλλα ευθεως και κοβω αντιδρασεις.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.073
- Πόντοι
- 3.656
Ενημερώνω πάντα όταν κατέβω και δω κάτι ιδιαίτερο. Τα άλλα μέλη το μόνο που κάνουν είναι να ρωτάνε αν ξέρουμε μια ξανθιά / μελαχροινή έτσι κι έτσι που ήτανε εκεί, αλλά εγώ δεν μπόρεσα να ρωτήσω γιατί ήμουν με παρέα κλπ πίπεςΩραίος μύστη! Αν κάνεις καταδρομική και θέλεις φυσικά ενημέρωσέ μας, μέχρι το Σάββατο
το απόγευμα που θα κατέβω ο ίδιος για αυτοψία...
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.781
- Πόντοι
- 11.096
Επειδή μενω παρα πολυ κοντά παντα οι πρωτη ήτανε γυναικα. Σε κάποια φάση με την καραντίνα έσπασε αυτό και τώρα πιθανον να ξανά ξεκίνησε. Αλλά η τυπισσα ήταν θεά. Έπαθα πλακα, αν ητανε εγχειρισμενη πρεπει να έγινε φοβερή δουλειά. Καθώς επίσης αν γεννήθηκε αγοράκι πρεπει να είχε ελάχιστη τεστοστερόνη. ΑΝ! Η μαστορισσα βάζει κάτω κανόνες! Αν την δεις θα με κατανοήσεις, αν δεν ημουνα 100% παραδοσιακος θα ενεδιδα αμέσως!Ωραια πληροφορια για ερευνα τυπε μου...
Με προβληματιζει το υψος της κοπελας, η τοποθεσια που την ειδες και η αμφιβολια σου(αξιοσημειωτος παραγοντας διοτι θα ταν αλλοιως να πεις πχ την ειδα,προχωρησα ολα οκ ειναι γυναικα και οχι τρανς)
Μετραει δηλαδη η αποψη σου ως αυτοπτης μαρτυρας...
Παραδοσιακα εκει η τοποθεσια κατα καιρους και παλιοτερα εφερνε τραβελους οι οποιοι ειχαν παρομοιο τροπο δρασης(πιπα σε εξωτερικο προστατευμενο χωρο πχ παρκινγκ,δρομακι η γαμησι σε δωματιο,διαμερισμα)
Προσωπικα ρωταω ευθεως τα τρανς αν ειναι χειρουργημενες.
Με ευγενεια,αλλα ευθεως και κοβω αντιδρασεις.
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.199
- Πόντοι
- 3.656
Διευκρινηστε μου ακριβώς το σημείο στη Συγγρου που λέτε γιατί ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να ξέρω.
Απλά πειτε μου ακριβώς που λέτε πχ κάθοδος Συγγρου στην επόμενη γωνία από το Sex Shop Amor 2 στη στάση κτλ
Απλά πειτε μου ακριβώς που λέτε πχ κάθοδος Συγγρου στην επόμενη γωνία από το Sex Shop Amor 2 στη στάση κτλ
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.462
- Πόντοι
- 3.296
Θα τσεκαρω κι εγω τυπαρα μου...Επειδή μενω παρα πολυ κοντά παντα οι πρωτη ήτανε γυναικα. Σε κάποια φάση με την καραντίνα έσπασε αυτό και τώρα πιθανον να ξανά ξεκίνησε. Αλλά η τυπισσα ήταν θεά. Έπαθα πλακα, αν ητανε εγχειρισμενη πρεπει να έγινε φοβερή δουλειά. Καθώς επίσης αν γεννήθηκε αγοράκι πρεπει να είχε ελάχιστη τεστοστερόνη. ΑΝ! Η μαστορισσα βάζει κάτω κανόνες! Αν την δεις θα με κατανοήσεις, αν δεν ημουνα 100% παραδοσιακος θα ενεδιδα αμέσως!
Λογικα την ειδες στα goody s λιγο πιο πανω απο τη Δρακου και κατω απο Πετμεζα...καθετες στη λ Συγγρου...
Μεσανυχτα και κατι θα την πετυχω λογικα..
Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.984
- Πόντοι
- 1.446
Ξέρουμε ρε μύστες για τη πιάτσα μετά το αγγλικό νεκροταφείο κ κοκο ματ στο Φάληρο , δυο αλβανεζα μια χοντρούλα που δε κάνει κ ένα μικρό αδύνατο μελαχρινό πολύ ομορφούλα , λένε 30 πίπα 40 αμάξι 60 χοτελ μισάωρο κ 120 ώρα αλλά μια πιστολια κ ρωτάω εγώ γιατί να μη πάρεις μισάωρο , τεσπα άμα έχει πάρει κανεις το μελανουρι αλβανακι ας ενημερώσει
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.199
- Πόντοι
- 3.656
Οι τιμές για μια ποστολια δεν αξίζει τα 120.Με τέτοια τιμή παιρνεις call girl με φιλιά χυσιματα παντου και δυο μπαλάκια.Ξέρουμε ρε μύστες για τη πιάτσα μετά το αγγλικό νεκροταφείο κ κοκο ματ στο Φάληρο , δυο αλβανεζα μια χοντρούλα που δε κάνει κ ένα μικρό αδύνατο μελαχρινό πολύ ομορφούλα , λένε 30 πίπα 40 αμάξι 60 χοτελ μισάωρο κ 120 ώρα αλλά μια πιστολια κ ρωτάω εγώ γιατί να μη πάρεις μισάωρο , τεσπα άμα έχει πάρει κανεις το μελανουρι αλβανακι ας ενημερώσει
Πάντως η πιτσιρικα είναι μουνάρα αν και ψυχρή.
Από τις τρεις αξίζει αυτή που λείπει μεγάλη πουτανα
Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.984
- Πόντοι
- 1.446
Ναι τ γνωρίζω όλα αυτά που λες, άλλο λέω όμως άμα την έχει γαμησει κανεις τι και πως γαμιεται εννοώ άμα αξίζειΟι τιμές για μια ποστολια δεν αξίζει τα 120.Με τέτοια τιμή παιρνεις call girl με φιλιά χυσιματα παντου και δυο μπαλάκια.
Πάντως η πιτσιρικα είναι μουνάρα αν και ψυχρή.
Από τις τρεις αξίζει αυτή που λείπει μεγάλη πουτανα
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.781
- Πόντοι
- 11.096
Οχι είναι απέναντι από τον Άγιο Σωστή ακριβώς. Εκεί έχει ένα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας σε κάτι σκαλακια.Θα τσεκαρω κι εγω τυπαρα μου...
Λογικα την ειδες στα goody s λιγο πιο πανω απο τη Δρακου και κατω απο Πετμεζα...καθετες στη λ Συγγρου...
Μεσανυχτα και κατι θα την πετυχω λογικα..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 812K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495